Elektrické kytary IBANEZ
Pravidla fóra
-
Karl-von-bahnhof
Elektrické kytary IBANEZ
Zdravím, momentálně si chci kupovat kytaru, protože mám Dimavery z kytarové sady ve slevě a ta opravdu nehraje nic moc. Do začátku super, ale už to není ono. Chtěl jsem se vás zeptat co si myslíte o značce IBANEZ v kategorii kolem takových 6000,- ... konkrétně bych měl na mysli model http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-GSA60-BS/ ... eavy:0:2:0 ... do tehle kytary sem se zamiloval. Chtěl bych hrát takový klasický rock (acdc,purple,zeppelini apod.) a občas i metal (maidni, sabati, atd.). Proste tvrdší muziku. No ... abych to zkrátil .. jaký sou vaše názory na tuhle kejtru popřípadě nějaký jiný doporučení. Díky
Já tuhle kytaru mám, ale moc na ní nehraju. Když hraješ hodně zkreslení, tak je to určitě fajn. Na mě má ale moc širokej hmatník, asi mám malý ruce
Každopádně si jí běž vyzkoušet. Ostatní Ti určitě poraděj i alternativy.
Fender Custom Telecaster FMT, Digitech RP250, Digitech Hot Head, BOSS HM-2, BOSS TU-2, EHX SmallClone, Dunlop CryBaby, Dunlop HighGain vol. ped., Fender FM212R, struny Arkay hybrid (11/10), trsátka Dunlop Tortex 0,66 - 1, 00 a BigStuby 1
+ jedna krásná přítelkyně
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
-
Karl-von-bahnhof
No nejdriv si ji vyzkousim to je jasny. Aby mi padla do ruky, taky je nemam zrvona moc velky
takze uvidim.
No s tim vystupem je to na reklamaci ne ? ... kdyz to blbne ... treba je to jenom spatnej kus nebo si s tim nekde trhnul co ja vim ... ale bacha si dam .. diky
No ale sem rad ze zadny extra spatny zpravy nejsou
.... a mohli by ste mi jeste poradit nejaky dobry eshopy ... abych mel kde vybirat ? ja znam jenom kytary.cz ... skusim neco vygooglit ale nejaky osvedceny prodejny se hodej.
Diky za odpovedi
No s tim vystupem je to na reklamaci ne ? ... kdyz to blbne ... treba je to jenom spatnej kus nebo si s tim nekde trhnul co ja vim ... ale bacha si dam .. diky
No ale sem rad ze zadny extra spatny zpravy nejsou
Diky za odpovedi
www.muziker.cz
www.muzikant.cz
www.hudebnicentrum.cz
www.hudebniraj.cz
Ale žádnou reklamu nedělám, nikde sem si nic nekoupil, nic vlastně neznám, nejmenuju se sidder a vlastně ani vůbec nehraju na kytaru.

