Spuštění Amplitube3 v Nuendo2

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
DaveCZ

Spuštění Amplitube3 v Nuendo2

Příspěvek od DaveCZ »

Ahoj, zdravím,
potřeboval bych Vaši pomoc. Mám nahrávací program Nuendo 2 a potřeboval bych v něm spustit program na kytarové efekty Amplitube 3. Můžete mi prosím poradit jak na to? Vím že to jde, ale v Nuendu ještě nejsem tolik sběhlý a nevím kam kliknout a kde co nastavit. Díky moc za ochotu.
Paris
Rádce

Re: Spuštění Amplitube3 v Nuendo2

Příspěvek od Paris »

bohuzel nuendo podrobne neznam, ale obecne se spousti jako VST plugin ... tedy hledej v teto oblasti.

pokud nebude Amplitube zarazena v dostupnych pluginech, budes muset aktualizovat seznam VST (pridat adresar, ve kterem se nachazi Amplitube 3.dll).

kdyztak se na podrobnosti (se kterejma bys mel potize) preptej ... nekdo se najde kdo te navede spravnym smerem...
DaveCZ

Příspěvek od DaveCZ »

Už jsem to našel, super, ale je mi to zatím k ničemu protože to nějak nereaguje. Sice signál do toho Nuenda jde, když brnknu na struny, tak tam vidím jak se to "hejbe" ale hraje kytara na sucho... když něco zkusím nahrát, tak mi to nic nepřehraje... Jakoby tam bylo mute, nebo mám asi špatně dané ovladače, nebo nevím :-(
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

No a co takhle nejdřív otevřít manuál a Nuendo správně nakonfigurovat a jaksi se s ním naučit? Upřímně tím ušetříš spoustu starostí nejen nám (nebudeme se muset zdržovat pročítáním témat k ničemu), ale hlavně i sobě (naučíš se s tím SW pracovat a nebudeš zbytečně trávit čas nad diskusním fórem zadáváním témat k ničemu) 8)

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

me jeste trochu hloupe napadlo pichnout kytaru do mikrofonniho vstupu, v amplitube hrat a ze sluchatkoveho vystupu poslat kabel do line-in vstupu, z toho pote nahravat :D
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Jako silvestrovskej fór docela slušný :lol: ale máš ještě cca týden čas.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“