Fokus vs. Dimavery
Pravidla fóra
Fokus vs. Dimavery
Co myslite, je lepsi znacka Dimavery, nebo fokus???
kytary jackson, kramer, yamaha, epiphone, apec marshall, multak digitech, snimace EMG, Jackson, trsatka Dunlop, struny Dr.Strings, Daddario, kabely proel, warwick...
ako vam neskusenym pomoct?....nekupujte ksunty.....CLS: skutocne si myslis,ze squier je na takej urovni ako to o com sa tu hlasuje?....asi si nikdy nemal pohromade vsetky tri znacky.....fokus a dimavery su ciny.....squier je indonezia....to neviem ci je vlastne vyhra,ale uz tu je rozdiel:)....dalsi a velmi velky rozdiel je ten,ze vyrobky squier cas od casu kontroluju pani z fendru,cize tam ako tak ti tamani fachaju a vyrabaju tie nastroje neporovnatelne kvalitnejsie a z lepsich materialov ako ten zbytok......fokus a dimavery su znacky uplne rovnakej kvality a hlavne maju uplne rovnaku strategiu predaja ako sikmaci pred tescom co predavaju tricka,kupia za 5 korun a predaju za 100.....myslis,ze fokus su cesi?....to su tamani! ktory sme prisli robit biznis....a dari sa im,pretoze vidite nizke ceny a pekny dizajn
...dakujem,teraz ma zjecte!
Ibanez tez... jejich stredni trida je taky od nekud od tamtud
a nejsou vubec spatny !
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Táta má basu od Fokusu
Vypadá na masiv, hraje se mi na ni dost dobře (párkrát jsem zkoušel), slap zní pěkně, hra prsty taky, trsátko jsem neskoušel...vzhled je moc pěkný
Buď má táta dobrej kus, nebo je povedená celá řada (basa stála tuším 6 litrů)
Fokus mě zatím nezklamal
Dimaverku jsem ještě nikdy v ruce nedržel, ale až budu, uvidíme...
Vypadá na masiv, hraje se mi na ni dost dobře (párkrát jsem zkoušel), slap zní pěkně, hra prsty taky, trsátko jsem neskoušel...vzhled je moc pěkný
Buď má táta dobrej kus, nebo je povedená celá řada (basa stála tuším 6 litrů)
Fokus mě zatím nezklamal
Dimaverku jsem ještě nikdy v ruce nedržel, ale až budu, uvidíme...
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Mám doma pětku od fokuse a je to dobrý dost se mi to líbí. Za ty prachy.Ale člověk musí vybírat. Rozhodoval jsem se mezi dvěma kusy stejnýho modelu a byl tam dost velkej rozdíl ve zpracování i zvuku. A jestli má někdo pocit, že tyhle čínský nástroje jsou na nic, že je lepší si koupit něco za 10 000,- tak s tím nesouhlasím. Co když prostě těch 10 000,- nemám a chci hrát. To raději Fokus než nic. S Dimavery nemůžu hodnotit, neměl jsem v ruce. A když už tady někdo řěší odkud to je tak jenom pro informaci Fokus neni Čína.
A pro zajímavost některý modely se vozí se dokonce i do Ameriky.
b
fokus je ceska firma, ale vyrabi v cine a vyvazi kytary pod znackou fire do ameriky
dimavery je nemecka firma, ale taky vyrabi v cine, ale to vsechny firmy v tyhle cenovy kategorii (stagg,tenson)
dimavery je nemecka firma, ale taky vyrabi v cine, ale to vsechny firmy v tyhle cenovy kategorii (stagg,tenson)
kytary jackson, kramer, yamaha, epiphone, apec marshall, multak digitech, snimace EMG, Jackson, trsatka Dunlop, struny Dr.Strings, Daddario, kabely proel, warwick...
Nas basak ma taky fokusa a chvalil to i typek z vedlejsi zkusebny a ten ma nejakyho fendera takze jako neni co resit a me osobne se ten zvuk taky libi a + jeho aparatura
mazec moc velkej kdyby to dal na max tak nam to vymlati okna a snad aji zdi 
Fokus Les Paul+nalepky+R.m.AlNico,BOSS DS-1,behringer chorus, Dunlop 0,73-0,88mm, ,Marshall MG10cd(doma) Crate GLX 212 (zkusebna)
Fokus
Mam Kopii musicmana v aktivu od Fokusu a hraje nadherne. Vim,ze je to ostrej nazor,ale ja kytary a bysy znacek Dimavery a Stagg neberu jako nastroj,ale spis jako hracku pro deti ... Nebo proste jako nastroj do uplneho zacatku,kdyz se bojite jestli to nejsou vyhozene penize,ale ja uz zacinal s Cortem a mam ho do ted jako zalozni basu a hraje ucite taky 100 X lip nez tyhle dve znacky.