Lepší kytaru nebo dřevěný prsty ..?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
nirbrzobohaty

Lepší kytaru nebo dřevěný prsty ..?

Příspěvek od nirbrzobohaty »

Zdravím Vás lidi, zajímalo by mě kdy je čas si pořídit lepší kytaru než co mám..Mám Cort zenox, ale při pokusech hraní nějakých sól se hodně zasekávám nebo škrtám o struny,je to že mám struny dost vysoko ,ale níž už podle mě na téhle kytaře nejdou..Tak mě zajímají Vaše zkušenosti kdy to má cenu koupit po první kytaře už lepší kousek.. 8)
Mám svaly a nosím je
woro90-1

Re: Lepší kytaru nebo dřevěný prsty ..?

Příspěvek od woro90-1 »

Odkud jsi? Poštelovat to rozhodně jde. A pokud to máš seřízené tak, že už to pohodlněji nejde, cvič. Kytara za to nemůže.
nirbrzobohaty

Příspěvek od nirbrzobohaty »

Bydlím v Litvínově..je to na prd ty struny,ale myslel sem si,že to bude spíš mnou než tou chudinkou.. :wink:
Mám svaly a nosím je
pehve

Příspěvek od pehve »

není nic jednodužšího než si zahrát někde v krámě nebo u někoho na kvalitní seřízenou kytaru a hned poznáš čím to je. :wink:
Amid

Příspěvek od Amid »

Prsty a hlava se dá vytrénovat, ale neseřizená kytara všechno zbytečně komplikuje...
panedge

Příspěvek od panedge »

nirbrzobohaty píše:Zdravím Vás lidi, zajímalo by mě kdy je čas si pořídit lepší kytaru než co mám..Mám Cort zenox, ale při pokusech hraní nějakých sól se hodně zasekávám nebo škrtám o struny,je to že mám struny dost vysoko ,ale níž už podle mě na téhle kytaře nejdou..Tak mě zajímají Vaše zkušenosti kdy to má cenu koupit po první kytaře už lepší kousek.. 8)
Zřejmě špatně seřízená kytara plus třeba špatná technika,jinak všechno je to jenom o prachách :wink:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“