asi rok a půl hraju na basu... když jsem začínal, koupil jsem si největší sračku Dimavery
http://kytary.cz/cort-action-bk/HN102679/
...můžete mi poradit, co si o ní myslíte? Bude mi stačit? Jak je na tom s kvalitou?
Díky moc...
+1, souhlasímMirus píše:No s Affinity sérii to taky není výhra , kupovat NOVOU basu se do zhruba 8000kč prostě nevyplácí (to neznamená,že se nedají vybrat dobré kousky). Za mě přišetřit a bazar jedině.
Není nad to si počkat , počkat , počkat , šetřit a šetřit a koupit už něco dobrýho , než zase další h***o , jako je to dimavery .. Jasně , ten Squier Affinity a Cort Action na tom budou líp , ale pořád je to nic oproti tomu , co můžeš sehnat z bazaru , když trochu peněz přišetříš ... s hudbou není kam spěchat ..
Přesně tohle jsem chtěl napsat hned jak jsem se podíval co si chce autor kupovat. Tohle by nikam nevedlo. Pořídíš si Corta za 3800 a za rok a půl budeš zase tam kde jsi teď. To tě můžu ujistit.Mirus píše:na druhou stranu po roce a půl zkušeností jít ze s****y dimavery , do nic moc levné corty , je podle mě žalostný .. radši přišetři a projeď bazar .. víc tam toho najdeš , za menší prachy lepší nástroje ..
To je přesně ono. Takže si počkej , přišetři , a pak kup už něco pořádnýho , protože když koupíš něco na způsob té Cortky , zbytečně to z tebe vytahá prachy a další rok,dva se budeš topit v nekvalitní base s hrozným zvukem .. Samozřejmě , oproti Dimavery to bude paráda , ale oproti tomu , co můžeš mít když si počkáš a přištříš , tak je to šmejd .. To já znám , tehdy jsem to tak měl , když jsem ze své první basy přestupoval na něco lepšího , dlouho sem se rozmýšlel , až jsem nakonec vybral velmi dobře (bazar samozřejmě)aivn86 píše:.. A tím, že mezi dimaverkou a pořádnou basou budeš mít ještě jeden mezistupeň tak akorát vyhodíš peníze.
Četl sis alespoň trochu to všechno, o čem jsme tu psali?Inwenco píše:Mám ji a na pohodu. ladění drží, ovládání-snímače vše ok. Můžu jen doporučit.