Před několika týdny jsem zakoupil tento zesík do racku a před koupí jsem se potýkal s problémem, že na internetu není moc informací od uživatelů tohoto zesíku. Něco se samozřejmě vyklikat dá, ovšem není to žádáná sláva. Napíšu tedy nějaké své zkušenosti, třeba s tím někomu v budoucnu pomůžu.
Je to poměrně "levná" záležitost na vyřešení rackového konce a myslím že nejsem jediný, koho napadlo si tento zes pořídit na dobu než došetří na nějakou pořádnou lampu. Další z důvodu proč jsem takto volil je, že oproti lampovému konci u kterého není vyjímka ani váha přes 15kg, je tento zesík lehký - cca 8kg (mám tu starší 2U verzi). S aparátem často jezdím, a už jsem to nejednou ocenil
Teď něco ke zvuku... Několik let jsem teď hrál na lampové zesíky (Engl, Mesa, Rockwell) a trochu jsem se bál, že nebudu spokojený a byl jsem poměrně skeptický k mosfetovému konci... Ovšem opak je pravdou a rocktron ukázal své kvality! Jako předzesík používám od Techu 21 Sansamp a je to práda. Jsem velice spokojen a příjemně překvapen jak to hraje. Zvuk je velice věrohodný a dymanický. Žádná chemie!
S dobrým boxem to hreje bezvadně! Super tlak! Můžu doporučit
P. S. Vím, že se tady pohybují lidi s názorem lampa, lampa, lampa a nic jiného než lampa. Ze své zkušenosti musím říci, že kvalitní mosfet může hrát stejně dobře jako lampa a v mnoha případech i lépe (poukazuji na levné lampové hlavy)...
Pokud by Vás něco zajímalo, klidně mi napište, rád zodpovím dotazy...