Jaké používáte trsátko???

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
petrvach

Re: Jaké používáte trsátko???

Příspěvek od petrvach »

jo ten trsátkovač je krutej :D:D
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Užitečná věc, zapomeneš si trsátko, tak sáhneš do kapsy pro trsátkovač a vyrobíš si trsátka ze svých platebních karet, občanky nebo řidičského průkazu. A problém je vyřešen. :-D
petrvach

Příspěvek od petrvach »

až se ty trsátkovače pořádně rozjedou mezi lidma tak to bude definitivní konec trabantů :D:D
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Přijdeš do restaurace a v menu budou díry :-)
John M. William

Příspěvek od John M. William »

Už vidim ty "prostřílený" trabanty.. :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Tím by šel třeba krájet i sejra na občerstvení nějaký hudební párty, ne? Sýrový trsátka :lol:
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Vy se to mu smějete (teda jestli to není fejk), ale víte, kolik to ušetří peněz a jakou pak z toho máte radost, že máte své ''ručně'' vyrobené trsátko?
Nezkoušeli jste někdo trsátko z karbonu (uhlíku)?
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

speed8 píše:Nezkoušeli jste někdo trsátko z karbonu (uhlíku)?
Příliš křehké a málo odolné, snadno se zlomí. A hnusně se mu třepí okraj.
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

Tak já jsem zažil pravý opak.
Myslím ten ''modelářský'' karbon (uhlíkové podvozky za cca 10k)
Nějaké zbytky bych sehnat mohl a jak mám zkušenosti, tak dost tvrdý a odolný, taky to byl 2mm a jen tak ho nezlomíš, v prstech nebo kdyby ti spadl to ne.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Tak 2mm je něco jiného, já jsem měl na mysli běžnější formát...
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Já mám karbonové trsátko od Victora Smolskiho, trochu se kroutil ale dal mi ho :mrgreen: :mrgreen: Jenže má na sobě vyraženej list trávy, takže na uchopení je moc tlusté tudíž jej nepoužívám.
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Bilardy

Příspěvek od Bilardy »

tak karbonový trsátko mě zatím nenapadlo udělat. Při nejbližší příležitosti to zkusím. Kdysi jsem zkoušel i z toho "houževnatého polystyrenu" ale já to kupoval jako lisovaný polyester v mpm shopu. Teď budu asi týden doma tak zkusím udělat z laminátu, když vydrží to tak musí vydržet i to z karbonu.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Teorge píše:Užitečná věc, zapomeneš si trsátko, tak sáhneš do kapsy pro trsátkovač a vyrobíš si trsátka ze svých platebních karet, občanky nebo řidičského průkazu. A problém je vyřešen. :-D
Nebo pribehnes na parkoviste a protrsatkujes kapotu nejakyho auta :P to by byli lidi nasrany...
timy1123

Příspěvek od timy1123 »

..už x let hraju jedině s krokodýlem od dunlopu 0.96 (dadárka 10) , pravda letos sem si pořídil akustiku (bronzový dadárka 11) jen tak na to domácí drnkání a na tu tam mám v zasobníku (nalepenej vzadu na palici mezi laděním) strčený i nějaký růžový želvičky dunlop 0.96 voni jsou takový cinkavější ale musim dávat bacha páč kloužou.
Ale krokouš je pro mě nenahraditelnej ... :D

Obrázek
John M. William

Příspěvek od John M. William »

Teorge píše:Užitečná věc, zapomeneš si trsátko, tak sáhneš do kapsy pro trsátkovač a vyrobíš si trsátka ze svých platebních karet, občanky nebo řidičského průkazu. A problém je vyřešen. :-D
Já bych preferoval spíš cizí platební karty a průkazy :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Jsem odpůrce zkratek.. LP = Les Paul, Long Play, Linkin Park..?

Tabulatury hudbě škodlivé.
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

timy1123: Jo, taky pro mě nejlepší trsadlo, ale ten grip se zachvílu obrousí (či jak to mám nazvat)
timy1123

Příspěvek od timy1123 »

tak sem kouknul do krabky použitejch a na omak furt gripujou... :D
zajímavý že čas od času do ní jedno použitý přihodim a dycky z ní vytáhnu nějaký použitelný ..voni tam snad rostou :lol:
Obrázek
dal sem doprostřed jedno nový pro porovnání
speed8
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od speed8 »

No když byly úplně nové, tak byly jak šmirgl, teď mi to teda klouže, aspoň to moje. :?
Amid

Příspěvek od Amid »

Jo, tak ten Gator 0.96 je taky moje oblíbené trsátko. :D Ani moc měkké, ani moc tvrdé, prostě tak akorát. A ten materiál je taky úplně super. Krásně pruží a klouže po trunách, vůbec se nezadrhává. Vyzkoušel jsem x trsátek, ale s tímhlenstím se mi hraje nejlépe. Ještě vždy zašpičatím špičku pilníkem a potom je to podle mého gusta. :D Je sice pravda že trochu kloužou, ale stačí na něm udělat par rýh ostrým předmětem a je po problému...
shoooter

Příspěvek od shoooter »

Amid píše:Jo, tak ten Gator 0.96 je taky moje oblíbené trsátko. :D Ani moc měkké, ani moc tvrdé, prostě tak akorát. A ten materiál je taky úplně super. Krásně pruží a klouže po trunách, vůbec se nezadrhává. Vyzkoušel jsem x trsátek, ale s tímhlenstím se mi hraje nejlépe. Ještě vždy zašpičatím špičku pilníkem a potom je to podle mého gusta. :D Je sice pravda že trochu kloužou, ale stačí na něm udělat par rýh ostrým předmětem a je po problému...
Jestli máš rád špičaté, vyzkoušej Ultex Sharp
Obrázek
Na tohle demagogické fórum už nechodím.
Pokud by měl někdo dotaz přímo na mne, klidně mi napište email na shoooter@gmail.com
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“