El.kytara na heavy metal do 17 000. Poradíte mi?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Teorge

Re: El.kytara na heavy metal do 17 000. Poradíte mi?

Příspěvek od Teorge »

wawelin píše: a jeden dotaz; takova blbost; k cemu je ten ďulek pod tremolem u te ibanezky? :roll:
Jack zdířka.
Obrázek
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Ono je to tělíčko vážně hodně tenký... z boku by se nevešel.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
wawelin

Příspěvek od wawelin »

aha, hmm, no ja radeji kdyz je ta dura na boku :roll: no nevadi, covece ono je to fakt nejake uzke :D
no urcite vyzkousim tu Ibanezku i ESP, a pokud bude moznost i jackson :) jinak prave jsem myslel ze ty aktivy se pouzivaji na tuhle muziku :roll:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

wawelin píše:aha, hmm, no ja radeji kdyz je ta dura na boku :roll:
prosimte nebud fajnovka..a navic todle vypada celkem cool 8)
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Mě by třeba takhle jack vyhovoval. Občas jak v sedě maturuji s polohou kytary, tak mi jack z boku vadí.
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Mě to teda příjde praktický, už stratocastery to tak měly a mají, a stratocaster je ztělesnění funkčnosti, jednoduchosti ;) Navíc to vypadá dobře
wawelin

Příspěvek od wawelin »

nevim no, samozrejme je to detail :D ale me to vyhovuje na boku, dam tam uhloveho jacka, provlecu mezi popruhem a kytarou.. aji s rukou rad litam po cele desce nekdy a treba na LP mi hodne vadi nahore ten prepinac, no a tam kdyz mu bude s vrchu trcet kabel :D no nevim asi je to spis o zvyku :roll:
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

Me by zas vylozene sral snad u vsech superstratu ten potak primo pod snimacem, vam to nevadi? Proc to tak blbe delaji??
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

tallicaman píše:Me by zas vylozene sral snad u vsech superstratu ten potak primo pod snimacem, vam to nevadi? Proc to tak blbe delaji??
Abys s ním mohl verglovat malíčkem.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Ale vím minimálně o jednom člověku, kterého to ta poloha omezovala v hraní, pak si koupil ESP FX, která ho má jinde a zjistil, že mu to hned jde.
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

tallicaman píše:Me by zas vylozene sral snad u vsech superstratu ten potak primo pod snimacem, vam to nevadi? Proc to tak blbe delaji??
Protože můžeš ovládat hlasitost i během hry malíčkem a je to rychlejší.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Vladtepes

Příspěvek od Vladtepes »

Jasné čím bližšie ten poťák je tak tým lepšie :) No k téme s týchto troch by som dal toto poradie
1. Ibanez ( a to ich nemám rád :) ale tieto S sú naozaj super !!!
2. Jackson úžasný krk, super snímače, tremolo super drží a je aj kvalitné, ale na to S nemá
3. LTD vlastne teraz mám čosi podobné, ale Mko floyd super aktívne snímače no buď si ich zamiluješ, alebo sa ti sprotivia :) 3 som ju dal, len kvôli tomu, že sa mi najmenej páči tvar :)
Schecter HELLRAISER V 1, Jackson JS327, LTD M 401 FR, Cort G 254
ORANGE Jim Root Terror, ORANGE Micro Terror, ORANGE PPC 112,
AKG WMS PRO 40 Set flexx, Ibanez TS 7 BOSS NS 2, Behringer TU 300
http://bandzone.cz/haluzotvoristika
wawelin

Příspěvek od wawelin »

vzdyt jsou vsetky tri skoro stejne tvarem ne? :D no ale detailama me pritahuji vsechny :D ale covece na te ibanezce S asi neco bude kdyz to kazdy vychvaluje az do nebe :D
ale nejde mi do hlavy k cemu je nastavovani hlasitosti behem hry, vzdyt kdyz hraju jeden riff tak to hraju furt na stejne hlasitosti, a kdyz tak mam pedal :roll:
wawelin

Příspěvek od wawelin »

wawelin píše:vzdyt jsou vsetky tri skoro stejne tvarem ne? :D no ale detailama me pritahuji vsechny :D ale covece na te ibanezce S asi neco bude kdyz to kazdy vychvaluje az do nebe :D
ale nejde mi do hlavy k cemu je nastavovani hlasitosti behem hry, vzdyt kdyz hraju jeden riff tak to hraju furt na stejne hlasitosti, a kdyz tak mam pedal :roll:
no a stejne to tam spis jen zavazi :roll:
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

wawelin píše:nejde mi do hlavy k cemu je nastavovani hlasitosti behem hry, vzdyt kdyz hraju jeden riff tak to hraju furt na stejne hlasitosti
nemusí jít ani o hlasitost jako takovou, ale o snížení výstupu z kytary, což se ti projeví čistším zvukem.
(a trochu to žere výšky)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
wawelin

Příspěvek od wawelin »

DL píše:
wawelin píše:nejde mi do hlavy k cemu je nastavovani hlasitosti behem hry, vzdyt kdyz hraju jeden riff tak to hraju furt na stejne hlasitosti
nemusí jít ani o hlasitost jako takovou, ale o snížení výstupu z kytary, což se ti projeví čistším zvukem.
(a trochu to žere výšky)
To sice jo, ale to si treba v mezere nastavis, ale ze bys to nejak prenastavoval v prubehu hrani, tak ze by si to vpodstate musel mit pod kontrolou jednoho prstu, to se mi moc nezda :roll:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tak to toho jeste moc o kytarove hre nevis :D
wawelin

Příspěvek od wawelin »

McKozias píše:tak to toho jeste moc o kytarove hre nevis :D
tak a ted se urazim :twisted: no jeste ne no,jeste nejake roky potrebuju :) , ale i tak, myslim si ze i kdybys nejak treba menil - vlastne ubiral velikost zkresleni - tak to ani tak neni pekne - nekde behem sola, treba ze si to na nejaky part zmenis, to jo, ale to nepotrebujes mit hned pod rukou a spis to - asi, nevim - zavazi. :roll:
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jasne, zalezi an stylu hry...nekdo drti sola a powery 320 bpm, nekdo dela skrze efekty z kytary uplne jiny nastroj a to volume se mu treba opravdu sejde co nejblize po ruce..ja mam taky volume hned po snimacem a kdyz si vzpomenu ze sem si na to zvykal par mesicu tak sem ted rad, mam ho hned po ruce, daji se stim delat kravinky a vubec uz mi neprekazi
wawelin

Příspěvek od wawelin »

hmm, ja mam trosku strach prave aby to nezavazelo, ale je to asi o zvyku no, ... :roll: ... jo, s efektama si tez nekdy hraju, docela p***l nekdy co s toho vyleze :lol: ale stejne se nakonec vzdycky vratim k nejakemu obycejnemu peknemu zvuku :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“