Pocení rukou
Pravidla fóra
Re: Pocení rukou
Buď se můžeš hrozně složitě utřít do kalhot, nebo nejjednodušejc si zasrat ruce nějakym bordelem, z kterýho bude mít tvoje kytara určitě radost.
Du se nakřídovat a hrát!
Du se nakřídovat a hrát!
Pocení není jenom o psychice. Byl jsem po úraze: bral jsem celý rok hrozně moc léků. To se někdy udělalo člověku blbě za 5 minut a závratě a potil jsem se jako vepř
.
Křída: obyčejná špiní. Když křída tak ta pro sportovce
.
Myslel jsem že tu má někdo skušenosti s různými přípravky ale vidím že taky nic.
Křída: obyčejná špiní. Když křída tak ta pro sportovce
Myslel jsem že tu má někdo skušenosti s různými přípravky ale vidím že taky nic.
Pokud vím tak ta křída pro sportovce není "křída" ale magnesiumdalabo píše:Pocení není jenom o psychice. Byl jsem po úraze: bral jsem celý rok hrozně moc léků. To se někdy udělalo člověku blbě za 5 minut a závratě a potil jsem se jako vepř.
Křída: obyčejná špiní. Když křída tak ta pro sportovce.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
A i to nechá bordel. V životě jsem neviděl nikoho, kdo by si to matlal na ruce když hraje na kytaru 
Já taky ne, je to prostě k****Wocass píše:A i to nechá bordel. V životě jsem neviděl nikoho, kdo by si to matlal na ruce když hraje na kytaru
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
+1Flajtr píše:je to prostě k****
- fixja
- last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
- Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou
Jenže Kirk si tím koncertem vydělá na deset dalších kytar a ve strunách se může koupat...real_dead_one píše:nebo si zvykni. Podivej se na koncert metallicy jak má kirk mokrej hmatník. jemu ten pot po strunách přímo teče
- Blizzy01
- last.fm: http://www.last.fm/user/Blizzy01
pět slov: velký suchý čistý bavlněný kapesník
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Přidám dvě: více sexu! 
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
woro90-1
TrefilAtkins píše:Přidám dvě: více sexu!
Magnézium může pomoci, a to i když z rukou odkapává - kdo někdy lezl, zná tu situaci kdy z tebe vyloženě leje a i s maglajzem to sice klouže ale ještě se udržíš, zatímco bez maglajzu už bys dávno letěl. To je lepší překonat to a vydrápnout se na bezpečnější místo, přece jen to ještě celkem chytá. Jednou jsem si takhle dal o stěnu do kebule když jsem se takhle držel, všechny čtyři klouzaly a jednou rukou jsem si hrábnul do maglajzáku abych se mohl chytit pořádně, páč jsem nevěřil že se s takhle mokrýma rukama dokážu vysápnout o půl metru dál, kde byla výborná spára. A než jsem tu ruku vytáhl, už jsem se nedržel a bylo mi k prdu že jsem měl pravačku celou bílou. Kdybych tehdy věděl jak moc to ještě drží, ušetřil bych si nepříjemné klepnutí o šutr a navíc ještě hnutý krk, poněvadž mě jistil chlap jako hora a moc jsem ho nevytáhl.
Pokud máte někdo fakt tak vážný problém, vyserte se na vzhled kytary, že si na ní necháte nějaký ten světlý otisk. Nevypadá to zdaleka tak blbě jako když neudržíte trsátko v ruce ani dvě minuty.
Nevím jestli jsem to psal tady, ale co se týče klouzání trsátka, výborný povrch mají Dunlopy série Primetone. Mají extrémně hrubé drážky a navíc je palcová strana vyhloubená.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Srovnávat horo- nebo stěno- lezení s hrou na kytaru mi přijde trochu overkill. Stejně tak magnesium.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No vždyť to tu říkám pořááááádNero píše:Srovnávat horo- nebo stěno- lezení s hrou na kytaru mi přijde trochu overkill. Stejně tak magnesium.
