Elektrické kytary IBANEZ

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Karl-von-bahnhof

Elektrické kytary IBANEZ

Příspěvek od Karl-von-bahnhof »

Zdravím, momentálně si chci kupovat kytaru, protože mám Dimavery z kytarové sady ve slevě a ta opravdu nehraje nic moc. Do začátku super, ale už to není ono. Chtěl jsem se vás zeptat co si myslíte o značce IBANEZ v kategorii kolem takových 6000,- ... konkrétně bych měl na mysli model http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-GSA60-BS/ ... eavy:0:2:0 ... do tehle kytary sem se zamiloval. Chtěl bych hrát takový klasický rock (acdc,purple,zeppelini apod.) a občas i metal (maidni, sabati, atd.). Proste tvrdší muziku. No ... abych to zkrátil .. jaký sou vaše názory na tuhle kejtru popřípadě nějaký jiný doporučení. Díky
sidder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidder »

Já tuhle kytaru mám, ale moc na ní nehraju. Když hraješ hodně zkreslení, tak je to určitě fajn. Na mě má ale moc širokej hmatník, asi mám malý ruce :D Každopádně si jí běž vyzkoušet. Ostatní Ti určitě poraděj i alternativy.
Fender Custom Telecaster FMT, Digitech RP250, Digitech Hot Head, BOSS HM-2, BOSS TU-2, EHX SmallClone, Dunlop CryBaby, Dunlop HighGain vol. ped., Fender FM212R, struny Arkay hybrid (11/10), trsátka Dunlop Tortex 0,66 - 1, 00 a BigStuby 1
+ jedna krásná přítelkyně 8)
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

no ja bych raci vyzkousel neco od krameru nebo jacksona kdyz ji tak hodne chces tak hlavne bacha na vystup me se to posralo do pul roka a museli mi prepajat kontakty v tom a furt me blbne>chvili hraje ciste chvili zkreslene
Karl-von-bahnhof

No nejdriv si ji vyzkousim to je jasny. Aby mi padla do ruky, taky je nemam zrvona moc velky :) takze uvidim.

No s tim vystupem je to na reklamaci ne ? ... kdyz to blbne ... treba je to jenom spatnej kus nebo si s tim nekde trhnul co ja vim ... ale bacha si dam .. diky

No ale sem rad ze zadny extra spatny zpravy nejsou :D .... a mohli by ste mi jeste poradit nejaky dobry eshopy ... abych mel kde vybirat ? ja znam jenom kytary.cz ... skusim neco vygooglit ale nejaky osvedceny prodejny se hodej.

Diky za odpovedi
sidder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidder »

www.muziker.cz
www.muzikant.cz
www.hudebnicentrum.cz
www.hudebniraj.cz

Ale žádnou reklamu nedělám, nikde sem si nic nekoupil, nic vlastně neznám, nejmenuju se sidder a vlastně ani vůbec nehraju na kytaru. :D 8)
Fender Custom Telecaster FMT, Digitech RP250, Digitech Hot Head, BOSS HM-2, BOSS TU-2, EHX SmallClone, Dunlop CryBaby, Dunlop HighGain vol. ped., Fender FM212R, struny Arkay hybrid (11/10), trsátka Dunlop Tortex 0,66 - 1, 00 a BigStuby 1
Karl-von-bahnhof

Diky za tipy .. projel sem si to a jes te sem nasel obchod (asi docela velkej) a hlavne v Brne kam du ted na skolu http://www.guitarshop.cz tam sem nasel i tuhle kejtru takze az ted nekdy pojedu zarizovat tak se tam stavim.

A jeste me napadlo si treba vyzkouset tu kytaru v obchode a pak si ji nechat poslat pres net. A po delsim zkouseni ji popripade vratit. Koupit v kamenym obch. to takhle nejde ... a kdyz budu v Brne tak napr vratit do tohodle obchodu asi nebude problem. Co si o tom myslite ? Preci jenom v tom obchode na to neni tolik casu a klidu jako zkouset doma. :D

edit: jo a ty kytary od krameru a jacksona sou pekne mastny a ty levny se mi moc nelibej
sidder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidder »

No, třeba na kytary.cz je možnost vrácení do 100 dnů bez udání důvodu. Kytara se tam dá vyzkoušet myslim docela v klidu. S tim kupováním přes net... To je tak, že nevíš co to bude za kus, můžeš si vyzkoušet parádní kytaru a pak Ti příjde něco uplně jinýho. Když zkoušíš v kam. obchodě, tak máš to na co si hrál.
Karl-von-bahnhof

