Kopie JEM

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
azzy
Kontaktovat uživatele:

Kopie JEM

Příspěvek od azzy »

Zdravím, nevíte někdo o nějaké levné kopii kytar Ibanez JEM ? Mám na mysli kytary Steva Vaie. Dočetl jsem se, že se tyhle kopie (asi né příliš kvalitní), dají sehnat poměrně levně v rozmezí od 2-5k.. nevíte o nějakých stránkách nebo o někom, kdo tohle prodává ? Našel jsem jen čínské velkoobchody, tam je ale komplikovaný a poměrně drahý dovoz..
Ibanez S07 Limited Edition - DiMarzio Breed DP165F/DiMarzio Breed DP166F
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Re: Kopie JEM

Příspěvek od pavel68 »

ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
azzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azzy »

tak třeba tohle sem dokázal anjít bez problémů i sám. Jediné co má společného s JEM kytarama je to, že má vyřízlé držadlo. Nic víc. Já měl namysli třeba i provedení krku, barvy, apod...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

azzy píše:tak třeba tohle sem dokázal anjít bez problémů i sám. Jediné co má společného s JEM kytarama je to, že má vyřízlé držadlo. Nic víc. Já měl namysli třeba i provedení krku, barvy, apod...
treba i snimace a drevo ne??
hele do 5k myslim nemas narok
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CzechJoker »

McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

CzechJoker píše:Tady je jedna za 6k: http://cgi.ebay.com/Ibanez-JEM-20th-Ann ... 035wt_1137
ta je ale kruta :twisted:
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

Hlavně že je v limitu :twisted:
Průsvitná akrylátka s ledkama, ozdoba večírku. Nejraději si stejně vybírám tady http://www.youtube.com/watch?v=4qUPnQBtAgg . Specifický design s ash hole :wink:
Naposledy upravil(a) CzechJoker dne 24.09.2010 17:49, celkem upraveno 1 x.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

notojo a potomj este proud co to sezere:D:D
azzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azzy »

McKozias píše:
azzy píše:tak třeba tohle sem dokázal anjít bez problémů i sám. Jediné co má společného s JEM kytarama je to, že má vyřízlé držadlo. Nic víc. Já měl namysli třeba i provedení krku, barvy, apod...
treba i snimace a drevo ne??
čekal bych tu normálnější reakce. To, že sem zmínil barvu.. což není vůbec nic, co by z kytary mělo dělat něco dražšího.. a nebo krk, který se dá samostatně sehnat za 80 dollarů (kopie samozřejmě), ještě neznamená, že chci i origo snímače a dřevo, což cenu samozřejmě posouvá naprosto do jiných urovní..
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

sory, trosku jsem to prepisknul..ale uz jne tou barvou by se ta cena tak nastrelila(mas li na mysli napriklad ten swriling) ze by delala minimalne pulku hodnoty kytary za 5000...a za 2500 pochybuju ze by to apson normalne fungovalo (kdyby se vubec byli ochotni dupat se swirlem u tak levne kytary)

edit:vis co, pokud trvas na te barve, sezen si nakou rg ibanu a udelej si swirling sam...neni to nic sloziteho a myslim ze ztoho budes mit daleko vetsi radost...navic si muzes zvolit barvy a vse
CzechJoker
Kontaktovat uživatele:

Mám pocit - ale opravdu je to možná jen pocit - že chceš za málo peněz hodně muziky. I když jsou signature modely hodně drahé (relativní, JEM555 za 25k není z říše snů), holt za kvalitu se platí. Pokud slevíš z madla, můžeš mít za rozumný peníz jeté ergéčko a uděláš s tím víc muziky, než s čínským klonem. Samozřejmě bez vykládaného inlaye nebo kompenzovaných pražců.
McKozias má pravdu v tom, že je tam řada detailů, které tu kytaru prostě posouvají výš. Swirling si uděláš doma v kýblu, madlo ti tam vyfrézuje stolař.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

CzechJoker píše: holt za kvalitu se platí.
a taky za signaturu:D
azzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azzy »

Díky hoši, tak nějak sem si to představoval ;) Jdu tedy hledat nějaké postarší RG.. btw. barvy na swirl můžou být olejovky ?
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

topic Swirlujeme
azzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azzy »

Sadam.S píše:
topic Swirlujeme
odpověď typu "ano". "ne" je myslím jednodušší než ukazovat na to, jak sem líný a nedokážu si nic najít.. postnout tohle ti dalo větší námahu než napsat prosté Ano.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

azzy píše:Díky hoši, tak nějak sem si to představoval ;) Jdu tedy hledat nějaké postarší RG.. btw. barvy na swirl můžou být olejovky ?
jo, myslim ze musi..princip je tne ze to plave na hladine, olejovky muzu z vlastni zkusenosti doporucit...
switl jsem zkousel, kdybych si dal zalezet potom s dolakovanim pruhlednym lakem a lestenim tak by to asi vypadalo hezky, jenze sme to trochu odsral noa uz se mi do toho moc nechtelo:D nekde na forum sem daval i fotky
azzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azzy »

McKozias píše:
azzy píše:Díky hoši, tak nějak sem si to představoval ;) Jdu tedy hledat nějaké postarší RG.. btw. barvy na swirl můžou být olejovky ?
jo, myslim ze musi..princip je tne ze to plave na hladine, olejovky muzu z vlastni zkusenosti doporucit...
switl jsem zkousel, kdybych si dal zalezet potom s dolakovanim pruhlednym lakem a lestenim tak by to asi vypadalo hezky, jenze sme to trochu odsral noa uz se mi do toho moc nechtelo:D nekde na forum sem daval i fotky
Lak budu řešit až když se to povede =) díky za odpověď ;)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jo jeste....ty olejovky chteji naredit..ale faktr hodne..jinac ti to udela ve vode bubliny a klesne na dno
azzy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azzy »

McKozias píše:jo jeste....ty olejovky chteji naredit..ale faktr hodne..jinac ti to udela ve vode bubliny a klesne na dno
ok, budu na to myslet..
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

azzy píše:
Sadam.S píše:
topic Swirlujeme
odpověď typu "ano". "ne" je myslím jednodušší než ukazovat na to, jak sem líný a nedokážu si nic najít.. postnout tohle ti dalo větší námahu než napsat prosté Ano.
Jenže mě nešlo o to, napsat ti ano/ne, ale odkázat tě na jeden značně rozsáhlý topic, kde se swirl probíral hodně podrobně a dočetl by ses tam spoustu zkušeností lidí tady z fóra, kteří už tuhle techniku úspěšně vyzkoušeli! Jenže se mi nechtělo hledat, tak jsem ti jen hodil search box a název toho threadu. Ale je pravda, že po tímhle vysvětlováním už vyvíjím mnohem větší aktivitu, než vyhledáním. Ovšem nemohl jsem čekat, že, aniž bys moje řešení vyzkoušel, se začneš vztekat :roll:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“