-
woro90-1
Řešit každou kravinu na fóru a jít na to zaručeně spolehlivou, ač extrémní, metodou mi taky přijde jako overkill 
-
charliealpha
A co takhle ruce namatlat antiperspirantem, a nebo hrát v gumovejch rukavicích... buď v těch uklízečkovejch, nebo v doktorovejch.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
To by byla zajímavá "imidžovka"charliealpha píše:A co takhle ruce namatlat antiperspirantem, a nebo hrát v gumovejch rukavicích... buď v těch uklízečkovejch, nebo v doktorovejch.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
+WocassFlajtr píše:Já taky ne, je to prostě k****Wocass píše:A i to nechá bordel. V životě jsem neviděl nikoho, kdo by si to matlal na ruce když hraje na kytaru
Mno mám dojem rovnající se přesvědčení,že vy dva jste za ty svý živůtky viděli moc málo k****,ale v klidu - já byl v 17 taky radikální
k**** je to magnesium - stará dobrá bílá (hubená) křída funguje sqele
Ale hučet do vás nebudu - je to přece k****...
Koloušci
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tady si někdo myslí, že díky stáří sežral veškerou moudrost. Ukaž mi jediného, slavného kytaristu co si matlá na ruce křídu aby se mu nepotily ruce.
Nepleteš si to s učitelkami? Ty občas ruce od křídy mají (ale na kytaru nehrají). Ale nic si z toho nedělej, určitě starému psu neslouží paměť tak dobře jako kolouškům
Nepleteš si to s učitelkami? Ty občas ruce od křídy mají (ale na kytaru nehrají). Ale nic si z toho nedělej, určitě starému psu neslouží paměť tak dobře jako kolouškům
Můj tata je o rok starším ale neviděl jsem, že by se do někoho navážel kvůli věku, nebo měl nějaká velká moudra. Takže mě omluv, že si na ruce nematlám křídu, sice je mi jen ubohých 16, ale nějaký rozum už jsem taky pobral. Neber to agresivně, nebo zle 
Mno prostě koloušci.........
Kdo u fšech kuref mluvil vo "matlání" na kterým koloušci tak tvrdošíjně trváte
Kdo do pr.dele mluvil o nějaký velký vrstvě
Stačí "film" a je to - pokud je člověk nervózní bo nejni ve svý kůži - set s tím odehraje a nikde ani stopa,to vám dám písemně
A na kecy o "moudrosti" bych celkem reagoval,ale prdím na to - zase bych dostal banána.Ale byl jsem v televizi každej večer v dobách,kdy jste ještě oba byli v koulích
A to je prostě fakt a přes to vlak nejede
Mimochodem jsem na to přišel v dobách,kdy mi bylo míň než vám dvěma a hrál jsem závodně kulečník - karambol s dědkama,co už ho léta hrajou nahoře.Tehdá nebyly žádný rukavičky na tři prsty levý ruky a tága se zásadně lakovaly nitrem.80% výkonu v tý hře je psychika a i prsty se potěj pokud o něco jde - odkoukal jsem od jednoho z nich že si něco........
Ale klidně si za pražce sázejte brambory - mně je to upe jedno

Kdo u fšech kuref mluvil vo "matlání" na kterým koloušci tak tvrdošíjně trváte
Kdo do pr.dele mluvil o nějaký velký vrstvě
Stačí "film" a je to - pokud je člověk nervózní bo nejni ve svý kůži - set s tím odehraje a nikde ani stopa,to vám dám písemně
A na kecy o "moudrosti" bych celkem reagoval,ale prdím na to - zase bych dostal banána.Ale byl jsem v televizi každej večer v dobách,kdy jste ještě oba byli v koulích
A to je prostě fakt a přes to vlak nejede
Mimochodem jsem na to přišel v dobách,kdy mi bylo míň než vám dvěma a hrál jsem závodně kulečník - karambol s dědkama,co už ho léta hrajou nahoře.Tehdá nebyly žádný rukavičky na tři prsty levý ruky a tága se zásadně lakovaly nitrem.80% výkonu v tý hře je psychika a i prsty se potěj pokud o něco jde - odkoukal jsem od jednoho z nich že si něco........
Ale klidně si za pražce sázejte brambory - mně je to upe jedno
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!