Rockwell Blade 30W sv. Hlava Ashton 100w Lampa vs. Peavey Valveking 100W (vše na bazaru)
O Rockwell zesilovačích jsem něco četl a jednou i slyšel a paráda jenže neznám ty dva ostatní, jen recenze nestačí. Kdyby se někdo našel a poradil, který by se více hodil pro velmi trdý trošku melodický metal (Behemoth - Hypocrisy).
Szarpydrut píše:Rockwell Blade 30W sv. Hlava Ashton 100w Lampa vs. Peavey Valveking 100W (vše na bazaru)
O Rockwell zesilovačích jsem něco četl a jednou i slyšel a paráda jenže neznám ty dva ostatní, jen recenze nestačí. Kdyby se někdo našel a poradil, který by se více hodil pro velmi trdý trošku melodický metal (Behemoth - Hypocrisy).
k ashton - no hele neni to uplne takova srack* jak se zda a jak se nekde pise ale tvym podminkam z nejvetsi pravdepodobnosti nevyhovi teho gainu tam moc neni .))
Szarpydrut píše:Rockwell Blade 30W sv. Hlava Ashton 100w Lampa vs. Peavey Valveking 100W (vše na bazaru)
Díky za rady
Za mě Valveking, nejlepší řešení poměr cena/zvuk
To myslíš vážně?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Za šestku? Tak to jsem ještě nějak asi neviděl Každopádně za 8k jde sehnat ten Rockwell a to si myslím, že dva litry navíc jsou za takový zvuk oproti VK minimum.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fade píše:Za šestku? Tak to jsem ještě nějak asi neviděl Každopádně za 8k jde sehnat ten Rockwell a to si myslím, že dva litry navíc jsou za takový zvuk oproti VK minimum.
Já už jsem několikrát viděl, a určitě netvrdím, že rockwell není lepsi, ale musi se proste vyskytnout dobra nabidka na bazaru