moje stávající sestava jest Epiphone LP Standard plus a k tomu Roland Micro Cube (2W).
Vzhledem k tomu, že hodlám pořídit mikrofon k nějakýmu tomu amatérskýmu nahrávání na doma, přemýšlím nejen kvůli otázce kvality zvuku, ale i celkově nějakého posunu, zdali bych neměl jít do nějakého jiného komba.
Docela se bojím, zdali by něco většího (třeba lampového) moc nerušilo sousedy v paneláku - zatím si ale nikdo nestěžoval
Nehodlám hrát nějaký thrash typu Metallicy a tak podobně, jde mi spíš o čistší zvuk, max s nějakým tím jemným overdrivem, nějaký distortion bych případně doladil krabkou, ale o to mi zas tak nejde.
Zvuk vidím v úrovni tak Pink Floyd, ze zkreslenějších tak ty Deep Purple, Led Zep.- na hudbu podobající se tak nějakému tomu Oldfieldovi - tzn. i dost zefektovanej třeba delayem a dalšíma věcma.
A teď hlavní problém. Na Rolandovi se mi líbí výběr simulací a nějaké ty základní efekty. Jenomže 2W nemá tu rezervu a ve vyšších volume občas nestíhá a třeba Classic Stack je s mým LP neslučitelný.
Viděl bych to na nějaké to větší (polo až lampové výhodou) kombíčko a příp. později nějaké efekty (pokud budou nebo nebudou v kombu).
A teď to zásadní. Můj strop je 8 tisíc. (jen na apec, bez krabek atd)
Pokud obětujete čas a poradíte, budu moc rád