Nástroj s velkou zvukovou bankou

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
skacma

Nástroj s velkou zvukovou bankou

Příspěvek od skacma »

Ahoj, mám v plánu kupovat další klávesy, hraju v kapele, která hraje uplně všechno, takže bych potřeboval zvuky všeho druhu.
Nechci kupovat midi klávesnici a používat jenom databanku z notebooku, X boardu, nebo racku. To je na dlouho než přehodím zvuky.
Neplánuju kupovat žádné klávesy za 30 a více tisíc.

Moje požadavky jsou:
- Klaviatura 61-76 kláves
- Co největší množství zvuků
- nepotřebuji žádné ekvalizéry, recording, upravování atd.. jak je to u velkách Workstation ( Fantom, XS, XF, M3)

Sám vlastním syntetizátor Roland Juno Stage a stage piano Roland RD-700GX. A právě za to stage piano bych to chtěl vyměnit, je to velké, těžké, a bydlím v patře, takže se pořád stěhuji.700GX bych nechal doma na cvičení a sebou bych bral Juno Stage a ty druhé klávesy, ale nevím které.

Přemýšlím o Roland Juno Di nebo Juno Gi. Juno Gi protože bude mít velké množství zvuků, přes 1300, ale nevím kdy a za kolik se začne prodávat.

Nejsem zaujatej na Rolandy, ale podle ostatních, co zatím čtu, jsou Korgy docela dost složité, znám to od kamaráda co hraje taky v kapele a má s tím pořád problémy, a vyzkoušet Yamahu jsem taky neměl kde. Jinak v mém okolí není obchod ve kterém bych si nástroje mohl vyyzkoušet a třeba porovnat.

Rád bych znal vaše rady, co by jste mi doporučili, z jakého důvodu a tak. S cenou bych se chtěl držet při zemi, ale i tak jsem zvědavý co mi navrhnete.

Děkuji za pomoc.

S pozdravem skacma
Asanoth

Re: Nástroj s velkou zvukovou bankou

Příspěvek od Asanoth »

tak si kup modul a hraj to přes něco jako AYB box přes Midi
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
skacma

Re: Nástroj s velkou zvukovou bankou

Příspěvek od skacma »

No tohle jsem právě nechtěl, ale když už, tak jakej modul by jsi mi doporučil a jakou midi klávesnici ?
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“