www.muzikant.cz
www.hudebnicentrum.cz
www.hudebniraj.cz
Ale žádnou reklamu nedělám, nikde sem si nic nekoupil, nic vlastně neznám, nejmenuju se sidder a vlastně ani vůbec nehraju na kytaru.
Fender Custom Telecaster FMT, Digitech RP250, Digitech Hot Head, BOSS HM-2, BOSS TU-2, EHX SmallClone, Dunlop CryBaby, Dunlop HighGain vol. ped., Fender FM212R, struny Arkay hybrid (11/10), trsátka Dunlop Tortex 0,66 - 1, 00 a BigStuby 1
-
Karl-von-bahnhof
Diky za tipy .. projel sem si to a jes te sem nasel obchod (asi docela velkej) a hlavne v Brne kam du ted na skolu http://www.guitarshop.cz tam sem nasel i tuhle kejtru takze az ted nekdy pojedu zarizovat tak se tam stavim.
A jeste me napadlo si treba vyzkouset tu kytaru v obchode a pak si ji nechat poslat pres net. A po delsim zkouseni ji popripade vratit. Koupit v kamenym obch. to takhle nejde ... a kdyz budu v Brne tak napr vratit do tohodle obchodu asi nebude problem. Co si o tom myslite ? Preci jenom v tom obchode na to neni tolik casu a klidu jako zkouset doma.
edit: jo a ty kytary od krameru a jacksona sou pekne mastny a ty levny se mi moc nelibej
A jeste me napadlo si treba vyzkouset tu kytaru v obchode a pak si ji nechat poslat pres net. A po delsim zkouseni ji popripade vratit. Koupit v kamenym obch. to takhle nejde ... a kdyz budu v Brne tak napr vratit do tohodle obchodu asi nebude problem. Co si o tom myslite ? Preci jenom v tom obchode na to neni tolik casu a klidu jako zkouset doma.
edit: jo a ty kytary od krameru a jacksona sou pekne mastny a ty levny se mi moc nelibej
No, třeba na kytary.cz je možnost vrácení do 100 dnů bez udání důvodu. Kytara se tam dá vyzkoušet myslim docela v klidu. S tim kupováním přes net... To je tak, že nevíš co to bude za kus, můžeš si vyzkoušet parádní kytaru a pak Ti příjde něco uplně jinýho. Když zkoušíš v kam. obchodě, tak máš to na co si hrál.
-
Karl-von-bahnhof
Je to na Tobě, já bych do toho asi nešel. Do efektu nebo komba jo, ale do kytary ne. Tak se potom ozvi jak si dopad! BTW: Taky si budu kupovat novou kytaru: http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-SZ-520FM/ ... 6:SZ:0:1:0Karl-von-bahnhof píše:Jasne no. Oboji je to risk. Zase je dobry, ze v obchode asi hned nezjistis jak se ti na ni hraje ... nebo aspon ja ne .. mam takovje ten nakupni stres ... kdyzto doma si na ni parkrat zahraju v klidu a tak .. no asi to ma oboji svoje mouchy ale i vyhody
-
Karl-von-bahnhof
brnenskej guitarshop muzu jedine doporucit, je to primo v centru, vystavenych tam maji baj voko asi 50-70 kytar a muzes si na kteroukoli zahrat... Stavit se muzes taky do Lidl Music (nad Zelnym trhem), ale tam je vyber mensi...
A jinak ja si taky koupil kytaru pres net (tu ibanezu, co mam ted) a mel jsem asi docela stesti na kus (potvrdili mi to dva lidi, kteri hraji jeden asi 10 a druhej asi 20 let
), kdybych kupoval novou, urcite si ji napred jdu vyzkouset...
A jinak ja si taky koupil kytaru pres net (tu ibanezu, co mam ted) a mel jsem asi docela stesti na kus (potvrdili mi to dva lidi, kteri hraji jeden asi 10 a druhej asi 20 let
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Elektrické kytary IBANEZ 2011 !!!
Co říkáte na nové 2011 modely?
Mi se tam teda pár kytar hodně líbí, fakt nadupané stroje!
Zajímalo by mě, kdy podobné kousky budou dostupné u nás, nevěděl by někdo?
Link na ofic:
http://www.ibanez.com/new?productLine=eg

atd.
Necropostiiiiiiing! Ale tohle je jediné obecné téma o Ibanezkách co jsem hledačem našel
Mi se tam teda pár kytar hodně líbí, fakt nadupané stroje!
Link na ofic:
http://www.ibanez.com/new?productLine=eg

atd.
Necropostiiiiiiing! Ale tohle je jediné obecné téma o Ibanezkách co jsem hledačem našel
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Re: Elektrické kytary IBANEZ
osobne by me zajimalo, jak na tom budou cenove a kvalitou ty premier modely .... co jsem tak koukal, tak to ma byt 'prestige' vyrobenej v indonezii ...
me se hodne libi http://www.ibanez.com/ElectricGuitars/model-ARZ400. kdyby mi sednul do pracek krk, tak... saaaakra! jeste kdyby byla v modry barvicce 
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Škoda tý hnusný hlavy...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
Mě štve, že oni udělaj krásnou kytaru, skvělou pro člověka jako já a dají na ní tremolo. Prooč nemůžou udělat s pevnou kobylkou, nebo jen se strunama skrz tělo. Takovej model byl RGA 121 a ten se už nevyrábí. 
Tak to tremolo jenom vymontuj a nepoužívej ho, takhle to má třeba Mick Thompson...frytol píše:Mě štve, že oni udělaj krásnou kytaru, skvělou pro člověka jako já a dají na ní tremolo. Prooč nemůžou udělat s pevnou kobylkou, nebo jen se strunama skrz tělo. Takovej model byl RGA 121 a ten se už nevyrábí.
Elektrika Cort X11 Cherryburst
Kombo CRATE Flexwave 120W
Efekt Boss MT2 Metal Zone
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
nevim jestli ted ma nejaky novy model ale dycky mel fixni tremolo...to neni jen o tom vymontuj a nepouzivej 

zadna doura...

zadna doura...
Proč by ho nemoh používat, tak ho tam bude mít pověšený dole 
Elektrika Cort X11 Cherryburst
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jezismarja chapes ze todle neni tremko s kterym se da pacit?
vidis snad z druhe strany vyfrezovanou diru kde by byly pruziny?