Hraju jen na akustiky
Myslím, že jo.Wocass píše:Chápu to dobře, že 300 za jedno?
Důvod, proč kupuju 5 trsátek najednoumtmccox píše:Mně od takových věcí hlavně odrazuje fakt, že ho můžu kdykoli a kdekoli ztratit

Ne všechno je pro každého o ceně,Bummer píše:Ok, tak ještě jednou... Z původního zdroje (http://www.stonepicks.com) se dají sehnat podstatně levněji.

Já mám sice za 20cku, ale také si nomohu stěžovat. Jediný problém je, že stačí týden a je totálně obroušenéJohn M. William píše:Hraju s trsátkem za 15 kč a nestěžuju si. Hraje se mi s nim pohodlně, byla to láska na první hraní
Trsátko se jen tak nezničí. Investovat mraky peněz do prkotinky jako trsátko mi přijde nesmyslný..SUK píše:Sakra, mam brainy za asi 9 korun... a jeste se mi neobrousily... a to je mam doost dlouho a obcas do toho mlatim co to jde

Však též když jsem naposledy kupoval, tak rovnou balení 12, protože za nějakou dobu se dodrbe a/nebo ztratí.John M. William píše:Důvod, proč kupuju 5 trsátek najednoumtmccox píše:Mně od takových věcí hlavně odrazuje fakt, že ho můžu kdykoli a kdekoli ztratit![]()
Trsátko obrousím asi tak za měsíc. Kamenem bych nehrál už z principu.John M. William píše:Trsátko se jen tak nezničí. Investovat mraky peněz do prkotinky jako trsátko mi přijde nesmyslný..SUK píše:Sakra, mam brainy za asi 9 korun... a jeste se mi neobrousily... a to je mam doost dlouho a obcas do toho mlatim co to jde