chci si pořídit efekt krabičku na trash, death, hardcore líbí se mi od digitech www.kytary.cz/digitech-metal-master/HN073453/
Boss http://www.muzikant.cz/kytary-6/efekty- ... 04/boss-mt…
nevim co je lepší, poraďte.Díky
a za kolik bys ho prodal, koukal jsem, že stojí kolem 2500,- .V jakym je stavu?bubucci píše:Podle mě ani s jedním neuděláš chybu. Pokud bys měl zájem o jetý MT-2, dej vědět, jeden mi doma leží.
No milion jsem ještě nevyhrálSadam.S píše:Kašli na to. Pokud máš dost peněz, kup si nějakýho toho Engla (např. Thunder, Screamer) a z toho dostaneš pilu naprosto dostatečnou, je škoda ho mrvit nějakým distortionem, kterej (v případě deathmetal) absolutně zlikviduje barevnost zvuku a udělá z něj nekonkrétní bzučák (s MT jsem ještě tu čest neměl, ale na něj jsem nic moc špatnýho neslyšel)
HOLY CRAP! Překouknul jsem se, metal master zaměnil za deathmetal. Takže to sorry, s masterem jsem se ještě nepotkal... ale myšlenka postu zůstává
Pokud si ty 2000 za efekt přidáš k 7000 za kombo, máš 9000 minimálně na valvekinga
Člověče, co je tohle za radu? Někdo se ptá na efekt za pár stovek a ty nadhazuješ aparát za minimálně 15 tisíc. To nikomu asi moc nepomůže...Sadam.S píše:Kašli na to. Pokud máš dost peněz, kup si nějakýho toho Engla (např. Thunder, Screamer) a z toho dostaneš pilu naprosto dostatečnou (...)[/b]
Díky za radu jdu se na to podívatNero píše:Člověče, co je tohle za radu? Někdo se ptá na efekt za pár stovek a ty nadhazuješ aparát za minimálně 15 tisíc. To nikomu asi moc nepomůže...Sadam.S píše:Kašli na to. Pokud máš dost peněz, kup si nějakýho toho Engla (např. Thunder, Screamer) a z toho dostaneš pilu naprosto dostatečnou (...)[/b]
K tématu - MT2 je snesitelný, ale není to žádný zázrak. Kdybys přece jen dal dohromady o něco víc peněz (no, o trochu víc), mohl by sis dovolit něco ve stylu Blackstar DistX. Případně bych kouknul po TECH21 California. Taky jsou tu pak možnosti jako Rocktron Rampage, MXR Fullbore Metal, nebo ted se na bazaru válí Seymour Duncan Mayhem.
Daný thread jsem si četl až po odeslání mé reakce zde. Nicméně tak jako tak. Kombo se pohybuje v rozsahu 7000 a s krabičkou, i kdyby se chtělo investovat 4000, to pořád nedá dost peněz na Engla.bubucci píše:Taky mě zarazila ta reakce s tím englem, ale pak jsem se podíval a v jednom z posledních threadů dotyčný řešil i kombo, takže to má nějakou souvislost. Ale řeč je především o krabičkách.
To už teď vim taky... jenže ten post jsem psal ještě ve chvíli, kdy v tom druhým tématu bylo že by do toho chtěl "investovat aspoň 7000,-"... opravdu jsem netušil, že "investovat aspoň 7000,-" = "do těch 7000 kč" a engl tam byl ve výběru (->taky jsem netušil, že nahazuje značky, aniž by měl ponětí o cenách)... ta volba mi na tyhle styly přišla jako ideální (ačkoli jinak engl zvuk moc nemusím)Nero píše:Daný thread jsem si četl až po odeslání mé reakce zde. Nicméně tak jako tak. Kombo se pohybuje v rozsahu 7000 a s krabičkou, i kdyby se chtělo investovat 4000, to pořád nedá dost peněz na Engla.