Blány na amatky

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
voci
Kontaktovat uživatele:

Re: Blány na amatky

Příspěvek od voci »

Luxus. Díky. Asi to hned objednám.
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Sam Jr. píše: ... jinak pro info, co se všechno z bicích nástrojů v Kraslicích vyrábělo a jak všemožně se to tunilo podle hesla dodělej si doma :lol:
http://bici.amati.sweb.cz/
To jsem netušila, že ten náš kolega nevěděl najít blány po jedné!! :shock: :shock:

Jinak potvrzuji to, že AMATI bicí podporovaly v hráčích kutilské dovednosti a konstruktérskou i designérskou kreativitu :wink:
Dobrá stránka těch fotek!! Docela mile mě překvapily dvě fotky mých dvou souprav, které jsem otloukala ve svých začátcích!! 8) :lol: :lol: Pro ty co by chtěli vědět je to stránka 2, prostřední sloupec a 8má fotka odvrchu (černá sada s černým logem na kopáku - tu jsem měla ještě v roce 1992, a pak ta vpravo od ní... černobílá fotka dvoukopákové sady bez rezo blan - tohle je konec 80tých let a mé první koketování s metalem :)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Sam Jr.
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/samjr

Příspěvek od Sam Jr. »

moje jsou tam taky :) sloupnutá folie a nalakovaný na přírodno, přední průhledná blána na kopáku s logem Pearl.
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Sam Jr. píše:moje jsou tam taky :) sloupnutá folie a nalakovaný na přírodno, přední průhledná blána na kopáku s logem Pearl.
A proč to maskovat za cizí logo??? Tohle jsem nikdy nechápala.....
Mimochodem, na stránce 1 toho webu dole, je fotka plechového korpusu snare Amati a zjevně tam žádná ta prohlubeň pro struník není! tedy to určitě tady kolega z fóra nemá na tom svém sériově vyrobené! :idea:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
voci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voci »

Asi jsem narazil na model, o kterým tu byla řeč. Dokonce bych řekl, že ten samý kousek je u mě ve sklepě. Poznal jsem to podle červené kličky, která drží hajtku. Pobychuju, že by existovaly dvě bílé amatky se stejně nalakovanou kličkou.
Obrázek
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

Ta červená klička je nějaký domácí tuning... to se nevyrábělo. veškeré mechanické věci dělala Amati v chromu.... a protože nebyl moc kvalitně provedený a loupal se, tak se prostě barvilo doma:))

Jinak ta souprava vypadá jako netovárně doma sestavená. jedná se o poslední modely firmy ("nejnovější" z konce 80tých let) ovšem ty tomy dle své hloubky se zdají být z té "populární" soupravy na rampě, alespoň tedy dle hloubky korpusů!!
Stojan na snare i hajtku a nejspíše i činelový stojan, ty jsou ovšem staršího typu a ten hajtkový je navíc ještě doma vytuněný!! :wink:
pehve

Příspěvek od pehve »

mě tyhle atypický hluboký tomy z posledního ček modelu ale maximálně baví :)
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

pehve píše:mě tyhle atypický hluboký tomy z posledního ček modelu ale maximálně baví :)
Jo, mě taky:)) měly supr zvuk... pro dunivé hutné tomy jsem měla odjakživa slabost.
nejlepší na té sadě ale byla ta rampa. nebyla sice nijak stabilní, ale zato byla hodně nepraktická :D :D
SonMat

Příspěvek od SonMat »

Moje první bicí byly tky amatky sh*t II, měl jsem klasiku 22, 12, 13, 16 a snare 14. Problém mi dělal jen občas kotel, na kterej to šlo špatně jinak cajk. je mi jasný, že každej řekne že je to blbost, ale dal sem do nich asi 25 000. peněz mám dost a baví mě to přestavovat, nakoupil sem novej HW od gibraltaru činely paiste alpha black, prostě mi z toho zbyli jen korpusy jinek nic :D a většina lidi co si na ně zahráli mi řekla že sem z toho udělal lepší soupravu jak je sonor force 507, sice za dvakrát větší cenu, ale i tak to jde :D :D ted z toho mám jen kopák, jinak sem koupil přechody i kotel nový :D :D
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“