jak to řešíte vy?
díky za rady a informace
Co Tě k tomuto názoru vede?lubosek_luka píše:no jasný, ale přijde mi hrát bez metru dost amatérský
lubosek_luka píše:Kajda: no jasný, ale přijde mi hrát bez metru dost amatérský. Nebo třeba tempo skladby, to vůbec neřešíš, nebo si ho třeba zapneš před písničkou? některý skladby vyloženě vyžadujou určitý temp. I plus mínus 10bmp to strašně rozhodí
Kajda píše: ... zazpívám si v duchu kus písničky a podle toho vím tempo. Když má člověk ty songy zažité, není to takový problémA pustit si tempo před odklepáním je taky možnost.
No a když chodím hrát záskoky s tanečňákama, tak mi u věcí, které neznám, tempo ukáže někdo z kapely.
Tak s těmy samply je to naprosto jasný, to se snad ani nemusí psát .....Nero píše:Tak teď amatérskost nebo profesionalita stranou - jakmile pouští samply, tak je metronom v podstatě nutnost, protože těžko si ohledat na beat přesně tempo skladby...
Ty jsi ale napsal, že hrát bez metronomu Ti přijde amatérský ... tady už se žádné samply neřešily.lubosek_luka píše:Nero - přesně tak, proto jsem na to ani nereagoval
Za málo...lubosek_luka píše:tak díky za rady.....jinak v jednom článku jsem teď četl, že Monikad hraje v red guitars, jo? Poslouchal jsem na bandzone......
Nero píše:....jakmile pouští samply, tak je metronom v podstatě nutnost......