Pocení rukou

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Re: Pocení rukou

Příspěvek od žebrák »

Buď se můžeš hrozně složitě utřít do kalhot, nebo nejjednodušejc si zasrat ruce nějakym bordelem, z kterýho bude mít tvoje kytara určitě radost.

Du se nakřídovat a hrát!
dalabo

Příspěvek od dalabo »

Pocení není jenom o psychice. Byl jsem po úraze: bral jsem celý rok hrozně moc léků. To se někdy udělalo člověku blbě za 5 minut a závratě a potil jsem se jako vepř :-(.

Křída: obyčejná špiní. Když křída tak ta pro sportovce :).

Myslel jsem že tu má někdo skušenosti s různými přípravky ale vidím že taky nic.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

dalabo píše:Pocení není jenom o psychice. Byl jsem po úraze: bral jsem celý rok hrozně moc léků. To se někdy udělalo člověku blbě za 5 minut a závratě a potil jsem se jako vepř :-(.

Křída: obyčejná špiní. Když křída tak ta pro sportovce :).

Myslel jsem že tu má někdo skušenosti s různými přípravky ale vidím že taky nic.
Pokud vím tak ta křída pro sportovce není "křída" ale magnesium
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

A i to nechá bordel. V životě jsem neviděl nikoho, kdo by si to matlal na ruce když hraje na kytaru :roll:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Wocass píše:A i to nechá bordel. V životě jsem neviděl nikoho, kdo by si to matlal na ruce když hraje na kytaru :roll:
Já taky ne, je to prostě k**** :roll:
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Flajtr píše:je to prostě k**** :roll:
+1 :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

real_dead_one píše:nebo si zvykni. Podivej se na koncert metallicy jak má kirk mokrej hmatník. jemu ten pot po strunách přímo teče :D
Jenže Kirk si tím koncertem vydělá na deset dalších kytar a ve strunách se může koupat... :D
Blizzy01
last.fm: http://www.last.fm/user/Blizzy01

Příspěvek od Blizzy01 »

pět slov: velký suchý čistý bavlněný kapesník
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Přidám dvě: více sexu! :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Atkins píše:Přidám dvě: více sexu! :lol:
Trefil :lol:

Magnézium může pomoci, a to i když z rukou odkapává - kdo někdy lezl, zná tu situaci kdy z tebe vyloženě leje a i s maglajzem to sice klouže ale ještě se udržíš, zatímco bez maglajzu už bys dávno letěl. To je lepší překonat to a vydrápnout se na bezpečnější místo, přece jen to ještě celkem chytá. Jednou jsem si takhle dal o stěnu do kebule když jsem se takhle držel, všechny čtyři klouzaly a jednou rukou jsem si hrábnul do maglajzáku abych se mohl chytit pořádně, páč jsem nevěřil že se s takhle mokrýma rukama dokážu vysápnout o půl metru dál, kde byla výborná spára. A než jsem tu ruku vytáhl, už jsem se nedržel a bylo mi k prdu že jsem měl pravačku celou bílou. Kdybych tehdy věděl jak moc to ještě drží, ušetřil bych si nepříjemné klepnutí o šutr a navíc ještě hnutý krk, poněvadž mě jistil chlap jako hora a moc jsem ho nevytáhl.

Pokud máte někdo fakt tak vážný problém, vyserte se na vzhled kytary, že si na ní necháte nějaký ten světlý otisk. Nevypadá to zdaleka tak blbě jako když neudržíte trsátko v ruce ani dvě minuty.

Nevím jestli jsem to psal tady, ale co se týče klouzání trsátka, výborný povrch mají Dunlopy série Primetone. Mají extrémně hrubé drážky a navíc je palcová strana vyhloubená.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Srovnávat horo- nebo stěno- lezení s hrou na kytaru mi přijde trochu overkill. Stejně tak magnesium.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Nero píše:Srovnávat horo- nebo stěno- lezení s hrou na kytaru mi přijde trochu overkill. Stejně tak magnesium.
No vždyť to tu říkám pořááááád
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Řešit každou kravinu na fóru a jít na to zaručeně spolehlivou, ač extrémní, metodou mi taky přijde jako overkill :D
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

A co takhle ruce namatlat antiperspirantem, a nebo hrát v gumovejch rukavicích... buď v těch uklízečkovejch, nebo v doktorovejch.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

:D :D :D to by bylo fakt hárdkór, když si namatleš dežodorant na ruce tak to drhne a v rukavicích to prostě nejde, kdo to měl na rukách tak to musí vědet :D neřeště chujoviny a hrajte
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

charliealpha píše:A co takhle ruce namatlat antiperspirantem, a nebo hrát v gumovejch rukavicích... buď v těch uklízečkovejch, nebo v doktorovejch.
To by byla zajímavá "imidžovka" :mrgreen:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Flajtr píše:
Wocass píše:A i to nechá bordel. V životě jsem neviděl nikoho, kdo by si to matlal na ruce když hraje na kytaru :roll:
Já taky ne, je to prostě k**** :roll:
+Wocass

Mno mám dojem rovnající se přesvědčení,že vy dva jste za ty svý živůtky viděli moc málo k****,ale v klidu - já byl v 17 taky radikální :shock:
k**** je to magnesium - stará dobrá bílá (hubená) křída funguje sqele :!:

Ale hučet do vás nebudu - je to přece k****...
Koloušci :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tady si někdo myslí, že díky stáří sežral veškerou moudrost. Ukaž mi jediného, slavného kytaristu co si matlá na ruce křídu aby se mu nepotily ruce. :roll:

Nepleteš si to s učitelkami? Ty občas ruce od křídy mají (ale na kytaru nehrají). Ale nic si z toho nedělej, určitě starému psu neslouží paměť tak dobře jako kolouškům :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Můj tata je o rok starším ale neviděl jsem, že by se do někoho navážel kvůli věku, nebo měl nějaká velká moudra. Takže mě omluv, že si na ruce nematlám křídu, sice je mi jen ubohých 16, ale nějaký rozum už jsem taky pobral. Neber to agresivně, nebo zle :wink:
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Mno prostě koloušci......... :roll:

Kdo u fšech kuref mluvil vo "matlání" na kterým koloušci tak tvrdošíjně trváte :?:
Kdo do pr.dele mluvil o nějaký velký vrstvě :?:
Stačí "film" a je to - pokud je člověk nervózní bo nejni ve svý kůži - set s tím odehraje a nikde ani stopa,to vám dám písemně :wink:

A na kecy o "moudrosti" bych celkem reagoval,ale prdím na to - zase bych dostal banána.Ale byl jsem v televizi každej večer v dobách,kdy jste ještě oba byli v koulích :lol:
A to je prostě fakt a přes to vlak nejede :mrgreen:

Mimochodem jsem na to přišel v dobách,kdy mi bylo míň než vám dvěma a hrál jsem závodně kulečník - karambol s dědkama,co už ho léta hrajou nahoře.Tehdá nebyly žádný rukavičky na tři prsty levý ruky a tága se zásadně lakovaly nitrem.80% výkonu v tý hře je psychika a i prsty se potěj pokud o něco jde - odkoukal jsem od jednoho z nich že si něco........

Ale klidně si za pražce sázejte brambory - mně je to upe jedno :lol: :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“