Nevíte kde by se daly sehnat propojky Jack-Jack (mezi efektové krabičky) se středovou částí do jednoho 1cm.

jj ja jsem taky pro kabel....a jestli to chces 1cm od sebe, tak to s kablem s lomenyma jackama dasKIWI píše:Meiz krabičky? No nevim....co když si ju budeš potřebovat kousek posunout, takhle budou prakticky držet u sebe....šel bych radši do kablu třeba 20cm...
Takový krátký bych taky ocenil, ale asi v o něco vyšší kvalitě...tohle se mi moc nezdáSmrťokvítek píše:Nebudu zakládat nové téma když sem se to hodí.![]()
Našel jsem tyhle káblíky. Myslíte že t omá cenu kupovat nebo je lepší najít něco vyšší kvality ? Záleží moc na těchcto cancourech mezi efekty ? Chápu, že mi asi napíšete něco o tom nejslabším článku řetězu ale já moc nemám představu jestli je tohle odpovídající cena nebo jestli je to málo atd.
http://www.conrad.cz/propojovaci-kabel- ... s+dp66372/
No ty levný jacky děkuji nechci z toho už jsem vyrostl. Ten šunt co se dnes dá koupit to je hrůza. Naposledy mi zůstala špička jacku ve sluchátkové zdířce u komba když jsem to chtěl první den zkusit. Dost mě to nas*alo a řekl jsem si že na ty levný krámy už kašlu. Musel jsem to z toho páčit a měl jsem docela štěstí, že to šlo ven.Trao píše:jinak k těm propojkám: vezmeš dva jack konektory, takový ty úplně nejlevnější s plastovym vnějškem, dáš je tak, aby si je měl souměrně proti sobě, vezmeš ten cenťák drátu, připájíš to, celý to obvážeš několikrát izolačkou, pak přes to hodíš ty plastový vnějšky, ještě to několikrát celý obvážeš izolačkou a tradá! máš to kvalitně za 30kč a nemusíš pro Planet Waves...