Zničení? Ale prosimtě... Bude to ve finále rozhodně lepší než základní verze už jen díky všem těm partům.Ale jestli seš nějakej Fokusomil a uznáváš jejich čínský věci z výroby tak prosim. CO se týče vzhledu těla...to už je na každym jak si to podle sebe udělá ale rozhodně tim kytara neni "zničená" jaks odsoudil.Hrát bude rozhodně dál a líp.Red Bull píše:Spíš než výroby, tak osobní zničení.
Relic look na strata
Re: Relic look na strata
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
Gibson Les Paul studio
jen jak si psal že při používání kytara občas upadne . to je fakt ale většinou padá na hrany . málokdy spadne na placato a když už tak spíš padá na záda než naby padala na struny ale stat sem muze cokoliv
jinak ja bych zustal asi nej u sedření barvy a sem tam nějaký škrábance
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Shoď ten lak úplně. Tohle nevypadá realisticky ani náhodou. Jak jsem psal, aby opotřebení bylo realistické, musíš na tom mít lak, který se opotřebovat dá. To znamená nitro nebo tenký akryl. A ono se ti to za měsíc omlátí samo, jen tomu pak trochu pomůžeš, až to začne být trochu vidět. Prostě ty neviditelné oděrky zvětšíš, aby byly vidět, a přidáš k nim další. A jak píše Core88, kytara padá hlavně na hrany, nejčastěji na okraj pod jackem a na dolní roh. A horní roh se ohmatá jak to za něj bereš. Pak se tvoří odřenina nad pickguardem, na pickguardu a pod předloktím, a časem se přidá lehké ošoupání od kabelu.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
za tohle pudes do pekla..
Omylem jsem udělal trochu relic vikomta při lakování. Shodil jsem z toho ty tuny černýho laku, co tam jeho předchozí majitel napatlal, zatmelil jsem všechny díry, stříknul to plničem a pak bílou barvou, který jsem měl bohužel málo, a tak po přebrousení mi na pár místech slezla barva úplně. Navíc jsem to stříkal v zimě, takže na pár místech ten lak i popraskal... navíc se tam nějak objevilo i pár drobných oděrek... není to nic brutálního jako tu bylo, spíš něco ve stylu relic gretchů.
viz galerie: http://cizelu.galerie.cz/
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Hele prosimte a proc ted ten svuj vybornej heavy relic skvele hrajici nastroj nabizis na bazaru za 2 tacy??Fuckub píše:Zničení? Ale prosimtě... Bude to ve finále rozhodně lepší než základní verze už jen díky všem těm partům.Ale jestli seš nějakej Fokusomil a uznáváš jejich čínský věci z výroby tak prosim. CO se týče vzhledu těla...to už je na každym jak si to podle sebe udělá ale rozhodně tim kytara neni "zničená" jaks odsoudil.Hrát bude rozhodně dál a líp.
Hraju výhradně na šrot.
Abu píše:Hele prosimte a proc ted ten svuj vybornej heavy relic skvele hrajici nastroj nabizis na bazaru za 2 tacy??Fuckub píše:Zničení? Ale prosimtě... Bude to ve finále rozhodně lepší než základní verze už jen díky všem těm partům.Ale jestli seš nějakej Fokusomil a uznáváš jejich čínský věci z výroby tak prosim. CO se týče vzhledu těla...to už je na každym jak si to podle sebe udělá ale rozhodně tim kytara neni "zničená" jaks odsoudil.Hrát bude rozhodně dál a líp.
Protože se mi naskytla skvělá koupě jednoho MIM Fendera a tak jsem zainvestoval do něj - koupil jsem do něj 3X Seymour Duncan Hot Rails, a ta Fokuska už je pro mne zbytečně teď navíc a ani jsem jí teda neosadil DUncany apod.Jelikož už mám doma teda 2 straty tak tu fokusku absolutně nevyužiju. Občas přijde něco neplánovaného co potěší
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio
Hlavně mi neřikej, že chceš podobně zdevastovat MiMíka?!?!

Kytary : Avalanche Les Paul Standard, Norman by Godin B20 CW 4T, Akustika Strunal
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"
Homemade : FootSwitch
Kombo : Peavey Bandit 112, Marshall MG15DFX
Krabičky : VHRelief AHD666
Kabely : Monster Rock 1,8m , Warwick 6m
Foukací Hramonika : Sonhadora
Struny : Elixir Hybrid 9/10
Trsátko : George Dennis 0.88
Bicí : SD Amati 14"x5,5"
Homemade : FootSwitch
Tímhle stylem ne...MIM má relic hmatníku za ty léta už sám o sobě a vypadá to super a tělo....když se rozhodnu dělat relic tak jen lehké ošoupaniny laku místy....ale rozhodně zdaleka ne to co předtím.Saghi píše:Hlavně mi neřikej, že chceš podobně zdevastovat MiMíka?!?!![]()
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio
- 60'Rock_N'_Roll
joo taky sem to tam zahlíd60'Rock_N'_Roll píše:Ale, ale, co to tu máme...![]()
http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso

Jak říkám. Je to hodně nedoladěné, ale zájemci jsou. Prostě jsem koupil toho Fendera a na tu FOkusku už teď kašlu... 
