Trick pedaly.
Pravidla fóra
Trick pedaly.
Nazdar, Chcel by som sa vas opytat na vse skusenosti s pedalmi trick. Hlavne na porovnanie Pro1-V a Bigfoota ze ktory by ste mi odporucili...osobne uvazujem ci sa mi bude pohodlne hrat, ked Bigfoot ma kratsiu plochu kde si polozim nohu ako Pro1-V ale ani na jednom som nehral co je skoda, lebo ziadny moj kamos ziaden nevlastni, tak nemam ziadne skusenosti ani pocity z nich..iba dobre recenzie zo vsadial
a este tento tyzden idem vyskusat Pearl Demon Drive tak aj na to som zvedavy uvazujem aj nad tym...dik za rady 
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Re: Trick pedaly.
Ono je těžké radit... to musíš ty sám posoudit, co ti vyhovuje lépe
Délka pedálové plochy souvisí hlavně s tím, jakou techniku hry nohou nejčastěji používáš 
Každpádně se ani nedivím, že nikdo z tvých kámošů nemá pedály od TRICK. Obecně vzato je to špička, jak kvalitou, tak ale i cenou a ne každý je ochoten dát mnohdy víc jak 2x tolik za kvalitní pdál, než kolik stojí špičkové modely většiny ostatních firem.
nejlíp uděláš, když si najdeš prodejnu, kde pedály té značky mají a tam si zkusíš sám. Moje zkušenost je také jen z krátkého testu v obchodě.
Každpádně se ani nedivím, že nikdo z tvých kámošů nemá pedály od TRICK. Obecně vzato je to špička, jak kvalitou, tak ale i cenou a ne každý je ochoten dát mnohdy víc jak 2x tolik za kvalitní pdál, než kolik stojí špičkové modely většiny ostatních firem.
nejlíp uděláš, když si najdeš prodejnu, kde pedály té značky mají a tam si zkusíš sám. Moje zkušenost je také jen z krátkého testu v obchodě.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
dik za radu, ale pozeral som ci uz na slovensku alebo v cechach, a ani vobec v europe neni sanca si vobec objednat tieto pedaly, nieto este vyskusat len tak, jedine ak by som si ho kupil tak z ameriky cez e-bay...rozmyslal som aj nad axisom, ktory je dostupny aj v cechach, ale ten me tu nevyhodu ze sa strasne nepohodlne nastavuje...a cenovo je v rovnakej hladine ako trick, cize pre mna urcite vytazi v tomto trick, a na pedale hram spickou, patu mam vo vzduchu...
pedal trick maji na mlaticka.cz,pokud hledaš dvojšlapku tak mrkni na rockmag.cz do inzerce.
twl, tak akurat to co zhanam nemaju
ten pedal chcem ze co je inzerovany, ale chcem ho kupit fungl novy...a este chcem na to beatery z dominatora....a nemaju ani to ani to ani to nove...tak nwm ze co mam robit, axis nechcem, lebo nechcem normalnymi pruzinami si urcovat silu pedalu, a kym to s tymi imbusmi nastavym, tak sa zblaznim, este nad tym demon drivom rozmyslam, ale zas su tam len tie pruzini a s trickom to urcite bude neporovnatelne...ale pojdem ho vyskusat a uvidim ze ako mi sadne
a ked teraz robia este aj tie Pro 1V-2 s tymi patentovanymi shaftami tak neni co riesit...
a ked teraz robia este aj tie Pro 1V-2 s tymi patentovanymi shaftami tak neni co riesit...