Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
Re: Jaké používáte trsátko???
jo ten trsátkovač je krutej
:D
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
-
Teorge
Užitečná věc, zapomeneš si trsátko, tak sáhneš do kapsy pro trsátkovač a vyrobíš si trsátka ze svých platebních karet, občanky nebo řidičského průkazu. A problém je vyřešen. 
až se ty trsátkovače pořádně rozjedou mezi lidma tak to bude definitivní konec trabantů
:D
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
-
John M. William
Už vidim ty "prostřílený" trabanty.. 

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
Tím by šel třeba krájet i sejra na občerstvení nějaký hudební párty, ne? Sýrový trsátka 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Vy se to mu smějete (teda jestli to není fejk), ale víte, kolik to ušetří peněz a jakou pak z toho máte radost, že máte své ''ručně'' vyrobené trsátko?
Nezkoušeli jste někdo trsátko z karbonu (uhlíku)?
Nezkoušeli jste někdo trsátko z karbonu (uhlíku)?
-
woro90-1
Příliš křehké a málo odolné, snadno se zlomí. A hnusně se mu třepí okraj.speed8 píše:Nezkoušeli jste někdo trsátko z karbonu (uhlíku)?
Tak já jsem zažil pravý opak.
Myslím ten ''modelářský'' karbon (uhlíkové podvozky za cca 10k)
Nějaké zbytky bych sehnat mohl a jak mám zkušenosti, tak dost tvrdý a odolný, taky to byl 2mm a jen tak ho nezlomíš, v prstech nebo kdyby ti spadl to ne.
Myslím ten ''modelářský'' karbon (uhlíkové podvozky za cca 10k)
Nějaké zbytky bych sehnat mohl a jak mám zkušenosti, tak dost tvrdý a odolný, taky to byl 2mm a jen tak ho nezlomíš, v prstech nebo kdyby ti spadl to ne.
-
woro90-1
Tak 2mm je něco jiného, já jsem měl na mysli běžnější formát...
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já mám karbonové trsátko od Victora Smolskiho, trochu se kroutil ale dal mi ho
Jenže má na sobě vyraženej list trávy, takže na uchopení je moc tlusté tudíž jej nepoužívám.
tak karbonový trsátko mě zatím nenapadlo udělat. Při nejbližší příležitosti to zkusím. Kdysi jsem zkoušel i z toho "houževnatého polystyrenu" ale já to kupoval jako lisovaný polyester v mpm shopu. Teď budu asi týden doma tak zkusím udělat z laminátu, když vydrží to tak musí vydržet i to z karbonu.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Nebo pribehnes na parkoviste a protrsatkujes kapotu nejakyho autaTeorge píše:Užitečná věc, zapomeneš si trsátko, tak sáhneš do kapsy pro trsátkovač a vyrobíš si trsátka ze svých platebních karet, občanky nebo řidičského průkazu. A problém je vyřešen.
..už x let hraju jedině s krokodýlem od dunlopu 0.96 (dadárka 10) , pravda letos sem si pořídil akustiku (bronzový dadárka 11) jen tak na to domácí drnkání a na tu tam mám v zasobníku (nalepenej vzadu na palici mezi laděním) strčený i nějaký růžový želvičky dunlop 0.96 voni jsou takový cinkavější ale musim dávat bacha páč kloužou.
Ale krokouš je pro mě nenahraditelnej ...

Ale krokouš je pro mě nenahraditelnej ...

-
John M. William
Já bych preferoval spíš cizí platební karty a průkazyTeorge píše:Užitečná věc, zapomeneš si trsátko, tak sáhneš do kapsy pro trsátkovač a vyrobíš si trsátka ze svých platebních karet, občanky nebo řidičského průkazu. A problém je vyřešen.

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?
Tabulatury hudbě škodlivé.
timy1123: Jo, taky pro mě nejlepší trsadlo, ale ten grip se zachvílu obrousí (či jak to mám nazvat)
No když byly úplně nové, tak byly jak šmirgl, teď mi to teda klouže, aspoň to moje. 
Jo, tak ten Gator 0.96 je taky moje oblíbené trsátko.
Ani moc měkké, ani moc tvrdé, prostě tak akorát. A ten materiál je taky úplně super. Krásně pruží a klouže po trunách, vůbec se nezadrhává. Vyzkoušel jsem x trsátek, ale s tímhlenstím se mi hraje nejlépe. Ještě vždy zašpičatím špičku pilníkem a potom je to podle mého gusta.
Je sice pravda že trochu kloužou, ale stačí na něm udělat par rýh ostrým předmětem a je po problému...
Jestli máš rád špičaté, vyzkoušej Ultex SharpAmid píše:Jo, tak ten Gator 0.96 je taky moje oblíbené trsátko.Ani moc měkké, ani moc tvrdé, prostě tak akorát. A ten materiál je taky úplně super. Krásně pruží a klouže po trunách, vůbec se nezadrhává. Vyzkoušel jsem x trsátek, ale s tímhlenstím se mi hraje nejlépe. Ještě vždy zašpičatím špičku pilníkem a potom je to podle mého gusta.
Je sice pravda že trochu kloužou, ale stačí na něm udělat par rýh ostrým předmětem a je po problému...

Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com