Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Flajtr

Re: Metallica

Příspěvek od Flajtr »

Proto mám radši anglický texty, nejsem žádnej angličtinář, ale kdybych chtěl tak textu i porozumím, místo toho, ale prostě poslouchám a užiju si to. Nepotřebuju se u písničky zamýšlet, nebo něčemu rozumět. Prostě to poslouchám.

Ikdyž, je fakt, že to tak není vždycky, ale chápete...
Varach

Příspěvek od Varach »

Flajtr píše:Jinak ten koncert to je fakt pecka, je supr vidět, že se James dostává do pěvecké formy
Lars si to tam taky pěkně dává
Durin

Příspěvek od Durin »

Metal není tolik o textu jako o nástrojích. Proto mám rád metal. Poslouchám rád skvělej zvuk kytar, baskytary a bicích. Nechci slyšet monotónní beat do kterýho kvičí nějaká nevyzrálá šestnáctka nebo recituje chlap s 4XL hadrama a kapucou přes kšiltovku.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Varach píše:
Flajtr píše:Jinak ten koncert to je fakt pecka, je supr vidět, že se James dostává do pěvecké formy
Lars si to tam taky pěkně dává
No to je fakt, když na to koukám zpětně, tak fakt solí :D U něho je ten pokles "výkonosti" danej hlavně zdravotně...no co už, není to stroj, a i stroj se jednou opotřebí.

A jinak, james má teď několik ESP expů, ale nejsou to ty nové EX, ani staré MX ( eet fuk atd ) no prostě ESp mu asi vyrobilo pár explorerů, i přesto, že to má zakázané ( aspoň pro běžnou výrobu ), teda soudím to z toho co vídám na yotubku atd. Mě to příjde supr :D
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Durin píše:Metal není tolik o textu...
Nebudu Tě přesvědčovat o tom, že je to naopak, to nemá smysl, ale zkus si projít někdy texty ať už Metallicy nebo hlavně MegadetH... projít myslím opravdu poctivě, to znamená poslouchat co zpívají, pokud možno si to přeložit a pak pochopit o čem zpívají a taky poslouchat rýmy! :mrgreen:
John M. William

Příspěvek od John M. William »

r0nn!e píše:
Nebudu Tě přesvědčovat o tom, že je to naopak, to nemá smysl, ale zkus si projít někdy texty ať už Metallicy nebo hlavně MegadetH... projít myslím opravdu poctivě, to znamená poslouchat co zpívají, pokud možno si to přeložit a pak pochopit o čem zpívají a taky poslouchat rýmy! :mrgreen:
Řešíte hlouposti =)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

pro me je metal taky o textu, proto hudbu obecne posloucham, jinak bych mohl poslouchat odnoze popu...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Lars
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lars »

Flajtr píše:Já si myslím, že se to dělá určitě u kvůli tomu, že metallica nemá zrovna krátké písničky, prostě když trochu zrychlí, tak zvládnou i víc kousků za ten koncert. No a asi to dělají i kvůli tomu, že tak rychle jak originál, je pro ně moc pomalý :D
Důvod, proč hrají "rychle" Creeping Death je ten, že v Nimes hráli Creep jako druhou v pořadí písničku, začínali Blackened, a když začínají všechny koncerty, tak písničky jsou o chlup rychlejší, protože je to začátek koncertu. Když si poslechnete tuhle verzi a verzi třeba z Mosvy... někdy přidám link na stažený, kde hráli Creep asi jako devátou, tak je to rozdíl, Creep už nemá takovou sílu jako na začátku koncertu. A určitě to není tím, že když budou hrát rychleji, tak přidají nějaký přídavek. Metallica už několik let hraje pravidelně 18 písniček a končí Seek, a nerozlučná dvojka Nothing - Enter mi docela už leze krkem... :lol:
Za několik dní končí World Magnetic Tour, pak bude půl roku nuda pak opět pěkně koncerty, už se těším až zase někam vyjedu.

Dneska je to 29 let co Lars s Jamesem založili 'Tallicu.
Lars
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lars »

r0nn!e píše:
Hlavně Justice, kde jsou mega revoluční texty... :wink:
Durin

Příspěvek od Durin »

Docela se divím, co jsem to tu zplodil. To jsem se vrátil po dlouhý kalbě z večera až do poledne domu a nenapadlo mě nic lepšího, než napsat na fórum nějakou sračku. Aspoň tam nemám žádné pravopisné chyby.
Samozřejmě, že metal o textu je také :D
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Mě zajímá, co se honí Hetfieldovi hlavou, když mu někdo donese jeho starou fotku, nebo prostě, Je to šílené, a sweet amber je více šílenější, a metallica a jejich clean zvuk :-D A já vcelku taky :-D
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Varach

Příspěvek od Varach »

Joey-To je z nějakýho dokumentu(A year and half ...) nebo to je proste jenom nejaky samotny video?Díky.Když už jsme u toho...Prodává se tento dokument s cz titulkama?
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Myslím, že to není dokument, je to jenom video, které se kdysi objevilo na stránkách Metallica, něco jako

Year and half, je o metallica ze starších dob, aspoň myslím.
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Varach

Příspěvek od Varach »

Pravda...Year and half... by měl být okolo Black alba...
Akorát nikde není napsaný jestli je to s titulkama nebo bez.. :(
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

John M. William

Uvidíme co z toho vyleze.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

John M. William píše:
Asi tak. Jestli další Death Magnetic, tak Metallicu definitivně přestávám sledovat.
John M. William

woro90-1 píše:
John M. William píše:
Asi tak. Jestli další Death Magnetic, tak Metallicu definitivně přestávám sledovat.
Death magnetic bylo pro mně až na tu jednu povedenou hitovku srovnatelné s AMOLAD od IM..
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Varach

Příspěvek od Varach »

John M. William píše: Death magnetic bylo pro mně až na tu jednu povedenou hitovku srovnatelné s AMOLAD od IM..
můžu se zeptat jakou tu JEDNU písničku máš na mysli?
Durin

Příspěvek od Durin »

Varach píše:
John M. William píše: Death magnetic bylo pro mně až na tu jednu povedenou hitovku srovnatelné s AMOLAD od IM..
můžu se zeptat jakou tu JEDNU písničku máš na mysli?
Mě osobně z DM dostal All Nightmare Long, ale už se mi taky oposlouchal
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“