Pocení rukou
Pravidla fóra
Re: Pocení rukou
Vzít trsátko a udělat tam drážky něčím ostrým, aby to neklouzalo. A je to... 
Hele, "koloušci"
:D:D
Zkuste si jenom na křídu šáhnout - vpodstatě ani nemusíte mít bílou ruku, ale vysaje to ten pot a absolutně vysuší kůži... toho bych se fakt nebál a mít po ruce křídu a nemít sandgrip, hned bych to zkusil
Zkuste si jenom na křídu šáhnout - vpodstatě ani nemusíte mít bílou ruku, ale vysaje to ten pot a absolutně vysuší kůži... toho bych se fakt nebál a mít po ruce křídu a nemít sandgrip, hned bych to zkusil
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No jo no jo
Chudák Pája už neví jak to říci, tak sporstě nadává, možná lepší býti kouloušek, ale vychovaný a chytrý, než-li být starec co si myslí buhvi co neví a přitom plácat uplné nesmysly
Promin, ale my se tu bavíme o kytaře
né kulečníku
Halooo prober se
Jen tak mimochodem, je uplně jedno jak velkou vrstvu si kam namatláš. Prostě tam je a špinit to bude, obzvláště na černé kytaře či oblečení.
Ale dost OT a dohadování... Nemá to cenu, hold 42 je věk těch nejchytřejších a přes to vlak nejede.
Jen tak mimochodem, je uplně jedno jak velkou vrstvu si kam namatláš. Prostě tam je a špinit to bude, obzvláště na černé kytaře či oblečení.
Ale dost OT a dohadování... Nemá to cenu, hold 42 je věk těch nejchytřejších a přes to vlak nejede.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Křídu jsem mnohokrát držel v ruce, stačí napsat pár slov na tabuly a pak se jen dotknout černého trika a je o zábavu postaránoSadam.S píše:Hele, "koloušci":D:D
Na programu dne jsou zpocený ruce, ne suchý černý tričko. To se chová trochu jinak.Wocass píše:Křídu jsem mnohokrát držel v ruce, stačí napsat pár slov na tabuly a pak se jen dotknout černého trika a je o zábavu postaránoSadam.S píše:Hele, "koloušci":D:D
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Spíš se tu hlavně řeší, že je blbost si matlat ruce křídou protože by bylo všechno zašpiněné
To, že vysouší ruce nikomu neberu, proti tomu jsem neřekl ani slovo. Já celou dobu tvrdím, že je blbost jsi brát křídu když jdu hrát, neboť by vše bylo zašpiněný.
+1Wocass píše:Spíš se tu hlavně řeší, že je blbost si matlat ruce křídou protože by bylo všechno zašpiněnéTo, že vysouší ruce nikomu neberu, proti tomu jsem neřekl ani slovo. Já celou dobu tvrdím, že je blbost jsi brát křídu když jdu hrát, neboť by vše bylo zašpiněný.
to, že křída vysouší musí vědět každý kdo chodil aspoň na základku, ale ke kytaře ( nedejbože černý ) a strunám to dohromady nejde, klidně mi řeknite, že su vypatlanej 16ti letej soplák, ale to mi nikdo nevezme.
Tak já zase du koloušci
Já zase du
Jestli máte během setu čas hrabat na černý triko a na sebe vůbec a řešit pyzdoviny typu - jestli náhodou na sobě nebudu mít flek,nemám tu co dělat koloušci.
Pocení rukou je prvotním znakem trémy - ve studiu "syndromu červeného tlačítka".
Byl jsem a jsem dosud trémista a potí se mi i nehty - řešil jsem to na kšeftě velkým panákem a křídou,ve studiu několika panáky a křídou.HOWGH.
Byly dny a tejdny a měsíce,kdy jsem si byl tak jistej,že jsem ani jedno nepotřeboval
Ale víte co - dám smírnej návrh,jo?
Mikrouše si od mladýho pořád můžu půjčit,sluchátka s mikrofonem za stopade přes který jsem kdysi sem na fórum nahrával si koupím,jednu Dimaverku S-S-S jsem si nechal,takže se potkáme v Jam Session.
