ESH Series 2000 50W
Pravidla fóra
-
orynzkantrycoprs
ESH Series 2000 50W
Ahoj, vim, ze to tu uz jednou je, ale mam takovou konkretnejsi otazku. Vycetl jsem z predchozich topicu, ze sou 2 verze, kdy ta starsi se v necem lisi (krome cernyho mrizkovani) a podle nazoru jednoho z lidi pry hraje spatne nebo co, ja nevim
Tak bych se vas chtel zeptat, jestli s tim ma nekdo zkusenost, ci je to hlod. Jestli by pak byla cena 14k za tu starsi verzi odpovidajici nebo by bylo lepsi se poohlednout po verzi novejsi. Diky
Re: ESH Series 2000 50W
No Já mám ve zkušebně tu novější 2 kanálovou 100 w verzi s grilem,přijde mi to jako česká verze mesaboogie aparátů a vůbec to nehraje špatně,čistý kanál má přepínaní BRIGHT a se stratocasterem si rozumí úžasně,zkreslený má navíc skokový tlačítka jako push drive,mid shift - nemůžu si pomoct mám z toho pocit jako z mesy - není to špatný,ale já vždycky preferoval trochu kulatější zkreslení.Tu starší verzi mají kluci vedle ve zkušebně,mám pocit,že mi jí nabízeli i k prodeji,zatím jsem na to ještě nehrál.U Faireisela jsem párkrát servisoval - vyměňoval mi lampy a dělal efektovou smyčku ještě když jsem měl 1959 SLP a jeho práci bych na rozdíl od Rožďalovského věřil.Navíc před rokem jsme nahrávali u Šykíře v Hostivaři a ten tam měl tu nejnovější 4 kanálovou verzi - velmi flexibilní apec - taková custom verze.Je vidět,že ESH se dost vyvíjí.
Gibson LP DC standard plus,Fender stratocaster MIJ,combo Brunetti 50w,box 4x12 carvin,ESH series 2000