Blacktop - Nová řada Fendera

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Re: Blacktop - Nová řada Fendera

Příspěvek od Dark Axel »

Nero píše:
Dark Axel píše:
IzzyH píše:Táák kytary.cz naskladnily skoro celou Blacktop serii!! (včetně jaguára :))
bohužel jen skoro - mě zajímá ten Jazzmaster :lol:
Náhodou ten Blacktop Jaguar je taky sexy :wink:
to jo, ale mě láká ta delší menzura a alespoň jedna P90 u krku :wink: a vsadím se, že druhá ke kobylce by se v případě zájmu klidně dát dala
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Jenže nemá tremolo a je to HH, mě by také zajímal spíš HS Jazz. Tyhle věci u krku dělají nádherný zvuk a v kombinaci s HB u kobyly je to celkem univerzální kombinace.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Mrkněte na videorecenze od Roba Chapperse. Má tam ty kytary všechny.
A mě sakra štve, že se mi vůbec nehodí do stylu. Mít tak peněz nazbyt... :cry:
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
petrvach

Příspěvek od petrvach »

Bummer píše:Mrkněte na videorecenze od Roba Chapperse. Má tam ty kytary všechny.
A mě sakra štve, že se mi vůbec nehodí do stylu. Mít tak peněz nazbyt... :cry:
a co hraješ za styl jestli se mohu zeptat :mrgreen:
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Thrash a s jednou z kapel se propracováváme k čemusi na způsob pagan metalu.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

petrvach

Příspěvek od petrvach »

a z jakýho důvodu se ti nehodí do stylu?
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

No tak hrát prasárny na strata - minimálně bych se cítil divně. A asi tam na takové styly ani nebudou vhodné snímače. Neříkám, že se to na to nedá hrát. Jen si tu kytaru prostě představím jinde.

Ale nehrál jsem na to a možná, že jsem totálně vedle. Kdo ví. ;)

McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

uz sem videl na strata SSS i grind a zase takovy pruser to nebyl :) ale pravda, vypadalo to zajimave..
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

No moc nevím co tady řešíte. Strat s humbuckerama je trošku jiná věc než se singlama a myslím, že už tady moc velký rozdíl oproti superstratu(Ibanezce) není, takže hrát na to tvrdší věci mi přijde úplně v pohodě. Navíc to bylo asi i tak zamýšleno výrobcem.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Můj velkej sen je strat H-S-HBVS-S, s javorovým hmatníkem a chromovaným FR. Podle mě je strat s HB úplně ultimátní kytara :mrgreen: asi na tom začnu dělat ;)
petrvach

Příspěvek od petrvach »

Bummer píše:No tak hrát prasárny na strata - minimálně bych se cítil divně. A asi tam na takové styly ani nebudou vhodné snímače. Neříkám, že se to na to nedá hrát. Jen si tu kytaru prostě představím jinde.

Ale nehrál jsem na to a možná, že jsem totálně vedle. Kdo ví. ;)
Tak jako humbackery má a když je vyměníš tak to bude zvukově kytara do tvího stylu. A ospon budeš originální hrát na strata prasárny já mám na stratovi EMG a floyd a ladim do H :mrgreen: :mrgreen:
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

No tak právě - měnit snímače hned po koupi na kytaře za tyhle peníze už se mi moc nechce.
Ale jo, časem nějakýho strata určitě mít budu. Měl by mít humbucker u kobyly a velkou hlavu. :)

EDIT: Koukal jsem na to video, co je na Kytarách a ten chlápek sice tvrdí, že se na to metal hrát dá a pak se o to sám pokouší, ale ten zvuk je příšernej a evidentně si to předtím ani nenaladil.

petrvach

Příspěvek od petrvach »

Bummer píše:No tak právě - měnit snímače hned po koupi na kytaře za tyhle peníze už se mi moc nechce.
Ale jo, časem nějakýho strata určitě mít budu. Měl by mít humbucker u kobyly a velkou hlavu. :)

EDIT: Koukal jsem na to video, co je na Kytarách a ten chlápek sice tvrdí, že se na to metal hrát dá a pak se o to sám pokouší, ale ten zvuk je příšernej a evidentně si to předtím ani nenaladil.
Jo to já se taky chystám na strata s velkou hlavou já mám am. standart z roku 99 a ted chci tohle http://fender.com/products/search.php?partno=0100070821 akorát v bílí dám si tam origo floyda a EMG a asi 81 a 60 ale je to dost peněz :D takže tak za rok :D
kvasna

Příspěvek od kvasna »

Tvl to nedělej to je děsná prasárna rvát na takovyhleho krasnyho strata se singlama nějaký emg navíc to bude vypadat podle mě "dost divne" :D ale tak je to otazka v kusu kazdej ma jinej :)
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
Paris
Rádce

Příspěvek od Paris »

kdyz to muze delat sam fender, tak proc ne on? :)
Naposledy upravil(a) Paris dne 14.12.2010 16:44, celkem upraveno 1 x.
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

By me taky zajimalo... asi to bude nejaky zabehnuty klise.
panedge

Příspěvek od panedge »

Může si tam dát co chce,otázka je,co maj společný EMG snímače a strat 70 :?:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

panedge píše:Může si tam dát co chce,otázka je,co maj společný EMG snímače a strat 70 :?:
EMG firma vznikla v 70-tych :D
kvasna

Příspěvek od kvasna »

McKozias píše:
panedge píše:Může si tam dát co chce,otázka je,co maj společný EMG snímače a strat 70 :?:
EMG firma vznikla v 70-tych :D
Tak jestli tam chce dávat EMG z roku 70 tak tahle vintage serie Fenderu se na to hodí to nepopírám, ale myslim že tam chce 81tky a to asi nebude ten košér zvuk 70let ale muže to bejt zajímavý to nepopírám ovšem asi patřím mezi ty konzervativněji založené lidi kteří prostě 2 humbeckery a k tomu ještě aktivky na stratu z vintage serie prostě nemohou překousnou a nepopírám že to dělá i fender v originálu ale podle mě když budu chtít kytaru na nějakoej pořádnej prasometal tak tim nebudu prznit fendera kterej se do tohodle stylu stejne moc nehodí , ale raději koupím nějakýho superstrata alá ibanez ,Jackon a podobný značky .....
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jezisi ja to myslel z prdele...(teda, je to fakt, ale vtomdle kontextu sem to nadhodil ze srandy)
a ja sem zase jeden ztech, ktery kasle na nejake pitome dogmata vyslovene buhvi kym
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“