Jaké používáte trsátko???

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
shoooter

Re: Jaké používáte trsátko???

Příspěvek od shoooter »

Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
shmootik

Příspěvek od shmootik »

oranžový 8)
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Já jsem se od Ibanez Heavy pravděpodobně vrátil zpátky k Tortillám, pač když jsem měl rychle vybrnkávat přes více strun, tak mi Ib. přišla moc malá a nestíhal jsme to všechno vybírat.
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Chápu to dobře, že 300 za jedno? :shock:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Wocass píše:Chápu to dobře, že 300 za jedno? :shock:
Myslím, že jo.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak to je docela pálka.... Neříkám, kdyby člověk věděl do čeho jde, ale za 300 koupit trsátko co možná nesedne, to jsou vyhozené peníze.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Mně od takových věcí hlavně odrazuje fakt, že ho můžu kdykoli a kdekoli ztratit :lol:
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
John M. William

Příspěvek od John M. William »

mtmccox píše:Mně od takových věcí hlavně odrazuje fakt, že ho můžu kdykoli a kdekoli ztratit :lol:
Důvod, proč kupuju 5 trsátek najednou :D Asi jsem bordelář, ale ty malinké trojúhelníčky (používam ty malá jazzová a ještě k tomu černá) se snadno ztrácí. Trsátko za 300 bych si pořídil možná při peněžním zabezpečení, jako má třeba Ozzy :D.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ok, tak ještě jednou... Z původního zdroje (www.stonepicks.com) se dají sehnat podstatně levněji. :!:
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Bummer píše:Ok, tak ještě jednou... Z původního zdroje (http://www.stonepicks.com) se dají sehnat podstatně levněji. :!:
Ne všechno je pro každého o ceně,
u českého prodejce si většinou můžete vybrat kus - buď osobně, nebo třeba přes poslané foto.
Tady jsou ke stažení fota http://www.uloz.to/6082769/kamenna-trsatka-zip
Nenašel jsem kolik stojí shipping z toho stonepics, a bez toho bych tam číslo kreditky nezadal, při koupi 1 kusu ten rozdíl nemusí být veliký, nebo i naopak, a nakonec dodací doba bude také zcela jiná.
Pokud chci jedno, fakt je mi fuk jestli stojí 200,- nebo 300,-
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Hehe, no dobře. Každý svého štěstí strůjcem. ;-)
(A u trsátka mi fakt není fuk, jestli za něj dám 80 korun nebo tři stovky)

EDIT: Vlastně si říkám, že bych si na tom taky mohl založit byznys... Dával bych je za 200,- a stejně bych trhnul kilo na každém. :D

EDIT2: Ještě by mě zajímalo, jak se asi uplatňuje ta dvouletá záruka na trsátko. To jako dostanu paragon a když se mi to trsátko do dvou let obrousí, tak si zažádám o nové? :lol:
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Nevím prostě pokud není možnost někde si s ním zahrát, nešel bych do toho ani za 80 kč. Přeci jen to nějaká suma je a na zjištění "hmm tak to jsem podělal s tím se mi blbě hraje" opravdu vysoká. :wink:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
John M. William

Hraju s trsátkem za 15 kč a nestěžuju si. Hraje se mi s nim pohodlně, byla to láska na první hraní :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

John M. William píše:Hraju s trsátkem za 15 kč a nestěžuju si. Hraje se mi s nim pohodlně, byla to láska na první hraní :D
Já mám sice za 20cku, ale také si nomohu stěžovat. Jediný problém je, že stačí týden a je totálně obroušené :( Proto mě lákají ty kamenná trsadla.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Sakra, mam brainy za asi 9 korun... a jeste se mi neobrousily... a to je mam doost dlouho a obcas do toho mlatim co to jde :shock:
Hodně budem někde...
John M. William

SUK píše:Sakra, mam brainy za asi 9 korun... a jeste se mi neobrousily... a to je mam doost dlouho a obcas do toho mlatim co to jde :shock:
Trsátko se jen tak nezničí. Investovat mraky peněz do prkotinky jako trsátko mi přijde nesmyslný..
Obrázek
Obrázek
Obrázek

mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

John M. William píše:
mtmccox píše:Mně od takových věcí hlavně odrazuje fakt, že ho můžu kdykoli a kdekoli ztratit :lol:
Důvod, proč kupuju 5 trsátek najednou :D
Však též když jsem naposledy kupoval, tak rovnou balení 12, protože za nějakou dobu se dodrbe a/nebo ztratí.

Wocass: jestli mluvíš o těch Heavy, tak ty měli v HK za 18 :twisted:
shoooter

Příspěvek od shoooter »

John M. William píše:
SUK píše:Sakra, mam brainy za asi 9 korun... a jeste se mi neobrousily... a to je mam doost dlouho a obcas do toho mlatim co to jde :shock:
Trsátko se jen tak nezničí. Investovat mraky peněz do prkotinky jako trsátko mi přijde nesmyslný..
Trsátko obrousím asi tak za měsíc. Kamenem bych nehrál už z principu.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Tak pro mě byl kámen jasná volba, protože jsem moje oblíbené trsátko Ibanez Sandgrip Heavy, co u nás mají za třicet korun, dodělal i za méně než týden.
To achátové je hodně specifické zvukem, ale k plastovému už bych se teď jen nerad vracel - člověk se s ním víc nadře. Je pravda, že s kamenným trhám častěji struny (opletené :)), ale to je dané také mým stylem hry - už dávno jsem se s těmi strunami přestal mazlit. Zas mám pořád slušný zvuk. :)

Zatím se mi ho nepovedlo obrousit a to už ho nějaký pátek mám - je pořád špičaté a jestli s ním někde nejebnu o zem, tak mi asi ještě dlouho vydrží.

EDIT: A pořád platí - kdo nezkusí, neuvěří. :)

Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“