Kopie JEM
Pravidla fóra
Kopie JEM
Zdravím, nevíte někdo o nějaké levné kopii kytar Ibanez JEM ? Mám na mysli kytary Steva Vaie. Dočetl jsem se, že se tyhle kopie (asi né příliš kvalitní), dají sehnat poměrně levně v rozmezí od 2-5k.. nevíte o nějakých stránkách nebo o někom, kdo tohle prodává ? Našel jsem jen čínské velkoobchody, tam je ale komplikovaný a poměrně drahý dovoz..
Ibanez S07 Limited Edition - DiMarzio Breed DP165F/DiMarzio Breed DP166F
Re: Kopie JEM
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
tak třeba tohle sem dokázal anjít bez problémů i sám. Jediné co má společného s JEM kytarama je to, že má vyřízlé držadlo. Nic víc. Já měl namysli třeba i provedení krku, barvy, apod...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
treba i snimace a drevo ne??azzy píše:tak třeba tohle sem dokázal anjít bez problémů i sám. Jediné co má společného s JEM kytarama je to, že má vyřízlé držadlo. Nic víc. Já měl namysli třeba i provedení krku, barvy, apod...
hele do 5k myslim nemas narok
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Tady je jedna za 6k: http://cgi.ebay.com/Ibanez-JEM-20th-Ann ... 035wt_1137
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ta je ale krutaCzechJoker píše:Tady je jedna za 6k: http://cgi.ebay.com/Ibanez-JEM-20th-Ann ... 035wt_1137
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně že je v limitu 
Průsvitná akrylátka s ledkama, ozdoba večírku. Nejraději si stejně vybírám tady http://www.youtube.com/watch?v=4qUPnQBtAgg . Specifický design s ash hole
Průsvitná akrylátka s ledkama, ozdoba večírku. Nejraději si stejně vybírám tady http://www.youtube.com/watch?v=4qUPnQBtAgg . Specifický design s ash hole
Naposledy upravil(a) CzechJoker dne 24.09.2010 17:49, celkem upraveno 1 x.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
notojo a potomj este proud co to sezere:D:D
čekal bych tu normálnější reakce. To, že sem zmínil barvu.. což není vůbec nic, co by z kytary mělo dělat něco dražšího.. a nebo krk, který se dá samostatně sehnat za 80 dollarů (kopie samozřejmě), ještě neznamená, že chci i origo snímače a dřevo, což cenu samozřejmě posouvá naprosto do jiných urovní..McKozias píše:treba i snimace a drevo ne??azzy píše:tak třeba tohle sem dokázal anjít bez problémů i sám. Jediné co má společného s JEM kytarama je to, že má vyřízlé držadlo. Nic víc. Já měl namysli třeba i provedení krku, barvy, apod...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
sory, trosku jsem to prepisknul..ale uz jne tou barvou by se ta cena tak nastrelila(mas li na mysli napriklad ten swriling) ze by delala minimalne pulku hodnoty kytary za 5000...a za 2500 pochybuju ze by to apson normalne fungovalo (kdyby se vubec byli ochotni dupat se swirlem u tak levne kytary)
edit:vis co, pokud trvas na te barve, sezen si nakou rg ibanu a udelej si swirling sam...neni to nic sloziteho a myslim ze ztoho budes mit daleko vetsi radost...navic si muzes zvolit barvy a vse
edit:vis co, pokud trvas na te barve, sezen si nakou rg ibanu a udelej si swirling sam...neni to nic sloziteho a myslim ze ztoho budes mit daleko vetsi radost...navic si muzes zvolit barvy a vse
- CzechJoker
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit - ale opravdu je to možná jen pocit - že chceš za málo peněz hodně muziky. I když jsou signature modely hodně drahé (relativní, JEM555 za 25k není z říše snů), holt za kvalitu se platí. Pokud slevíš z madla, můžeš mít za rozumný peníz jeté ergéčko a uděláš s tím víc muziky, než s čínským klonem. Samozřejmě bez vykládaného inlaye nebo kompenzovaných pražců.
McKozias má pravdu v tom, že je tam řada detailů, které tu kytaru prostě posouvají výš. Swirling si uděláš doma v kýblu, madlo ti tam vyfrézuje stolař.
McKozias má pravdu v tom, že je tam řada detailů, které tu kytaru prostě posouvají výš. Swirling si uděláš doma v kýblu, madlo ti tam vyfrézuje stolař.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
a taky za signaturu:DCzechJoker píše: holt za kvalitu se platí.
Díky hoši, tak nějak sem si to představoval
Jdu tedy hledat nějaké postarší RG.. btw. barvy na swirl můžou být olejovky ?
odpověď typu "ano". "ne" je myslím jednodušší než ukazovat na to, jak sem líný a nedokážu si nic najít.. postnout tohle ti dalo větší námahu než napsat prosté Ano.Sadam.S píše: topic Swirlujeme
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jo, myslim ze musi..princip je tne ze to plave na hladine, olejovky muzu z vlastni zkusenosti doporucit...azzy píše:Díky hoši, tak nějak sem si to představovalJdu tedy hledat nějaké postarší RG.. btw. barvy na swirl můžou být olejovky ?
switl jsem zkousel, kdybych si dal zalezet potom s dolakovanim pruhlednym lakem a lestenim tak by to asi vypadalo hezky, jenze sme to trochu odsral noa uz se mi do toho moc nechtelo:D nekde na forum sem daval i fotky
Lak budu řešit až když se to povede =) díky za odpověďMcKozias píše:jo, myslim ze musi..princip je tne ze to plave na hladine, olejovky muzu z vlastni zkusenosti doporucit...azzy píše:Díky hoši, tak nějak sem si to představovalJdu tedy hledat nějaké postarší RG.. btw. barvy na swirl můžou být olejovky ?
switl jsem zkousel, kdybych si dal zalezet potom s dolakovanim pruhlednym lakem a lestenim tak by to asi vypadalo hezky, jenze sme to trochu odsral noa uz se mi do toho moc nechtelo:D nekde na forum sem daval i fotky
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jo jeste....ty olejovky chteji naredit..ale faktr hodne..jinac ti to udela ve vode bubliny a klesne na dno
ok, budu na to myslet..McKozias píše:jo jeste....ty olejovky chteji naredit..ale faktr hodne..jinac ti to udela ve vode bubliny a klesne na dno
Jenže mě nešlo o to, napsat ti ano/ne, ale odkázat tě na jeden značně rozsáhlý topic, kde se swirl probíral hodně podrobně a dočetl by ses tam spoustu zkušeností lidí tady z fóra, kteří už tuhle techniku úspěšně vyzkoušeli! Jenže se mi nechtělo hledat, tak jsem ti jen hodil search box a název toho threadu. Ale je pravda, že po tímhle vysvětlováním už vyvíjím mnohem větší aktivitu, než vyhledáním. Ovšem nemohl jsem čekat, že, aniž bys moje řešení vyzkoušel, se začneš vztekatazzy píše:odpověď typu "ano". "ne" je myslím jednodušší než ukazovat na to, jak sem líný a nedokážu si nic najít.. postnout tohle ti dalo větší námahu než napsat prosté Ano.Sadam.S píše: topic Swirlujeme