Ať vím s jakýma střelcema se tu vlastně bavím - výběr back tracku je na vás.
HOWGH.
Předpokládám že nejste srágory a potkáme se tam...
Já zase du
Jestli máte během setu čas hrabat na černý triko a na sebe vůbec a řešit pyzdoviny typu - jestli náhodou na sobě nebudu mít flek,nemám tu co dělat koloušci.
Pocení rukou je prvotním znakem trémy - ve studiu "syndromu červeného tlačítka".
Byl jsem a jsem dosud trémista a potí se mi i nehty - řešil jsem to na kšeftě velkým panákem a křídou,ve studiu několika panáky a křídou.HOWGH.
Byly dny a tejdny a měsíce,kdy jsem si byl tak jistej,že jsem ani jedno nepotřeboval
Ale víte co - dám smírnej návrh,jo?
Mikrouše si od mladýho pořád můžu půjčit,sluchátka s mikrofonem za stopade přes který jsem kdysi sem na fórum nahrával si koupím,jednu Dimaverku S-S-S jsem si nechal,takže se potkáme v Jam Session.
Ať vím s jakýma střelcema se tu vlastně bavím - výběr back tracku je na vás.
HOWGH.
Předpokládám že nejste srágory a potkáme se tam...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Přetočil jsi to jak to jen šlo, do útoku, to že vetšinu z nás tady přehraješ je jasný, že máš něcé nahráno to samý, já nikdy nevystupoval ani neměl kapelu, za ten rok a ještě ktomu na intru jsem to fakt nestihl, to že během koncertu tohle neřešíš je sice možný, ale kolik z nás na těch koncertech hraje ? málo ne, ale stejně je tu víc domácích hráčů...když ti to vyhovuje tak se kříduj, najdi si článek o přípravcích na struny, několik posledních příspěvků jsem tam psal, že se nepotím a nemám problém, ale to neznamená, že nemůžu mít názor na věc. Kam jdeš to nevím, ale štastnou cestu
jestli jses urazil kvůli takové ptákovině, tak je to tvoje věc, nikdo tě tu neurážel, jen každý napsal co si myslí, to je to k sakru něco špatnýho ?

Jinak s těma strunama furt... mám pocit, že tady spíš jde o namatlání ruky s trsátkem, ne?
Viz název, pocení rukou, množný čísloSadam.S píše:Jinak s těma strunama furt... mám pocit, že tady spíš jde o namatlání ruky s trsátkem, ne?
Buď se potkáme kde jsem řekl,nebo si očička zvedejte nad postama jinýho frajera koloušci - nejsem tu abych se na tohle koukal a co napíšu jsem kompletně prožil a je na to kus v mý duši
Takže se dohodněte na tracku a dáme si sólíčko - pokud ho po.seru,pak si ty očička zvedejte koloušci.
Jinak se chovejte s respektem a šoupejte nohama - yasný
Taková výchovná - ani moc nebolela,ale stála za to.
Abych nebyl OT - křída,ale lehýnce.A na vás dva jsem zvědavej - nepotřebuju si nic dokazovat sobě,ani tomuhle fóru kluci,ale nadráždili jste kobru bosou nohou
Takže se dohodněte na tracku a dáme si sólíčko - pokud ho po.seru,pak si ty očička zvedejte koloušci.
Jinak se chovejte s respektem a šoupejte nohama - yasný
Taková výchovná - ani moc nebolela,ale stála za to.
