v poslední době jsem začal mít problémy se zádama a můj LP tomu moc nepomáhá, takže se asi budu muset poohlídnout po nějakém lehčím modelu. Můžete mi nadhodit nějakou inspiraci? Cokoliv co je lehčí než LP
Kytara nižší hmotnosti :-)
Pravidla fóra
-
beetle ramone
- Kontaktovat uživatele:
Kytara nižší hmotnosti :-)
Zdar,
v poslední době jsem začal mít problémy se zádama a můj LP tomu moc nepomáhá, takže se asi budu muset poohlídnout po nějakém lehčím modelu. Můžete mi nadhodit nějakou inspiraci? Cokoliv co je lehčí než LP
Fender Telecaster BTB MIM
Fender Jaugar HH Blacktop
Harley Benton HB 35 Vintage Cherry
Fokus Les Paul
Fender Hellcat Ruby Red
TCE Polytune 2 Noir, Dunlop Cry Baby JC95, Salvation Audio Tonewheel, Keeley Aria, EHX OP AMP Big Muff, MXR M115 Distortion III, MXR EVH Phase 90, MXR Carbon Copy Delay, Salvation Audio Tonewheel Ensemble Chorus
Ego Noise 50W (Soldano Style by Trevor), Marshall 1960A
Fokus Les Paul
Fender Hellcat Ruby Red
TCE Polytune 2 Noir, Dunlop Cry Baby JC95, Salvation Audio Tonewheel, Keeley Aria, EHX OP AMP Big Muff, MXR M115 Distortion III, MXR EVH Phase 90, MXR Carbon Copy Delay, Salvation Audio Tonewheel Ensemble Chorus
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
skutecny LP je jedna z nejtezsich kytar...
pokud je tedy pouzit tezky mahagon.... Ale jsou i ze stredne tezkeho a lehkeho mahagonu - byvaji i pri takovem objemu dreva lehci nez treba kytary z olse...
Vyraz do obchodu s vahou
Hlavne zalezi jak kytara sedne na tele, to LP je takovy neforemny, me strasne tlacily hrany do bricha a pod rukou (zadny vybrani/zkoseni)...
Vyraz do obchodu s vahou
Hlavne zalezi jak kytara sedne na tele, to LP je takovy neforemny, me strasne tlacily hrany do bricha a pod rukou (zadny vybrani/zkoseni)...
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
-
beetle ramone
- Kontaktovat uživatele:
No... LP mi po všech stránkách vyhovuje... jen tak hmotnost, ale dost se mi líbí strat Hello Kitty
je to brutálně úchylný a když by se tam nacpal pořádnej snímač, tak to bude asi i slušně hrát...
Fender Telecaster BTB MIM
Fokus Les Paul
Fender Hellcat Ruby Red
Fokus Les Paul
Fender Hellcat Ruby Red
Pokial by si trval na LP, tak ma napadlo, ze Epiphone Studio Gothic je tensi a aj podstatne lahsi (v porovnani s Epiphone Studio, Standard..)
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
-
Bezvýznamný
A co takhle nějaký speciální pás? Viděl jsem kytarový pás pro lidi co maj potíže se zádama a nebo maj těžký nástroje... měl jeden menší popruh navíc speciálně udělanej tak aby se váha kytary rovnoměrně rozložila na obě ramena.. a kupodivu v tom člověk ani nevypadal příliš jako debil:-)
Squire by Fender Fat Telecaster, Cort Earth 70NS, VOX Valvetronix AD15VT, RotoReds 011, D´Addario Prosphor Bronze 011, trsátka dumlop Tortex 0.50 mm a Big Stubby 1.0 mm.
Ibanez nemusi byt tenka, klasicka mahagonova RG321 je hodne lehka na to jak ma velky telo s minimem dutin - je tam pouzita lehci svetlejsi odruda mahagonu.
Ta velka Ibanez je dokonce lehci nez co jsem mel olsovou kytaru, ktera mela jeste k tomu mensi telo a vic dutin.
Staci kouknout na neco z lehciho mahagonu, nebo lehkyho bahenniho jasanu...
Kdysi jsem mel korejsky mahagonovy LP (Studio), a taky byla lehka, ackoliv velikostne odpovidala predloze - taky lehci svetly mahagon...
Urcite neco najdes
Ta velka Ibanez je dokonce lehci nez co jsem mel olsovou kytaru, ktera mela jeste k tomu mensi telo a vic dutin.
Staci kouknout na neco z lehciho mahagonu, nebo lehkyho bahenniho jasanu...
Kdysi jsem mel korejsky mahagonovy LP (Studio), a taky byla lehka, ackoliv velikostne odpovidala predloze - taky lehci svetly mahagon...
Urcite neco najdes
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
podle mě je nesmysl doporučovat strat, když má LP a líbí se mu zvuk LP...já bych byl hlavně pro SG, který není zvukem tak daleko.) v některejch ohledech se mi i líbí zvukově víc 
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
divim se že si nedoporučil PRS a MESSSSSSUMaples píše:podle mě je nesmysl doporučovat strat, když má LP a líbí se mu zvuk LP...já bych byl hlavně pro SG, který není zvukem tak daleko.) v některejch ohledech se mi i líbí zvukově víc
Sorry jen blbej vtip neber to osobně
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
to, že PRS zbožňuju neznamená že je budu doporučovat jako kytaru místo LP.) zvukově je někde hodně jinde...a cenově taky, takže by to byla blbost!
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sorry to byl jen blbej vtipMaples píše:to, že PRS zbožňuju neznamená že je budu doporučovat jako kytaru místo LP.) zvukově je někde hodně jinde...a cenově taky, takže by to byla blbost!
"MOJO" kills modern music...
Parker Fly, kupodivu je teď jedna tady v bazaru
http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=10
http://www.hudebnibazar.cz/index.php?ka ... on=&ins=10
Practice doesn't make perfect. Practice makes permanent.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
Sebevětší porce cvičení nepomůže, pokud bude prováděno špatně, příliš rychle a s chybami. Takové cvičení jenom zafixuje chyby a o to těžší bude se jich později zbavit.
jo jenže ten dělá jen orig Gibson..je to ten vydlabanej, že jo?.)Dark Axel píše:popřípadě ten model LP standart faded (je to standart, žejo?)