Ahoj, zdravím,
potřeboval bych Vaši pomoc. Mám nahrávací program Nuendo 2 a potřeboval bych v něm spustit program na kytarové efekty Amplitube 3. Můžete mi prosím poradit jak na to? Vím že to jde, ale v Nuendu ještě nejsem tolik sběhlý a nevím kam kliknout a kde co nastavit. Díky moc za ochotu.
Spuštění Amplitube3 v Nuendo2
Pravidla fóra
Re: Spuštění Amplitube3 v Nuendo2
bohuzel nuendo podrobne neznam, ale obecne se spousti jako VST plugin ... tedy hledej v teto oblasti.
pokud nebude Amplitube zarazena v dostupnych pluginech, budes muset aktualizovat seznam VST (pridat adresar, ve kterem se nachazi Amplitube 3.dll).
kdyztak se na podrobnosti (se kterejma bys mel potize) preptej ... nekdo se najde kdo te navede spravnym smerem...
pokud nebude Amplitube zarazena v dostupnych pluginech, budes muset aktualizovat seznam VST (pridat adresar, ve kterem se nachazi Amplitube 3.dll).
kdyztak se na podrobnosti (se kterejma bys mel potize) preptej ... nekdo se najde kdo te navede spravnym smerem...
Už jsem to našel, super, ale je mi to zatím k ničemu protože to nějak nereaguje. Sice signál do toho Nuenda jde, když brnknu na struny, tak tam vidím jak se to "hejbe" ale hraje kytara na sucho... když něco zkusím nahrát, tak mi to nic nepřehraje... Jakoby tam bylo mute, nebo mám asi špatně dané ovladače, nebo nevím 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No a co takhle nejdřív otevřít manuál a Nuendo správně nakonfigurovat a jaksi se s ním naučit? Upřímně tím ušetříš spoustu starostí nejen nám (nebudeme se muset zdržovat pročítáním témat k ničemu), ale hlavně i sobě (naučíš se s tím SW pracovat a nebudeš zbytečně trávit čas nad diskusním fórem zadáváním témat k ničemu)
P.
P.
me jeste trochu hloupe napadlo pichnout kytaru do mikrofonniho vstupu, v amplitube hrat a ze sluchatkoveho vystupu poslat kabel do line-in vstupu, z toho pote nahravat 
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako silvestrovskej fór docela slušný
ale máš ještě cca týden čas.
P.
P.