Gibson Les Paul studio
Gibson Les Paul studio
Tak to je přesně to, co jsem udělal se svojí Žlutou, málo barvy a samovolné provozní opotřebení poměrně měkké povrchovky ji přivedlo do stavu, kdy stav povrchovky odpovídá "zkušenostem" kytaryPikus píše:Omylem jsem udělal trochu relic vikomta při lakování. Shodil jsem z toho ty tuny černýho laku, co tam jeho předchozí majitel napatlal, zatmelil jsem všechny díry, stříknul to plničem a pak bílou barvou, který jsem měl bohužel málo, a tak po přebrousení mi na pár místech slezla barva úplně. Navíc jsem to stříkal v zimě, takže na pár místech ten lak i popraskal... navíc se tam nějak objevilo i pár drobných oděrek... není to nic brutálního jako tu bylo, spíš něco ve stylu relic gretchů.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
No, asi tak. A to není vidět to jemné popraskáni laku na pár místech, co tomu dodává trochu vetší pravdivost. Celkem se mi to i líbí, navíc mám už dost ohranej hmatní a trochu orezlej a zoxidovanej HW, takže to k tomu jde vícworo90 píše:Tak to je přesně to, co jsem udělal se svojí Žlutou, málo barvy a samovolné provozní opotřebení poměrně měkké povrchovky ji přivedlo do stavu, kdy stav povrchovky odpovídá "zkušenostem" kytaryPikus píše:Omylem jsem udělal trochu relic vikomta při lakování. Shodil jsem z toho ty tuny černýho laku, co tam jeho předchozí majitel napatlal, zatmelil jsem všechny díry, stříknul to plničem a pak bílou barvou, který jsem měl bohužel málo, a tak po přebrousení mi na pár místech slezla barva úplně. Navíc jsem to stříkal v zimě, takže na pár místech ten lak i popraskal... navíc se tam nějak objevilo i pár drobných oděrek... není to nic brutálního jako tu bylo, spíš něco ve stylu relic gretchů.
ahoj
Hodlám tu pootevřít tohle téme..
TAky se ted chystám do relicu svého strata ...ty větší části udělám tou "šmirglovou houbičkou"
jen se chci zeptat jaký drsnosti postupně používat nákej hrubší a paa nákej mín drsnej???..(kdyby někdo věděl přesný ty čísla těch šmirglů bylo by to fine) ale hlavně mě zajímá tahle věc pro představu odkaz..
http://www.google.cz/imgres?imgurl=http ... 29,r:4,s:0
jak se dělaj takový ty menši oděrky ty tečky kratší čáry atd..to rozhodně tou houbičkou nejsem schopnej..tak kdyby někdo věděl dík za odpovědi
Hodlám tu pootevřít tohle téme..
TAky se ted chystám do relicu svého strata ...ty větší části udělám tou "šmirglovou houbičkou"
http://www.google.cz/imgres?imgurl=http ... 29,r:4,s:0
jak se dělaj takový ty menši oděrky ty tečky kratší čáry atd..to rozhodně tou houbičkou nejsem schopnej..tak kdyby někdo věděl dík za odpovědi
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
-
woro90-1
Představ si jak se ty oděrky tvoří ve skutečnosti a podle toho to udělej. Škrábance od trsátka kovovým trsátkem, oleštění od předloktí ocelovou vatou nebo jemným šmirglem, zásahy rohem stolu rohem stolu, známky odkládání na beton betonem.
Pády na zem pády na zem 
Jinak jsem viděl dobrej způsob na náhodný poškození - kopání si tělem po asfaltu... ovšem to by mohlo mít nepříjemné vedlejší účinky :-\
Jinak jsem viděl dobrej způsob na náhodný poškození - kopání si tělem po asfaltu... ovšem to by mohlo mít nepříjemné vedlejší účinky :-\
-
woro90-1
To je moc tvrdá metoda, výsledek vypadá jako kdyby si tím tělem někdo kopal po asfatu. Nejlepší metoda asi bude hrát a hrát, a až se to začne projevovat samo, pomoci tomu uměle. Nebo se k té kytaře prostě chovat špatně.
Dělám ten relic na stratovi od Tensona. Jaký by jste mi doporučili bezbarví lak na tělo kytary ? Teď to mám takové vybledlé, protože jsem to vzal šmirglem a potřebuju, aby barva vyjela na povrch.
EDIT: Tak jsem zkusil černý krém na boty a je to stokrát lepší, více reálné.
EDIT: Tak jsem zkusil černý krém na boty a je to stokrát lepší, více reálné.