pojďme zjistit, od které značky má nejvíce lidí baskytaru.
Jakou máte baskytaru? Máte ji rádi/neradi? A proč?
Aivn86-trochu jsem upřesnil název tématu
No ještě aby tvrdil že hraje na prdTomas.Tajfun píše:.....navíc Fender tvrdí, že hraje jako několik fesítek let vyhraná baskytara a to je přece dobře ne? ......
to je to po čem jdurene píše:No ještě aby tvrdil že hraje na prdTomas.Tajfun píše:.....navíc Fender tvrdí, že hraje jako několik fesítek let vyhraná baskytara a to je přece dobře ne? ......Ale jinak s Road Worn mam zkušenost z Music city a hrálo se mi na ní moc pohodlně, ten zvuk se dobře dokáže prosadit proti jiným nástrojům, dobře tam vyniknou středy.
Pearly znám vždycky jen tak z doslechu. Pověz mi o ní něcoPaparatzzi píše:Tak já hraju na to co mám v podpise. Je celičká z filipínského mahagonu a děsně těžká. Jsem naprosto spokojený
Tak ten jsem tam vážně nedával, protože od Gibsona je jen jedna basaDave3R píše:cyhbí mě tam Gibson, pro ty co maj thunderbirdProtože ta basa je naprosto parádní, ale jinak mám rád i Fendery...
Ano, to opravdu je. Předpokládám, že většina basáků zde, pokud mají Thunderbird, tak mají Epiphonku. S omezením 10 možností na anketu jsem nemohl do výběru zařadit Gibson s jedinou basou, kterou by nejspíš stejně nikdo nezvolil a místo toho jsem tam raději dal častější kusy.Dave3R píše:Tak, když je tam aji squier kterej patří pod FenderPodle mě by se na Gibson zapomínat nemělo...hrála na to spousta známejch basáků, a teď taky...neber to špatně, to ne...ale prostě Thunderbird je podle mě něco jako legenda...
To je jasný, na fórech se má flejmovatDave3R píše:ok, já to chápu, jenom sem si prostě nemohl odpustit rýpnutí...Ale ani epi nejsou žádný shity, podle mě ta moje hraje líp než Fender co sem měl předtím
To ti závidim. Já bejt nějakej zručnej v tomhle, tak bych si klidně taky kytary vyráběl. Ty home-made kytary maj největší stylMoon píše:Hraju výhradně na nástroje vlastní výroby, ustálil jsem se na provedení Maple neck/olše, nejpoužívanější je u mě Jazzbass osazený Lindy Fralin. Ty snímače jsou fakt z jiné dimenze,s lepším zvukem jsem se nesetkal
No, jedna úplně ne... Krom Thunderbirda dělá i "basové" verze SG a takové pseudo-LP, plus tam má ty Rippery a Grabbery a signature Tobiase Growlera. Historicky tam měl i další kusy, třeba EB-1 nebo EB-2, Victory Bass nebo RD.Durin píše:Tak ten jsem tam vážně nedával, protože od Gibsona je jen jedna basaDave3R píše:cyhbí mě tam Gibson, pro ty co maj thunderbirdProtože ta basa je naprosto parádní, ale jinak mám rád i Fendery...