ESH Series 2000 50W

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
orynzkantrycoprs

ESH Series 2000 50W

Příspěvek od orynzkantrycoprs »

Ahoj, vim, ze to tu uz jednou je, ale mam takovou konkretnejsi otazku. Vycetl jsem z predchozich topicu, ze sou 2 verze, kdy ta starsi se v necem lisi (krome cernyho mrizkovani) a podle nazoru jednoho z lidi pry hraje spatne nebo co, ja nevim :) Tak bych se vas chtel zeptat, jestli s tim ma nekdo zkusenost, ci je to hlod. Jestli by pak byla cena 14k za tu starsi verzi odpovidajici nebo by bylo lepsi se poohlednout po verzi novejsi. Diky
Cíha

Re: ESH Series 2000 50W

Příspěvek od Cíha »

No Já mám ve zkušebně tu novější 2 kanálovou 100 w verzi s grilem,přijde mi to jako česká verze mesaboogie aparátů a vůbec to nehraje špatně,čistý kanál má přepínaní BRIGHT a se stratocasterem si rozumí úžasně,zkreslený má navíc skokový tlačítka jako push drive,mid shift - nemůžu si pomoct mám z toho pocit jako z mesy - není to špatný,ale já vždycky preferoval trochu kulatější zkreslení.Tu starší verzi mají kluci vedle ve zkušebně,mám pocit,že mi jí nabízeli i k prodeji,zatím jsem na to ještě nehrál.U Faireisela jsem párkrát servisoval - vyměňoval mi lampy a dělal efektovou smyčku ještě když jsem měl 1959 SLP a jeho práci bych na rozdíl od Rožďalovského věřil.Navíc před rokem jsme nahrávali u Šykíře v Hostivaři a ten tam měl tu nejnovější 4 kanálovou verzi - velmi flexibilní apec - taková custom verze.Je vidět,že ESH se dost vyvíjí.
Gibson LP DC standard plus,Fender stratocaster MIJ,combo Brunetti 50w,box 4x12 carvin,ESH series 2000
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“