O Rockwell zesilovačích jsem něco četl a jednou i slyšel a paráda
Díky za rady
Za mě Valveking, nejlepší řešení poměr cena/zvukSzarpydrut píše:Rockwell Blade 30W sv. Hlava Ashton 100w Lampa vs. Peavey Valveking 100W (vše na bazaru)
O Rockwell zesilovačích jsem něco četl a jednou i slyšel a parádajenže neznám ty dva ostatní, jen recenze nestačí. Kdyby se někdo našel a poradil, který by se více hodil pro velmi trdý trošku melodický metal (Behemoth - Hypocrisy).
Díky za rady
To myslíš vážně?JohnyWM píše:Za mě Valveking, nejlepší řešení poměr cena/zvukSzarpydrut píše:Rockwell Blade 30W sv. Hlava Ashton 100w Lampa vs. Peavey Valveking 100W (vše na bazaru)
O Rockwell zesilovačích jsem něco četl a jednou i slyšel a parádajenže neznám ty dva ostatní, jen recenze nestačí. Kdyby se někdo našel a poradil, který by se více hodil pro velmi trdý trošku melodický metal (Behemoth - Hypocrisy).
Díky za rady
Za šestku z bazaru jo.Fade píše:To myslíš vážně?JohnyWM píše:Za mě Valveking, nejlepší řešení poměr cena/zvukSzarpydrut píše:Rockwell Blade 30W sv. Hlava Ashton 100w Lampa vs. Peavey Valveking 100W (vše na bazaru)
Díky za rady
+1 přesně tak sem to myslel (díky BummereBummer píše:Za šestku z bazaru jo.Fade píše:To myslíš vážně?JohnyWM píše:
Za mě Valveking, nejlepší řešení poměr cena/zvuk
Já už jsem několikrát viděl, a určitě netvrdím, že rockwell není lepsi, ale musi se proste vyskytnout dobra nabidka na bazaruFade píše:Za šestku?Tak to jsem ještě nějak asi neviděl
Každopádně za 8k jde sehnat ten Rockwell a to si myslím, že dva litry navíc jsou za takový zvuk oproti VK minimum.