Zdravim!
Máte někdo zkusenosti s temito dvojslapkami?Dlouhou dobu jsem slychal,ze nejlepsi je TAMA HP900 RTW - IRON COBRA! Nekdo take tvrdi,ze PEARL P-2002C - ELIMINATOR je co se tyce hrani lepsi. Taky sem slysel chvalu na YAMAHU DFP 9410.Poradte nebo reknete svuj nazor.
Eliminator vs. Iron CObra vs. DFP 9410
Pravidla fóra
Tak kazdy vi ze Iron Cobra je vlajkova lod od tamy....Sam bych si ji moc chtel koupit...Je vekmi rychla presna a moooc pohodlna...Ale pravdou je ze je velmi draha..tusim ze dnes stoji neco okolo 11.000,-
Tohle je vecne tema na vsech bubenicjych forech..Iron Cobra nebo Eliminator???
zkus www.sferabubeniku.info ... Tam urcite najdes vsechno co potrebujes
Ve zkusebne mame ted nove Iron Cobru a je to parada, koupili jsme ji jetou za nejakych 6 papiru a jsme vysmati
Na ostatni jsem nehral (taky nejsem bubenik), nicmene tuhle si nasi bicmeni pochvaluji.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Bill píše:Tak kazdy vi ze Iron Cobra je vlajkova lod od tamy....Sam bych si ji moc chtel koupit...Je vekmi rychla presna a moooc pohodlna...Ale pravdou je ze je velmi draha..tusim ze dnes stoji neco okolo 11.000,-
ty ceny mě fakt se*ou, zloději......
taky bych volil jetou
pehve píše:Bill píše:Tak kazdy vi ze Iron Cobra je vlajkova lod od tamy....Sam bych si ji moc chtel koupit...Je vekmi rychla presna a moooc pohodlna...Ale pravdou je ze je velmi draha..tusim ze dnes stoji neco okolo 11.000,-
ty ceny mě fakt se*ou, zloději......![]()
taky bych volil jetou
jsou to zlodeji..jak rikas...Za trochu zeleza a mechaniky tolik penez...Ale kdyz se na to podivas z jineho uhlu....Co je dnes co se tyce muziky levne ?? Kdyz chces mit trochu slusnou vybavu se slusnym zvukem a nechces se za to nekde pred lidima stydet tak ti holt nic jineho nezbyva...
Wohma píše:Ve zkusebne mame ted nove Iron Cobru a je to parada, koupili jsme ji jetou za nejakych 6 papiru a jsme vysmatiNa ostatni jsem nehral (taky nejsem bubenik), nicmene tuhle si nasi bicmeni pochvaluji.
Pochybuju ze se na svete najde clovek ktery by si konkretne Cobru nepochvaloval...Je to spicka a uz jen kdyz se na ten pedal podivas,musi ti byt hned jasne ze to "hraje samo"