Propojky

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Cesar

Propojky

Příspěvek od Cesar »

Nazdárek.
Nevíte kde by se daly sehnat propojky Jack-Jack (mezi efektové krabičky) se středovou částí do jednoho 1cm.

Obrázek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

no... nvm jestli má středová část 1cm.... :roll:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Já jí neměřil, ale lepší jsem nenašel... Navíc, nějakej ten milimetr sem tam snad nehraje roli, ne?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Meiz krabičky? No nevim....co když si ju budeš potřebovat kousek posunout, takhle budou prakticky držet u sebe....šel bych radši do kablu třeba 20cm...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

KIWI píše:Meiz krabičky? No nevim....co když si ju budeš potřebovat kousek posunout, takhle budou prakticky držet u sebe....šel bych radši do kablu třeba 20cm...
jj ja jsem taky pro kabel....a jestli to chces 1cm od sebe, tak to s kablem s lomenyma jackama das :wink:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Nebudu zakládat nové téma když sem se to hodí. :)
Našel jsem tyhle káblíky. Myslíte že t omá cenu kupovat nebo je lepší najít něco vyšší kvality ? Záleží moc na těchcto cancourech mezi efekty ? Chápu, že mi asi napíšete něco o tom nejslabším článku řetězu ale já moc nemám představu jestli je tohle odpovídající cena nebo jestli je to málo atd.
http://www.conrad.cz/propojovaci-kabel- ... s+dp66372/
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Smrťokvítek píše:Nebudu zakládat nové téma když sem se to hodí. :)
Našel jsem tyhle káblíky. Myslíte že t omá cenu kupovat nebo je lepší najít něco vyšší kvality ? Záleží moc na těchcto cancourech mezi efekty ? Chápu, že mi asi napíšete něco o tom nejslabším článku řetězu ale já moc nemám představu jestli je tohle odpovídající cena nebo jestli je to málo atd.
http://www.conrad.cz/propojovaci-kabel- ... s+dp66372/
Takový krátký bych taky ocenil, ale asi v o něco vyšší kvalitě...tohle se mi moc nezdá :D
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

smrtokvítek - no nejslabší článek řetězu ..... to zas tak nesouhlasim (co se týče kabelu ) kterej u takhle malý vzdálonosti může bejt hodně tenkej , trochu bych se bál těch jacků , tyhle plastový kryty se strašně lámou a nedaj se přeletovat (když se zloměj tak je můžeš rovnou hodit do koše) taky neni zrovna příjemný zjistit že se ten kabel zlomil na koncertě uprostřed písničky
, nevim teda kolik desítek krabiček za sebe pojíš :D ale radši bych si koupil jednotlivý propojky s možnosní oddělání krytu , podívání se na sletování a možností přeletování (stojej kolem 80 korun jedna ) já mám propojky Rean a jsou víc než dostačující (jsou asi 15 cm dlouhý)
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Nejlepsi je koupit ty celokovovy (ty kratky, neohebny), clovek sice musi mit efekty blizko u sebe, ale signal se moc nema kde ztratit. Smrtokvitku, kdyztak se ozvi na ICQ :wink:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

No kdyz to budete mit ale na tech kratkych 1cm...tak se bojim ze kdyz do toho "dcnete" muzete udelat neco se samici nebo s jackem :) ...myslim, ze vse je lepsi, dkyz to muze trochu zapruzit...
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

jinak k těm propojkám: vezmeš dva jack konektory, takový ty úplně nejlevnější s plastovym vnějškem, dáš je tak, aby si je měl souměrně proti sobě, vezmeš ten cenťák drátu, připájíš to, celý to obvážeš několikrát izolačkou, pak přes to hodíš ty plastový vnějšky, ještě to několikrát celý obvážeš izolačkou a tradá! máš to kvalitně za 30kč a nemusíš pro Planet Waves...
Die Hard or Die Home
x-schermen

Příspěvek od x-schermen »

ja sem pro kabelovy propojky cca 20 cm, sam je pouzivam a je to praktictejsi, a naivc se nebojim ze se snim neco stane kdyz se to toho cas od casu kopne a efekty se rozleti :lol:
Epi LP custom Zakk wylde, Engl Thunder 5OW head, Marshall 1960 A a nejaky serepeticky, TS9DX, delay..
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Trao píše:jinak k těm propojkám: vezmeš dva jack konektory, takový ty úplně nejlevnější s plastovym vnějškem, dáš je tak, aby si je měl souměrně proti sobě, vezmeš ten cenťák drátu, připájíš to, celý to obvážeš několikrát izolačkou, pak přes to hodíš ty plastový vnějšky, ještě to několikrát celý obvážeš izolačkou a tradá! máš to kvalitně za 30kč a nemusíš pro Planet Waves...
No ty levný jacky děkuji nechci z toho už jsem vyrostl. Ten šunt co se dnes dá koupit to je hrůza. Naposledy mi zůstala špička jacku ve sluchátkové zdířce u komba když jsem to chtěl první den zkusit. Dost mě to nas*alo a řekl jsem si že na ty levný krámy už kašlu. Musel jsem to z toho páčit a měl jsem docela štěstí, že to šlo ven.
Navíc. Zkoušels ty dnešní konektory pájet ? To je docela hrůza. :roll:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“