nevíte co je to za kapelu?

Vše o kapelách a hudebnících ...
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

afektband píše:
KIWI píše:Lae co si budeme povídat když máte na kolenou mnohem víc si vyvrácíte zápěstí a je to větší pravděpodobnsot křeče..jistě dá se na to zvyknout, ale to je spíš žáležitost pocitu než toho, žesi an to ruka zvykne...
To není pocit, ty šlachy se ti protáhnou. To máš to samí jako že některý lidi si nedosáhnou na špičky s naplejma kolenama a některý jo. Je to jenom otázka cviku.
pecka, tak budu při hraní trpět, hlavně abych měl kytaru pod kotníkem a vypadal při tom jak blb..
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

mě to dělá i když hraju v sedě, nevim jestli mam malou ruk nebo třeba široky krk, ale aby mě ruka prestala bolet musím ještě nohu na něco polozit a tim kytaru zvednout
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
afektband

Příspěvek od afektband »

Alexi_Laiho píše:
afektband píše:
KIWI píše:Lae co si budeme povídat když máte na kolenou mnohem víc si vyvrácíte zápěstí a je to větší pravděpodobnsot křeče..jistě dá se na to zvyknout, ale to je spíš žáležitost pocitu než toho, žesi an to ruka zvykne...
To není pocit, ty šlachy se ti protáhnou. To máš to samí jako že některý lidi si nedosáhnou na špičky s naplejma kolenama a některý jo. Je to jenom otázka cviku.
pecka, tak budu při hraní trpět, hlavně abych měl kytaru pod kotníkem a vypadal při tom jak blb..
Samozřejmě že si ji hned nepověsíš na zem. Ale začneš na břichu a budeš snižovat. Já jsem si tu kytaru musel snížit, páč se mi uplně nahovno hrálo pravou rukou, tak se levá musela pomalu podřídit. 8)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Caggan píše:mě to dělá i když hraju v sedě, nevim jestli mam malou ruk nebo třeba široky krk, ale aby mě ruka prestala bolet musím ještě nohu na něco polozit a tim kytaru zvednout
Existuje taková věc, říká se jí podnožka :wink: Používají ju hráči na akustiku, kteří sedí u hraní, páč bez ní máš tu kytaru moc nízko na pohodlný hraní. Takže neboj, nejspíš jseš ty i tvůj krk v pohodě :wink:
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

afektband píše:Samozřejmě že si ji hned nepověsíš na zem.
Lol tak to je teda hláška. Už vidim jak si kytaru věšim na zem. :lol:
Jinak teda já jí mám docela vysoko a vyhovuje mi to tak. Možná že bych potom v očích ostatních vypadal drsněji kdybych si jí dal níž, ale pohodlí bych nevyměnil za nic. Jedině za větší pohodlí. :D
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

rasomaso píše:
afektband píše:Samozřejmě že si ji hned nepověsíš na zem.
Lol tak to je teda hláška. Už vidim jak si kytaru věšim na zem. :lol:
Jinak teda já jí mám docela vysoko a vyhovuje mi to tak. Možná že bych potom v očích ostatních vypadal drsněji kdybych si jí dal níž, ale pohodlí bych nevyměnil za nic. Jedině za větší pohodlí. :D
v tomdle stojim za tebou 8)
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
spidershit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spidershit »

jj to vim to je Petr Landa :D
SG G-400 Epiphone, www.sg.7x.cz
babka00

j

Příspěvek od babka00 »

neni to Karel Kryll mne sa zda že hej a spieva cesta je prach a sterk.
:-D alebo ten z tokio hotel :-D
kytara : IBANEZ GRG 170DX
kombo : Marshall MG50 DFX 50W
efekt IBANEZ - Fuzz FZ 7
to neni vsetko mam aj kabel :-P
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Alexi_Laiho píše:vy ste mamlasove, spíš než hru to připomíná když si dotyčnej honí pindoura, to když máte kytaru pod koulema, tak si kurvíte pravou ruku a voala, za chvili máte zánět šlach ....
tak hodně zdaru při honění... strun :wink:
jo takovej zanet slach vyusti v gangliom .. a pak.. jako u me, nasleduje operace, mesic pauza, bolest jak kanal.. nikomu nepreju. ale nemel sem to z kytary, spis z prace.. mam dost dokurvenou pravacku :?
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Tak to je opravdu hodně individuální,já osobně jí mam vejš,ještě sem si ne "nižší" polohu nezvyk,ale třeba bejvalej kytarista z KoRn Brian "Head" Welsch mněl kejtru taky až u koulí(viz. klip Blind) a troufám si říct že hraje asi líp než kde kdo tady... :lol:,je to individuální...mně se to např u numetalu líbí,kytara svěšená níž,u jinejch stylů asi ne,neumim si přestavit Laiha z CoB jak hraje z šipkou až u koulí... :D :wink:
Dayph

Taborsky

Příspěvek od Dayph »

Me se taky libi kytara nizko, ovsem pak se mi nehrajou slozitejsi veci snadno a takovy bare taky ne. Ale asi je to taky o tom zvyku. Nicmene Taborsky mel na jednom z prvnich koncertu Chinasky, kterej vysilali na CT1 nebo 2, kytaru uplne az u zeme, ze se k ni musel sklanet a hral suprove.. a vypadalo to spravne huste a trochu absurdne a ftipne.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Re: nevíte co je to za kapelu?

Příspěvek od Wocass »

Nechci zakládat nové téma.

Před časem mi kamarád poslal tuhle písničku a ihned mě oslovila. Ovšem ani on neví od koho to je a co je to zač :( Proto bych se chtěl zeptat, zda někdo neznáte a nepodáte bližší informace :D

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/7151087/06-audiotrack-06-mp3
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

Wocass píše:Nechci zakládat nové téma.

Před časem mi kamarád poslal tuhle písničku a ihned mě oslovila. Ovšem ani on neví od koho to je a co je to zač :( Proto bych se chtěl zeptat, zda někdo neznáte a nepodáte bližší informace :D

Kód: Vybrat vše

http://www.ulozto.cz/7151087/06-audiotrack-06-mp3
Nightwish.
EDIT: Tak jsem prohrabal jejich písničky a konkrétně je to Last Of The Wilds z alba Dark Passion Play
EDIT2: Podle mě nejlepší píseň s novou zpěvačkou... :D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Děkuji mnohokrát :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“