Eliminator vs. Iron CObra vs. DFP 9410

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
kalvos

Eliminator vs. Iron CObra vs. DFP 9410

Příspěvek od kalvos »

Zdravim!
Máte někdo zkusenosti s temito dvojslapkami?Dlouhou dobu jsem slychal,ze nejlepsi je TAMA HP900 RTW - IRON COBRA! Nekdo take tvrdi,ze PEARL P-2002C - ELIMINATOR je co se tyce hrani lepsi. Taky sem slysel chvalu na YAMAHU DFP 9410.Poradte nebo reknete svuj nazor.
tombas

Příspěvek od tombas »

Ono dobré je obojí ale já hraji na Iron Cobru a tu Yamahu (mám dva kopáky) na Pearl sem hrál a docela v pohodě.Ale na dvojšlapku jsem hrál jen na jednu a to na Iron Cobru takže u dvojšlapek ti asi moc neporadím. Ale ta Cobra nebyla špatná
Bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bill »

Tak kazdy vi ze Iron Cobra je vlajkova lod od tamy....Sam bych si ji moc chtel koupit...Je vekmi rychla presna a moooc pohodlna...Ale pravdou je ze je velmi draha..tusim ze dnes stoji neco okolo 11.000,-
Tohle je vecne tema na vsech bubenicjych forech..Iron Cobra nebo Eliminator???

zkus www.sferabubeniku.info ... Tam urcite najdes vsechno co potrebujes ;)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ve zkusebne mame ted nove Iron Cobru a je to parada, koupili jsme ji jetou za nejakych 6 papiru a jsme vysmati :) Na ostatni jsem nehral (taky nejsem bubenik), nicmene tuhle si nasi bicmeni pochvaluji.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
pehve

Příspěvek od pehve »

Bill píše:Tak kazdy vi ze Iron Cobra je vlajkova lod od tamy....Sam bych si ji moc chtel koupit...Je vekmi rychla presna a moooc pohodlna...Ale pravdou je ze je velmi draha..tusim ze dnes stoji neco okolo 11.000,-

ty ceny mě fakt se*ou, zloději...... :evil: :evil:

taky bych volil jetou
Bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bill »

pehve píše:
Bill píše:Tak kazdy vi ze Iron Cobra je vlajkova lod od tamy....Sam bych si ji moc chtel koupit...Je vekmi rychla presna a moooc pohodlna...Ale pravdou je ze je velmi draha..tusim ze dnes stoji neco okolo 11.000,-

ty ceny mě fakt se*ou, zloději...... :evil: :evil:

taky bych volil jetou

jsou to zlodeji..jak rikas...Za trochu zeleza a mechaniky tolik penez...Ale kdyz se na to podivas z jineho uhlu....Co je dnes co se tyce muziky levne ?? Kdyz chces mit trochu slusnou vybavu se slusnym zvukem a nechces se za to nekde pred lidima stydet tak ti holt nic jineho nezbyva... :(
Bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bill »

Wohma píše:Ve zkusebne mame ted nove Iron Cobru a je to parada, koupili jsme ji jetou za nejakych 6 papiru a jsme vysmati :) Na ostatni jsem nehral (taky nejsem bubenik), nicmene tuhle si nasi bicmeni pochvaluji.

Pochybuju ze se na svete najde clovek ktery by si konkretne Cobru nepochvaloval...Je to spicka a uz jen kdyz se na ten pedal podivas,musi ti byt hned jasne ze to "hraje samo"
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“