Rozhodl jsem se, že když jsem nesehnal žádného lampáře v okolí, tak si nad hlavu (kopie JCM900) sednu sám a přelampuji ...
Do předzesilovače jsem se rozhold místo 5x TeslaECC83 nacpat 5x Sovet 12AX7, do konce přemýšlím o Sovtek EL84 a nebo Harmonix 6L6 MP ... v současnosti tam jsou 2x EL34 .. chci to na tvrdší muziku, takže i rada ohledně výběru se hodí...
Teď bych podřeboval info o tom jak postupovat, kase už jsem měl otevřený, a na lampy jsem čučel.. je tam kovový drátek, který po vyháknutí uvolní lampu a ta jde vyjmout, dobře.... vyndám je, naperu nový lampy (nějakej spešl postup???) a pak zase zadrátkuju a teď co BIAS, měním lampy, jak jej změřím, jaký má být, jak jej nastavit a abych nebyl moc málo náročný, tak nastavuje se bias jen na koncích a nebo i na předzesilovači
Dále mě napadlo jestli jde změnit rozsah korekcí a jak... chci z toho víc pilu, takže by se mi hodilo hodit to víc do basů a výšek, potlačit středy a pod... jak říkám každá rada dobrá...
Dál když už to budu mít otevřený co všechno přeměřit a nastavit, vzadu jsou takový dva hnědý čudle, když do jednoho strčím přestává to hrát, ty čudle jsou otočný, a vedou ke kondenzátorům... nehrabu se do toho, nevím co to je, zase každá rada dobrá
Díky všem zůčastněným
Kdyžtak sem pak napostuju nějaký fotky