Nero píše:No jo, ale řekni mi o lampě do 15k (nový kus), kde budeš mít od začátku skvělé lampy a slušné repro. Takové budeš hledat dost těžko... U low-end lamp se prostě s tímhle musí počítat. Respektive musí se s tím počítat, pokud z nich člověk chce dostat maximum.
No tak třeba ta moje.
Repro sice stejně časem vyměním, ale jak jsem si předtím stěžoval, tak teď už si nestěžuju, protože repro se zřejmě zahrálo a zvuk i hlasitost je naprosto v pořádku.
A lampy měnit nepotřebují - nelupou a šum je v normě.
Ale je pravda, že tady jsme na hranici 15k a řeč je o kombu skoro dvakrát levnějším. I tak bych si ale nekupoval kombo, u kterého nevím, jestli se zvuk po našetření a přelampování skutečně tak brutálně zlepší.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.