Poslouchám, a na kytaře plánuju určitě hrát punk rock/pop punk apod. věci (příklady skupin Green Day, Blink 182, New Found Glory a hlavně SUM 41, ale i indie rock Arctic Monkeys, The Kooks,...) a zúžil jsem svůj výběr Squier Affinity Telecaster anebo nějaký Epiphone les Paul. Samozřejmě budu rád, pokud mi doporučíte nějaký lepší model, pokud o nějakém víte, popřípadě mi řekli které z těchto 2 kytar/značek budou kvalitnější a budou lépe odpovídat tomu co na tom budu hrát.
Předem všem děkuji a omlouvám se za založení dalšího "začátečnického topicu", kterých jak vidím je tady dost, ale nikde jsem prostě nenašel dostatečnou odpověď.
Jo a mám to jen na hraní doma, zatím na 15W kombu. Jestli někdy budu hrát jinde než doma, to teď nedokážu říct..
edit. a nevim jestli by nebyl pro mě lepší místo single coilu humbucker. Kažopádně do 5000kč sem nic s humbuckerem neviděl.
Pak my mohl bejt dobrej i stratocaster http://kytary.cz/squier-affinity-fat-st ... /HN002266/ .
No nechám se poučit od vás, zkušenějších a mrknu sem zejtra
edit2. změnil jsem název topicu, protože chci vědět jak velkej je tam rozdíl popř. jestli to má cenu.
edit3. RODIČE JSOU NEOBLOMNÍ, KYTARA MUSÍ BÝT DO 5TI TISÍC.