Fokus vs. Dimavery

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět

Je lepsi fokus, nebo dimavery

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

kerny
Kontaktovat uživatele:

Fokus vs. Dimavery

Příspěvek od kerny »

Co myslite, je lepsi znacka Dimavery, nebo fokus???
kytary jackson, kramer, yamaha, epiphone, apec marshall, multak digitech, snimace EMG, Jackson, trsatka Dunlop, struny Dr.Strings, Daddario, kabely proel, warwick...
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

no těžko říct..bavíme se ale o basách, že jo??...tak to sem dal hlas dimavery...kytaře bych dal hlas určitě fokusu, ale myslim si že basy dělaj dimavery za tu cenu dobrý :)
CLS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CLS »

To se neda takhle hodnotit, musel bys jeste do hlasovani pridat znacku Squier, pac je tak na stejny urovni a hlavne je to vzdy kus od kusu, je treba zajit do kramu a basu si "ošahat"
hraju co můžu ;)
zibro

Příspěvek od zibro »

ako vam neskusenym pomoct?....nekupujte ksunty.....CLS: skutocne si myslis,ze squier je na takej urovni ako to o com sa tu hlasuje?....asi si nikdy nemal pohromade vsetky tri znacky.....fokus a dimavery su ciny.....squier je indonezia....to neviem ci je vlastne vyhra,ale uz tu je rozdiel:)....dalsi a velmi velky rozdiel je ten,ze vyrobky squier cas od casu kontroluju pani z fendru,cize tam ako tak ti tamani fachaju a vyrabaju tie nastroje neporovnatelne kvalitnejsie a z lepsich materialov ako ten zbytok......fokus a dimavery su znacky uplne rovnakej kvality a hlavne maju uplne rovnaku strategiu predaja ako sikmaci pred tescom co predavaju tricka,kupia za 5 korun a predaju za 100.....myslis,ze fokus su cesi?....to su tamani! ktory sme prisli robit biznis....a dari sa im,pretoze vidite nizke ceny a pekny dizajn :? ...dakujem,teraz ma zjecte!
Phoenix27
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phoenix27 »

Zibro, tleskam :D
Jen teda nevim jestli je neco z Asie vyhra :D :lol: :D
kytara: American Fender Stratocaster
kombo: Fender Hot Rod - Deluxe
efekty:
struny: ErnieBall 11
trsátka: Dunlop Jazz III
Fender (trojúhelník:D) medium
impact

Příspěvek od impact »

Třeba Yamahy jo. :)
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.

Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
JanSpilka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanSpilka »

Ibanez tez... jejich stredni trida je taky od nekud od tamtud ;) a nejsou vubec spatny !
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair
Alternative Metal
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Táta má basu od Fokusu

Vypadá na masiv, hraje se mi na ni dost dobře (párkrát jsem zkoušel), slap zní pěkně, hra prsty taky, trsátko jsem neskoušel...vzhled je moc pěkný
Buď má táta dobrej kus, nebo je povedená celá řada (basa stála tuším 6 litrů)
Fokus mě zatím nezklamal

Dimaverku jsem ještě nikdy v ruce nedržel, ale až budu, uvidíme...
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Mám doma pětku od fokuse a je to dobrý dost se mi to líbí. Za ty prachy.Ale člověk musí vybírat. Rozhodoval jsem se mezi dvěma kusy stejnýho modelu a byl tam dost velkej rozdíl ve zpracování i zvuku. A jestli má někdo pocit, že tyhle čínský nástroje jsou na nic, že je lepší si koupit něco za 10 000,- tak s tím nesouhlasím. Co když prostě těch 10 000,- nemám a chci hrát. To raději Fokus než nic. S Dimavery nemůžu hodnotit, neměl jsem v ruce. A když už tady někdo řěší odkud to je tak jenom pro informaci Fokus neni Čína. :) A pro zajímavost některý modely se vozí se dokonce i do Ameriky.
kerny
Kontaktovat uživatele:

b

Příspěvek od kerny »

fokus je ceska firma, ale vyrabi v cine a vyvazi kytary pod znackou fire do ameriky
dimavery je nemecka firma, ale taky vyrabi v cine, ale to vsechny firmy v tyhle cenovy kategorii (stagg,tenson)
kytary jackson, kramer, yamaha, epiphone, apec marshall, multak digitech, snimace EMG, Jackson, trsatka Dunlop, struny Dr.Strings, Daddario, kabely proel, warwick...
prouzic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od prouzic »

Wlastnim Fokusku 4strunku a nemuzu si stěžovat.Je to aktivka a fakt ten zvuk je skvělej,myslim,ze i lepsi,nez u ibanezek do 11 000!!!
Mlol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mlol »

Nas basak ma taky fokusa a chvalil to i typek z vedlejsi zkusebny a ten ma nejakyho fendera takze jako neni co resit a me osobne se ten zvuk taky libi a + jeho aparatura :shock: mazec moc velkej kdyby to dal na max tak nam to vymlati okna a snad aji zdi :lol:
Fokus Les Paul+nalepky+R.m.AlNico,BOSS DS-1,behringer chorus, Dunlop 0,73-0,88mm, ,Marshall MG10cd(doma) Crate GLX 212 (zkusebna)
Scipek
Kontaktovat uživatele:

Fokus

Příspěvek od Scipek »

Mam Kopii musicmana v aktivu od Fokusu a hraje nadherne. Vim,ze je to ostrej nazor,ale ja kytary a bysy znacek Dimavery a Stagg neberu jako nastroj,ale spis jako hracku pro deti ... Nebo proste jako nastroj do uplneho zacatku,kdyz se bojite jestli to nejsou vyhozene penize,ale ja uz zacinal s Cortem a mam ho do ted jako zalozni basu a hraje ucite taky 100 X lip nez tyhle dve znacky. :)
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“