Lepší kytaru nebo dřevěný prsty ..?
Pravidla fóra
-
nirbrzobohaty
Lepší kytaru nebo dřevěný prsty ..?
Zdravím Vás lidi, zajímalo by mě kdy je čas si pořídit lepší kytaru než co mám..Mám Cort zenox, ale při pokusech hraní nějakých sól se hodně zasekávám nebo škrtám o struny,je to že mám struny dost vysoko ,ale níž už podle mě na téhle kytaře nejdou..Tak mě zajímají Vaše zkušenosti kdy to má cenu koupit po první kytaře už lepší kousek.. 
Mám svaly a nosím je
-
woro90-1
Re: Lepší kytaru nebo dřevěný prsty ..?
Odkud jsi? Poštelovat to rozhodně jde. A pokud to máš seřízené tak, že už to pohodlněji nejde, cvič. Kytara za to nemůže.
-
nirbrzobohaty
Bydlím v Litvínově..je to na prd ty struny,ale myslel sem si,že to bude spíš mnou než tou chudinkou.. 
Mám svaly a nosím je
není nic jednodužšího než si zahrát někde v krámě nebo u někoho na kvalitní seřízenou kytaru a hned poznáš čím to je. 
Prsty a hlava se dá vytrénovat, ale neseřizená kytara všechno zbytečně komplikuje...
Zřejmě špatně seřízená kytara plus třeba špatná technika,jinak všechno je to jenom o pracháchnirbrzobohaty píše:Zdravím Vás lidi, zajímalo by mě kdy je čas si pořídit lepší kytaru než co mám..Mám Cort zenox, ale při pokusech hraní nějakých sól se hodně zasekávám nebo škrtám o struny,je to že mám struny dost vysoko ,ale níž už podle mě na téhle kytaře nejdou..Tak mě zajímají Vaše zkušenosti kdy to má cenu koupit po první kytaře už lepší kousek..
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300