nechci nějak odoprvoat jen k tomu něco dodat..venca.k píše:ja mam na to takovejhle nazor. Jeden chlap mi rek(hraje uz pres 20 let na westernovku, benjo...) ze kupovat si takhle drahy aparaty v tomhle veku absolutne nema cenu. nejdulezitejsi je se naucit hrat a to muzes klidne na westernovku. A ja mam na to takovej nazor, ze kdyz si koupim jako prvni nebo druhej aparat mesu, tak uz se nemam na co dalsiho tesit a to je podle me spatny. A tenhle chlap vi o hrani vic nez my vsichni dohromady takze asi bude mit pravdu. Proste takhle, hrali jsme pisnicku, on ji v zivote neslysel a zahral do ni solo uplne bez chyby- proste svoje solo si v tu chvili vymyslel. A nikdy zadnou mesu nemel a je mu pres 45.
A to mi taky rek jeden kytarista kterej hral i v americe, ze to moje kombo za 5000 hraje hodne slusne, tak nevidim duvod, proc si do zacatku kupovat mesu, apod. A hlavne zas nezacinejte ze lampa ma lepsi zvuk, ja to vim,ale urcite neumi maples za par let to co umi ten znamej za 20 let a opakuju ze nikdy zadnou mesu nemel. A to ze maji na podiu postavenejch 10 reproboxu mesa, marshal.... je spis reklama nez ucelnost.
To že se člověk nemá na co těšit..co je to podivnost? Chceš říct že je lepší si kupovat horší věci a až pak si koupit něco pořádnýho? A vyhazovat tak prachy? Tose mi nezdá správné. Třeba já jako začátečník jsem si koupil hooodnbě dobrou basu a ta mi vydrží možná po celej život (mi řekl jen basák co je 55)
pokdu jde o vymýšlení sol, tak to je běžná věc u šikovných lidí s praxí...