to jo, ale mě láká ta delší menzura a alespoň jedna P90 u krkuNero píše:Náhodou ten Blacktop Jaguar je taky sexyDark Axel píše:bohužel jen skoro - mě zajímá ten JazzmasterIzzyH píše:Táák kytary.cz naskladnily skoro celou Blacktop serii!! (včetně jaguára)
Blacktop - Nová řada Fendera
Pravidla fóra
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blacktop - Nová řada Fendera
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
-
woro90-1
Jenže nemá tremolo a je to HH, mě by také zajímal spíš HS Jazz. Tyhle věci u krku dělají nádherný zvuk a v kombinaci s HB u kobyly je to celkem univerzální kombinace.
Mrkněte na videorecenze od Roba Chapperse. Má tam ty kytary všechny.
A mě sakra štve, že se mi vůbec nehodí do stylu. Mít tak peněz nazbyt...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
a co hraješ za styl jestli se mohu zeptatBummer píše:Mrkněte na videorecenze od Roba Chapperse. Má tam ty kytary všechny.
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Thrash a s jednou z kapel se propracováváme k čemusi na způsob pagan metalu.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
a z jakýho důvodu se ti nehodí do stylu?
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
No tak hrát prasárny na strata - minimálně bych se cítil divně. A asi tam na takové styly ani nebudou vhodné snímače. Neříkám, že se to na to nedá hrát. Jen si tu kytaru prostě představím jinde.
Ale nehrál jsem na to a možná, že jsem totálně vedle. Kdo ví.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
uz sem videl na strata SSS i grind a zase takovy pruser to nebyl
ale pravda, vypadalo to zajimave..
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No moc nevím co tady řešíte. Strat s humbuckerama je trošku jiná věc než se singlama a myslím, že už tady moc velký rozdíl oproti superstratu(Ibanezce) není, takže hrát na to tvrdší věci mi přijde úplně v pohodě. Navíc to bylo asi i tak zamýšleno výrobcem.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Můj velkej sen je strat H-S-HBVS-S, s javorovým hmatníkem a chromovaným FR. Podle mě je strat s HB úplně ultimátní kytara
asi na tom začnu dělat 
Tak jako humbackery má a když je vyměníš tak to bude zvukově kytara do tvího stylu. A ospon budeš originální hrát na strata prasárny já mám na stratovi EMG a floyd a ladim do HBummer píše:No tak hrát prasárny na strata - minimálně bych se cítil divně. A asi tam na takové styly ani nebudou vhodné snímače. Neříkám, že se to na to nedá hrát. Jen si tu kytaru prostě představím jinde.
No tak právě - měnit snímače hned po koupi na kytaře za tyhle peníze už se mi moc nechce.
Ale jo, časem nějakýho strata určitě mít budu. Měl by mít humbucker u kobyly a velkou hlavu.
EDIT: Koukal jsem na to video, co je na Kytarách a ten chlápek sice tvrdí, že se na to metal hrát dá a pak se o to sám pokouší, ale ten zvuk je příšernej a evidentně si to předtím ani nenaladil.
Ale jo, časem nějakýho strata určitě mít budu. Měl by mít humbucker u kobyly a velkou hlavu.
EDIT: Koukal jsem na to video, co je na Kytarách a ten chlápek sice tvrdí, že se na to metal hrát dá a pak se o to sám pokouší, ale ten zvuk je příšernej a evidentně si to předtím ani nenaladil.
Jo to já se taky chystám na strata s velkou hlavou já mám am. standart z roku 99 a ted chci tohle http://fender.com/products/search.php?partno=0100070821 akorát v bílí dám si tam origo floyda a EMG a asi 81 a 60 ale je to dost penězBummer píše:No tak právě - měnit snímače hned po koupi na kytaře za tyhle peníze už se mi moc nechce.
Tvl to nedělej to je děsná prasárna rvát na takovyhleho krasnyho strata se singlama nějaký emg navíc to bude vypadat podle mě "dost divne"
ale tak je to otazka v kusu kazdej ma jinej 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
By me taky zajimalo... asi to bude nejaky zabehnuty klise.
Může si tam dát co chce,otázka je,co maj společný EMG snímače a strat 70 
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
EMG firma vznikla v 70-tychpanedge píše:Může si tam dát co chce,otázka je,co maj společný EMG snímače a strat 70
Tak jestli tam chce dávat EMG z roku 70 tak tahle vintage serie Fenderu se na to hodí to nepopírám, ale myslim že tam chce 81tky a to asi nebude ten košér zvuk 70let ale muže to bejt zajímavý to nepopírám ovšem asi patřím mezi ty konzervativněji založené lidi kteří prostě 2 humbeckery a k tomu ještě aktivky na stratu z vintage serie prostě nemohou překousnou a nepopírám že to dělá i fender v originálu ale podle mě když budu chtít kytaru na nějakoej pořádnej prasometal tak tim nebudu prznit fendera kterej se do tohodle stylu stejne moc nehodí , ale raději koupím nějakýho superstrata alá ibanez ,Jackon a podobný značky .....McKozias píše:EMG firma vznikla v 70-tychpanedge píše:Může si tam dát co chce,otázka je,co maj společný EMG snímače a strat 70
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jezisi ja to myslel z prdele...(teda, je to fakt, ale vtomdle kontextu sem to nadhodil ze srandy)
a ja sem zase jeden ztech, ktery kasle na nejake pitome dogmata vyslovene buhvi kym
a ja sem zase jeden ztech, ktery kasle na nejake pitome dogmata vyslovene buhvi kym