Blány na amatky
Pravidla fóra
Re: Blány na amatky
Luxus. Díky. Asi to hned objednám.
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
To jsem netušila, že ten náš kolega nevěděl najít blány po jedné!!Sam Jr. píše: ... jinak pro info, co se všechno z bicích nástrojů v Kraslicích vyrábělo a jak všemožně se to tunilo podle hesla dodělej si doma![]()
http://bici.amati.sweb.cz/
Jinak potvrzuji to, že AMATI bicí podporovaly v hráčích kutilské dovednosti a konstruktérskou i designérskou kreativitu
Dobrá stránka těch fotek!! Docela mile mě překvapily dvě fotky mých dvou souprav, které jsem otloukala ve svých začátcích!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
-
Sam Jr.
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/samjr
moje jsou tam taky
sloupnutá folie a nalakovaný na přírodno, přední průhledná blána na kopáku s logem Pearl.
- Monikad
- Rádce
A proč to maskovat za cizí logo??? Tohle jsem nikdy nechápala.....Sam Jr. píše:moje jsou tam takysloupnutá folie a nalakovaný na přírodno, přední průhledná blána na kopáku s logem Pearl.
Mimochodem, na stránce 1 toho webu dole, je fotka plechového korpusu snare Amati a zjevně tam žádná ta prohlubeň pro struník není! tedy to určitě tady kolega z fóra nemá na tom svém sériově vyrobené!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Asi jsem narazil na model, o kterým tu byla řeč. Dokonce bych řekl, že ten samý kousek je u mě ve sklepě. Poznal jsem to podle červené kličky, která drží hajtku. Pobychuju, že by existovaly dvě bílé amatky se stejně nalakovanou kličkou.

- Monikad
- Rádce
Ta červená klička je nějaký domácí tuning... to se nevyrábělo. veškeré mechanické věci dělala Amati v chromu.... a protože nebyl moc kvalitně provedený a loupal se, tak se prostě barvilo doma:))
Jinak ta souprava vypadá jako netovárně doma sestavená. jedná se o poslední modely firmy ("nejnovější" z konce 80tých let) ovšem ty tomy dle své hloubky se zdají být z té "populární" soupravy na rampě, alespoň tedy dle hloubky korpusů!!
Stojan na snare i hajtku a nejspíše i činelový stojan, ty jsou ovšem staršího typu a ten hajtkový je navíc ještě doma vytuněný!!
Jinak ta souprava vypadá jako netovárně doma sestavená. jedná se o poslední modely firmy ("nejnovější" z konce 80tých let) ovšem ty tomy dle své hloubky se zdají být z té "populární" soupravy na rampě, alespoň tedy dle hloubky korpusů!!
Stojan na snare i hajtku a nejspíše i činelový stojan, ty jsou ovšem staršího typu a ten hajtkový je navíc ještě doma vytuněný!!
mě tyhle atypický hluboký tomy z posledního ček modelu ale maximálně baví 
- Monikad
- Rádce
Jo, mě taky:)) měly supr zvuk... pro dunivé hutné tomy jsem měla odjakživa slabost.pehve píše:mě tyhle atypický hluboký tomy z posledního ček modelu ale maximálně baví
nejlepší na té sadě ale byla ta rampa. nebyla sice nijak stabilní, ale zato byla hodně nepraktická
Moje první bicí byly tky amatky sh*t II, měl jsem klasiku 22, 12, 13, 16 a snare 14. Problém mi dělal jen občas kotel, na kterej to šlo špatně jinak cajk. je mi jasný, že každej řekne že je to blbost, ale dal sem do nich asi 25 000. peněz mám dost a baví mě to přestavovat, nakoupil sem novej HW od gibraltaru činely paiste alpha black, prostě mi z toho zbyli jen korpusy jinek nic
a většina lidi co si na ně zahráli mi řekla že sem z toho udělal lepší soupravu jak je sonor force 507, sice za dvakrát větší cenu, ale i tak to jde
ted z toho mám jen kopák, jinak sem koupil přechody i kotel nový