Vyběr kláves pro poloprofesionalku

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyběr kláves pro poloprofesionalku

Příspěvek od Prejdák »

Staré jsou 8 let, ale vzhledem k tomu, jak často a jak moc jsem na ně hrál, tak je to celkem jedno. Ještě si zkusím promluvit s tátou, a dám vědět.
Drumman

Příspěvek od Drumman »

Tak jak to s tebou vypada? :D jelikoz nam nevysly nejake casia co strasne chtela tak cekam na tebe :lol:
Škopky: Pearl Masters MCX 22" 12" 13" 14" + 22" pearl ECX + Homade maple snare 12x6"
Činely: Hi-hat Anatolian Traditional rock 14" Crash 18" Anatolian Expresion 17 Meinl Raker Crash 18" Anatolian expresion Ride 20 Meinl Laser China 18 Anatolian traditional Splash 8" Mapex
Dvojšlapka: Pearl Eliminator
HW: Mapex
Židle: Basix Motosedak
Scalex

Příspěvek od Scalex »

Jestli je to ještě aktuální, prodávám Yamahu CS1x. Zvukově je to docela dobrej ďábel, hrál jsem na něj v progressive metalové kapele a ty zvuky, co se na tom dají udělat, jsou zajímavé a dá se s nimi hezky pohrávat, kombinovat je a ovlivňovat během živého hraní různé jejich parametry.

Technický stav není stoprocentní, trafo drží pohromadě díky gumičkám, ale je to jakési univerzální trafo s nastavitelným napětím, čili je možné použít cokoli podobného a nastavit to stejně. Scházejí dva otočné čudlíky. Teda jen ty plastové krytky, jinak kontrolery jsou v pořádku. Přišel jsem o ně na cestách a v době, kdy jsem na tenhle nástroj ještě hrával, jsem tam měl nasazený náhradní kousky, udělaný z moduritu. Ty jsou ale taky někde poztrácený, každopádně pro kutila je to práce na pár minut udělat nějaké nové krytky. K nástroji mám měkký, ale hodně pevný futrál. Nástroj pochopitelně jeví známky aktivního používání, ale rozhodně nevypadá špatně nebo ošuntěle (ostatně, pochybuju, že si ho v gothic kapele nepřestříkaj na černo). Návod už jsem kdesi potratil, ale dá se stáhnout na netu, stejně jako různé obslužné programy.

Nabízím ho za tři tisíce (cena včetně futrálu, trafa a sustain pedálu), za 400 přidám skládací stojan (Xko) v bezvadném stavu (nastavitelná výška, možnost naklopení nástroje).

V případě zájmu dejte vědět. Jo, jsem z Nymburka (píšu kvůli případnému osobnímu odběru).
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Od inzerce tu máme Tržiště - trziste/
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Scalex

Příspěvek od Scalex »

Pardon, já to psal sem, protože to bylo primárně určeno pro Drummana. Nedošlo mi, že to není podle pravidel a že jsem mu to měl poslat soukromou zprávou a teprve v případě nezájmu to hodit do Tržiště (což jsem měl v úmyslu udělat). Omlouvám se.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

V pohodě, já to spíš myslel jako doporučení, kam inzerát napsat, aby si ho všimlo více lidí :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
StoneG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StoneG »

Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s tímto výrobkem:

http://www.cmias.cz/hudebni-nastroje/kl ... escription

Je to vhodné pro polopokročilého hráče???

Podotýkám, že sháním samohrajky.

Díky..
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“