Metallica
Re: Metallica
Proto mám radši anglický texty, nejsem žádnej angličtinář, ale kdybych chtěl tak textu i porozumím, místo toho, ale prostě poslouchám a užiju si to. Nepotřebuju se u písničky zamýšlet, nebo něčemu rozumět. Prostě to poslouchám.
Ikdyž, je fakt, že to tak není vždycky, ale chápete...
Ikdyž, je fakt, že to tak není vždycky, ale chápete...
Lars si to tam taky pěkně dáváFlajtr píše:Jinak ten koncert to je fakt pecka, je supr vidět, že se James dostává do pěvecké formy
Metal není tolik o textu jako o nástrojích. Proto mám rád metal. Poslouchám rád skvělej zvuk kytar, baskytary a bicích. Nechci slyšet monotónní beat do kterýho kvičí nějaká nevyzrálá šestnáctka nebo recituje chlap s 4XL hadrama a kapucou přes kšiltovku.
No to je fakt, když na to koukám zpětně, tak fakt solíVarach píše:Lars si to tam taky pěkně dáváFlajtr píše:Jinak ten koncert to je fakt pecka, je supr vidět, že se James dostává do pěvecké formy
A jinak, james má teď několik ESP expů, ale nejsou to ty nové EX, ani staré MX ( eet fuk atd ) no prostě ESp mu asi vyrobilo pár explorerů, i přesto, že to má zakázané ( aspoň pro běžnou výrobu ), teda soudím to z toho co vídám na yotubku atd. Mě to příjde supr
Nebudu Tě přesvědčovat o tom, že je to naopak, to nemá smysl, ale zkus si projít někdy texty ať už Metallicy nebo hlavně MegadetH... projít myslím opravdu poctivě, to znamená poslouchat co zpívají, pokud možno si to přeložit a pak pochopit o čem zpívají a taky poslouchat rýmy!Durin píše:Metal není tolik o textu...
-
John M. William
Řešíte hlouposti =)r0nn!e píše:Nebudu Tě přesvědčovat o tom, že je to naopak, to nemá smysl, ale zkus si projít někdy texty ať už Metallicy nebo hlavně MegadetH... projít myslím opravdu poctivě, to znamená poslouchat co zpívají, pokud možno si to přeložit a pak pochopit o čem zpívají a taky poslouchat rýmy!Durin píše:Metal není tolik o textu...

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
- tallicaman
pro me je metal taky o textu, proto hudbu obecne posloucham, jinak bych mohl poslouchat odnoze popu...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Důvod, proč hrají "rychle" Creeping Death je ten, že v Nimes hráli Creep jako druhou v pořadí písničku, začínali Blackened, a když začínají všechny koncerty, tak písničky jsou o chlup rychlejší, protože je to začátek koncertu. Když si poslechnete tuhle verzi a verzi třeba z Mosvy... někdy přidám link na stažený, kde hráli Creep asi jako devátou, tak je to rozdíl, Creep už nemá takovou sílu jako na začátku koncertu. A určitě to není tím, že když budou hrát rychleji, tak přidají nějaký přídavek. Metallica už několik let hraje pravidelně 18 písniček a končí Seek, a nerozlučná dvojka Nothing - Enter mi docela už leze krkem...Flajtr píše:Já si myslím, že se to dělá určitě u kvůli tomu, že metallica nemá zrovna krátké písničky, prostě když trochu zrychlí, tak zvládnou i víc kousků za ten koncert. No a asi to dělají i kvůli tomu, že tak rychle jak originál, je pro ně moc pomalý![]()
Za několik dní končí World Magnetic Tour, pak bude půl roku nuda pak opět pěkně koncerty, už se těším až zase někam vyjedu.
Dneska je to 29 let co Lars s Jamesem založili 'Tallicu.
Hlavně Justice, kde jsou mega revoluční texty...r0nn!e píše:Nebudu Tě přesvědčovat o tom, že je to naopak, to nemá smysl, ale zkus si projít někdy texty ať už Metallicy nebo hlavně MegadetH... projít myslím opravdu poctivě, to znamená poslouchat co zpívají, pokud možno si to přeložit a pak pochopit o čem zpívají a taky poslouchat rýmy!Durin píše:Metal není tolik o textu...
Docela se divím, co jsem to tu zplodil. To jsem se vrátil po dlouhý kalbě z večera až do poledne domu a nenapadlo mě nic lepšího, než napsat na fórum nějakou sračku. Aspoň tam nemám žádné pravopisné chyby.
Samozřejmě, že metal o textu je také
Samozřejmě, že metal o textu je také
Mě zajímá, co se honí Hetfieldovi hlavou, když mu někdo donese jeho starou fotku, nebo prostě, Je to šílené, a sweet amber je více šílenější, a metallica a jejich clean zvuk
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Joey-To je z nějakýho dokumentu(A year and half ...) nebo to je proste jenom nejaky samotny video?Díky.Když už jsme u toho...Prodává se tento dokument s cz titulkama?
Myslím, že to není dokument, je to jenom video, které se kdysi objevilo na stránkách Metallica, něco jako
Year and half, je o metallica ze starších dob, aspoň myslím.
Year and half, je o metallica ze starších dob, aspoň myslím.
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
Pravda...Year and half... by měl být okolo Black alba...
Akorát nikde není napsaný jestli je to s titulkama nebo bez..
Akorát nikde není napsaný jestli je to s titulkama nebo bez..
-
dfleischer
-
John M. William
Uvidíme co z toho vyleze.

-
woro90-1
Asi tak. Jestli další Death Magnetic, tak Metallicu definitivně přestávám sledovat.John M. William píše:Uvidíme co z toho vyleze.
-
John M. William
Death magnetic bylo pro mně až na tu jednu povedenou hitovku srovnatelné s AMOLAD od IM..woro90-1 píše:Asi tak. Jestli další Death Magnetic, tak Metallicu definitivně přestávám sledovat.John M. William píše:Uvidíme co z toho vyleze.

můžu se zeptat jakou tu JEDNU písničku máš na mysli?John M. William píše: Death magnetic bylo pro mně až na tu jednu povedenou hitovku srovnatelné s AMOLAD od IM..
Mě osobně z DM dostal All Nightmare Long, ale už se mi taky oposlouchalVarach píše:můžu se zeptat jakou tu JEDNU písničku máš na mysli?John M. William píše: Death magnetic bylo pro mně až na tu jednu povedenou hitovku srovnatelné s AMOLAD od IM..