Abych nebyl OT - křída,ale lehýnce.A na vás dva jsem zvědavej - nepotřebuju si nic dokazovat sobě,ani tomuhle fóru kluci,ale nadráždili jste kobru bosou nohou
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Tak pokud jde o ruku na hmatníku, tak, proboha, proč vám ten pot vadí? Já jsem rád, když se mi ta ruka trochu zpotí a líp klouže
Struny holt potom otřu dunlopem, no stress
Struny holt potom otřu dunlopem, no stress
Prostě překousni to, že maltat křídu na kytaru je k****, nebo hit tvýho mládí v roce 1540. A nezapomeň napsat ještě pár koloušků 
Já si zas nepotřebuju nic dokazovat u tebe, chceš to slyšet ? jo netroufám si na to a netroufám si na tebe, jestli ti šlo o toto tak prosím, proto nic neházím ani do Zhodnoťte, jo jsem noob, a na kytaru jsem zatím neměl se školou a intrem moc čas. Nad tvýma postama si nikdo nos neohrnuje, kdy už to uvidíš ?
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Nebo co? Myslim, že s respektem by ses měl chovat TY. Hodně lidí tě tu už zná a taky ví, že ban si nedostal pro nic za nic.pavel68 píše: Jinak se chovejte s respektem a šoupejte nohama - yasný
Možná je ti 42 a my jsme koloušci ale chováním jsi na 7 letech. Celej tehle flame jsi rozpoutal zase ty a jen pro to, že někdo nesouhlasil s tvím nápadem. Začal jsi urážet a navážet se do ostatních. Tak už raději odkráčej, protože z tebe tu nikdo respekt nemá.
Back track
Čekám - jinak se s dětma na písku lopatičkou nemlátím,takže kdo tu rukavici sebere
A žádnej flejm nejni - jsem upe,ale upe klidnej - mi jenom vadí (a to prosím pěkně BYTOSTNĚ vadí),když na mne někdo posílá smajlíky zvedající oči...)
Potažmo se pak vymlouvá - trvám na tý křídě a trvat budu bo prostě funguje,krátkodobě,ale do.prdele funguje.
Takže si to srovnejte mezi ušima a nezvedejte očička nad něčím,o čem víte oba prd.
Fakt nic ve zlým,ale plkátorů se zvedajícíma vočičkama je tu přehršel a kdysi jsem to tu zapekl skoro na rok - asi to zapeču zase bo je to tu furt stejný a je mi z toho smutno.
Já vás nechtěl v tom Jamu ztrapnit - neztrapňoval jsem kdysi ani Twistrujícího Bratra a to bejvalo úžasný vemínko...
Koloušci
Čekám - jinak se s dětma na písku lopatičkou nemlátím,takže kdo tu rukavici sebere
A žádnej flejm nejni - jsem upe,ale upe klidnej - mi jenom vadí (a to prosím pěkně BYTOSTNĚ vadí),když na mne někdo posílá smajlíky zvedající oči...)
Potažmo se pak vymlouvá - trvám na tý křídě a trvat budu bo prostě funguje,krátkodobě,ale do.prdele funguje.
Takže si to srovnejte mezi ušima a nezvedejte očička nad něčím,o čem víte oba prd.
Fakt nic ve zlým,ale plkátorů se zvedajícíma vočičkama je tu přehršel a kdysi jsem to tu zapekl skoro na rok - asi to zapeču zase bo je to tu furt stejný a je mi z toho smutno.
Já vás nechtěl v tom Jamu ztrapnit - neztrapňoval jsem kdysi ani Twistrujícího Bratra a to bejvalo úžasný vemínko...
Koloušci
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- ...EDGE...
Kdo z vas vsech filosofu ten trik s kridou zkusil kdyz to tak vehementne odsuzujete?
Co tu vůbec řešíme?
Jestli jde o ruku, která drží trsátko, tak si stačí pořídit trsátko, na kterém je grip, nebo prostě vzít nůž a udělat na něm provizorní proti-skluzovou ochranu.
Jestli se jedná o hmatníkovou ruku, tak zde snad zpocené prsty ve hraní nijak neomezouju, nanejvýš zkracujou životnost strun.
Jestli jde o ruku, která drží trsátko, tak si stačí pořídit trsátko, na kterém je grip, nebo prostě vzít nůž a udělat na něm provizorní proti-skluzovou ochranu.
Jestli se jedná o hmatníkovou ruku, tak zde snad zpocené prsty ve hraní nijak neomezouju, nanejvýš zkracujou životnost strun.