Vše začalo tímto příspěvkem v topicu hraní ve stoje
v poslední době hraju jen ve stoje - když sedim, kabel mi nebere signál
v poslední době hraju jen ve stoje - když sedim, kabel mi nebere signál
Bohatě stačí vytáhnout to ven a trochu přihnout tu packu co dosedá na špičku.nexty píše:Ahoj, nevím kam svůj dotaz napsat, tak ho napíšu sem, hodí se sem asi nejvíc. Potřebuju poradit (odkaz), kde koupím kvalitní výstupovou samici do kytary, protože ta co mám teď strašně blbne a nebaví mě pořád na koncertech trnout, kdy přestane hrát. Nějak se v těch množstvích různých konektorů na netu moc nevyznám. Prosím pouze o odkazy na konektor, ne o jiné rady jak problém vyřešit (pájení, atd.), mám v tom již jasno - chci měnit. Na ceně mi moc nezáleží. Díky moc.
Pokud je rozlepená konstrukce nebo špatný materiál, tak ho to moc nezachrání. Navíc sám psal, že chce novou, tak nechápu tendenci ho od toho odrazovatworo90-1 píše:Bohatě stačí vytáhnout to ven a trochu přihnout tu packu co dosedá na špičku.nexty píše:Ahoj, nevím kam svůj dotaz napsat, tak ho napíšu sem, hodí se sem asi nejvíc. Potřebuju poradit (odkaz), kde koupím kvalitní výstupovou samici do kytary, protože ta co mám teď strašně blbne a nebaví mě pořád na koncertech trnout, kdy přestane hrát. Nějak se v těch množstvích různých konektorů na netu moc nevyznám. Prosím pouze o odkazy na konektor, ne o jiné rady jak problém vyřešit (pájení, atd.), mám v tom již jasno - chci měnit. Na ceně mi moc nezáleží. Díky moc.
Přesně tak. Koupit takový, co od pohledu nevypadá fórově a nestojí tolik, aby se za to člověk musel stydět. Případně takový, který stojí méně než na kolik vypadá, ono se pak brzy ukáže, zda je někde zakopaný vlkodav nebo to byla po čertech výhodná koupě, a člověk pak ví, na čem je, aniž by za to vyhodil zbytečně moc. V krabkách se mi kupodivu osvědčily samice z GESu, snad Rean, laminátová izolace, celkem bytelný kov, jen se to musí při pájení pořádně prohřát. Vždycky se mi dřív ulomil kablík než se něco stalo s konektorem.kmensik píše:No tohle, 360 za Jack?
Samice rozlišuju podle závitu a matice (pěkně soustružené nebo hnusně lisované), podle izolace (plastopapír, fíbr, laminát) a celkově hezkého/škaredého provedení (třeba jak je střed roznýtovaný, jestli je to mosaz, ocel, nebo nedej bože zinek). Jednou člověk koupí dobrou za 8 Kč a jindy šmějd za 18, třeba i ve stejném obchodě se po pár týdnech změní dodavatel. Switchcraft co jsem měl k EMG byl stejně o dost lepší než to, co koupíš v elektru. Prostě solidní, přesné. Rád používám tyto: http://www.gme.cz/cz/ebssv63-p809-049.html, ale se stejným vzhledem se prodávají taky dost různé.
No, naštěstí to v tomhle konektoru funguje jinak a právě ta problematická packa tam není... (což byl můj hlavní požadavek při koupi)Sadam.S píše:Jo, ten vypadá dobře... takovej pěkně zakrytovanej, nepůjde u něj přihnout ta packa, kvůli který občas chrastí/vypadává kabel :d