Jasne no. Oboji je to risk. Zase je dobry, ze v obchode asi hned nezjistis jak se ti na ni hraje ... nebo aspon ja ne .. mam takovje ten nakupni stres ... kdyzto doma si na ni parkrat zahraju v klidu a tak .. no asi to ma oboji svoje mouchy ale i vyhody
sidder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sidder »

Karl-von-bahnhof píše:Jasne no. Oboji je to risk. Zase je dobry, ze v obchode asi hned nezjistis jak se ti na ni hraje ... nebo aspon ja ne .. mam takovje ten nakupni stres ... kdyzto doma si na ni parkrat zahraju v klidu a tak .. no asi to ma oboji svoje mouchy ale i vyhody
Je to na Tobě, já bych do toho asi nešel. Do efektu nebo komba jo, ale do kytary ne. Tak se potom ozvi jak si dopad! BTW: Taky si budu kupovat novou kytaru: http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-SZ-520FM/ ... 6:SZ:0:1:0
Karl-von-bahnhof

OK ... napisu az si ji budu kupovat .. ale asi to nebude hned .. tak do mesice ale snad jo .. ta tvoje nova vypada fakt slusne .. jen sem koukal ze ji nemaj na sklade, ale to se asi zmeni
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

brnenskej guitarshop muzu jedine doporucit, je to primo v centru, vystavenych tam maji baj voko asi 50-70 kytar a muzes si na kteroukoli zahrat... Stavit se muzes taky do Lidl Music (nad Zelnym trhem), ale tam je vyber mensi...
A jinak ja si taky koupil kytaru pres net (tu ibanezu, co mam ted) a mel jsem asi docela stesti na kus (potvrdili mi to dva lidi, kteri hraji jeden asi 10 a druhej asi 20 let :)), kdybych kupoval novou, urcite si ji napred jdu vyzkouset...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Demilich

Elektrické kytary IBANEZ 2011 !!!

Příspěvek od Demilich »

Co říkáte na nové 2011 modely?
Mi se tam teda pár kytar hodně líbí, fakt nadupané stroje! :) Zajímalo by mě, kdy podobné kousky budou dostupné u nás, nevěděl by někdo?

Link na ofic:
http://www.ibanez.com/new?productLine=eg

Obrázek
Obrázek
Obrázek

atd. :twisted:

Necropostiiiiiiing! Ale tohle je jediné obecné téma o Ibanezkách co jsem hledačem našel :-)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
lunchie

Re: Elektrické kytary IBANEZ

Příspěvek od lunchie »

osobne by me zajimalo, jak na tom budou cenove a kvalitou ty premier modely .... co jsem tak koukal, tak to ma byt 'prestige' vyrobenej v indonezii ...
Smile

Příspěvek od Smile »

me se hodne libi http://www.ibanez.com/ElectricGuitars/model-ARZ400. kdyby mi sednul do pracek krk, tak... saaaakra! jeste kdyby byla v modry barvicce :-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Škoda tý hnusný hlavy...
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
frytol

Příspěvek od frytol »

Mě štve, že oni udělaj krásnou kytaru, skvělou pro člověka jako já a dají na ní tremolo. Prooč nemůžou udělat s pevnou kobylkou, nebo jen se strunama skrz tělo. Takovej model byl RGA 121 a ten se už nevyrábí. :evil:
J3T

Příspěvek od J3T »

frytol píše:Mě štve, že oni udělaj krásnou kytaru, skvělou pro člověka jako já a dají na ní tremolo. Prooč nemůžou udělat s pevnou kobylkou, nebo jen se strunama skrz tělo. Takovej model byl RGA 121 a ten se už nevyrábí. :evil:
Tak to tremolo jenom vymontuj a nepoužívej ho, takhle to má třeba Mick Thompson...
Elektrika Cort X11 Cherryburst
Kombo CRATE Flexwave 120W
Efekt Boss MT2 Metal Zone
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

nevim jestli ted ma nejaky novy model ale dycky mel fixni tremolo...to neni jen o tom vymontuj a nepouzivej :wink:
Obrázek
Obrázek
zadna doura...
J3T

Příspěvek od J3T »

Proč by ho nemoh používat, tak ho tam bude mít pověšený dole :D
Elektrika Cort X11 Cherryburst
Kombo CRATE Flexwave 120W
Efekt Boss MT2 Metal Zone
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jezismarja chapes ze todle neni tremko s kterym se da pacit? :D vidis snad z druhe strany vyfrezovanou diru kde by byly pruziny?
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“