[Тotální sarkasmus]armi píše:BAN BAN BAN
To zní jako bicí Larse Ulricha na albu St. Anger.
[/Totální sarkasmus]
[Тotální sarkasmus]armi píše:BAN BAN BAN
Nero buď klidnej,udělal si naprosto dobře.Nero píše:To jsem rád, že jsi rád - a snad nejsi sám...
+1 ještě by to samé potřeboval Žebrák aby se uklidnil a bylo by tu jako v rájipanedge píše:Nero buď klidnej,udělal si naprosto dobře.Nero píše:To jsem rád, že jsi rád - a snad nejsi sám...
Jenže téma o metallice, nepatří do UG, počítají se tam příspěvky, a nemá to sloužit jako plkárna pro několik lidí. Mluvit sprostě z principu, a takový tu jsou, neuznávám za vhodnou formu komunikace. Cenzuruje se ručně, to co nezachytí filtr, a to co je už opravdu zcela nevhodné. Pokud je na to uživatel upozorněn a dělá to dál, tak je to bráno, jako soustavné porušování pravidel = BAN. Žádná velká věda v tom není.J.J. píše:Já teda nevím chlapci, ale mně to připadá trochu jako hon na čarodějnice. Metallicu rád nemám, do topicu o ní jsem párkrát kouknul, ale že by se tam ty příspěvky nějak výrazně lišili od příspěvků v ostatních tématech např. v undergroundu, bych neřekl. Spíš se mi zdá, že to co se tu řeší už je o osobních antipatiích mezi určitýma lidma. Ještě k těm pravidlům. Je mi jasný, že by se neměly používat sprostý slova, ale zas čeho je moc, toho je příliš. Občas jste chlapy papežštější než papež.
Nevím, který linky myslíš, to mi asi uniklo, ale jestli nějak zásadně porušil pravidla, tak O.K. dejte mu ban. Ale napsat, že by si Žebrák zasloužil ban jen proto, aby se uklidnil, mi přijde trochu přehnaný. Rozhodně nejsem Žebrákův fanoušek, ale už delší dobu tady cejtim takovou "protižebrákovskou" náladu a to pomalu v každý reakci na jakejkoliv jeho příspěvek. A takovejch lidí tady bylo víc, ale většinou sami přestali forum navštěvovat.Wocass píše:Tady nejde jen o sprostá slova, nebo o to, že stále se tam mele to samé. Především je to o tom, že poruší pravidla např. teď těma linkama a když to mod z cenzuruje tak začnou urážet a podobně.
Eh, tak to bylo slovo do sranice, bez urážky...Edit: Já netrpím antipatií k lidem, co semnou nesouhlasí, na to mám moc sebereflexe.
Vlez tam ještě hloubějcSadam.S píše:Přesně vystiženo
A ty spadni ještě hloubžebrák píše:Vlez tam ještě hloubějc
Punk jaxvina byt drzy, to si pamatuju jak v pate tride Patrik byl uplne borec kdyz odmlouval, jen jsem si rikal jak chci byt jak on, vychutnej si tožebrák píše:Vlez tam ještě hloubějcSadam.S píše:Přesně vystiženo
Když to napíšeš česky, budu ti vděčnej....EDGE... píše:Punk jaxvina byt drzy, to si pamatuju jak v pate tride Patrik byl uplne borec kdyz odmlouval, jen jsem si rikal jak chci byt jak on, vychutnej si to
No nebudu tě strašit, ale si opakovaný hříšník, platí u tebe za A tvrdší postih, B postih za míň (opakující se věc, není potřeba tolik podmětů k rozhodnutí)pavel68 píše:A já už u ***** ***** dlouho neměl banána,mám hodit komentář jen tak lehce od srdíčka