Jack zdířka.wawelin píše: a jeden dotaz; takova blbost; k cemu je ten ďulek pod tremolem u te ibanezky?

Jack zdířka.wawelin píše: a jeden dotaz; takova blbost; k cemu je ten ďulek pod tremolem u te ibanezky?

prosimte nebud fajnovka..a navic todle vypada celkem coolwawelin píše:aha, hmm, no ja radeji kdyz je ta dura na boku![]()
Abys s ním mohl verglovat malíčkem.tallicaman píše:Me by zas vylozene sral snad u vsech superstratu ten potak primo pod snimacem, vam to nevadi? Proc to tak blbe delaji??
Protože můžeš ovládat hlasitost i během hry malíčkem a je to rychlejší.tallicaman píše:Me by zas vylozene sral snad u vsech superstratu ten potak primo pod snimacem, vam to nevadi? Proc to tak blbe delaji??
no a stejne to tam spis jen zavaziwawelin píše:vzdyt jsou vsetky tri skoro stejne tvarem ne?no ale detailama me pritahuji vsechny
ale covece na te ibanezce S asi neco bude kdyz to kazdy vychvaluje az do nebe
ale nejde mi do hlavy k cemu je nastavovani hlasitosti behem hry, vzdyt kdyz hraju jeden riff tak to hraju furt na stejne hlasitosti, a kdyz tak mam pedal
nemusí jít ani o hlasitost jako takovou, ale o snížení výstupu z kytary, což se ti projeví čistším zvukem.wawelin píše:nejde mi do hlavy k cemu je nastavovani hlasitosti behem hry, vzdyt kdyz hraju jeden riff tak to hraju furt na stejne hlasitosti
To sice jo, ale to si treba v mezere nastavis, ale ze bys to nejak prenastavoval v prubehu hrani, tak ze by si to vpodstate musel mit pod kontrolou jednoho prstu, to se mi moc nezdaDL píše:nemusí jít ani o hlasitost jako takovou, ale o snížení výstupu z kytary, což se ti projeví čistším zvukem.wawelin píše:nejde mi do hlavy k cemu je nastavovani hlasitosti behem hry, vzdyt kdyz hraju jeden riff tak to hraju furt na stejne hlasitosti
(a trochu to žere výšky)
tak a ted se urazimMcKozias píše:tak to toho jeste moc o kytarove hre nevis